В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ЖИВЕЯТ ХОРА С ГОЛЕМИ СЪРЦА
януари 22, 2021 4006 Прегледи

В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ЖИВЕЯТ ХОРА С ГОЛЕМИ СЪРЦА

Днес, по инициатива на Светослав Митев – координатор на ПП “Има Такъв Народ” за град Кермен, беше боядисан и обновен входът на градския стадион “Христо Ботев”. Членове на партията се събраха и подкрепиха Митев в това начинание.

“Тази идея ми се върти в главата още от миналата година. Искаше ми се да допринеса с нещо за спортната кауза в града ни. Футболният ни отборът е изграден изцяло от млади, местни момчета и заслужават подкрепа. Надявам се постепенно, с общи усилия да модернизираме целия стадион”, отбеляза Светослав Митев.

В инициативата се включи и областният координатор на ПП “Има Такъв Народ” – Сливен, Владимир Русев.
“Когато забихме българските знамена, за пореден път се убедих, че в малките населени места живеят хора с големи сърца. Коментирахме с част от жителите на града, че футболът ни на национално ниво е слаб, защото го няма селския футбол, футболът в махалите, откъде са тръгнали всички знакови имена от футболната ни история. Вярвам, че подобни сърцати инициативи по места, ще привлекат децата към спорта и ще ги опазят от пороците на улицата”, категоричен бе Русев.

Предишна ПРОФЕСИОНАЛНИ КОЛОЕЗДАЧИ С БЛАГОДАРНОСТ КЪМ КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

70 КМ/Ч Е СКОРОСТТА НА ВЯТЪРА В СЛИВЕН

Между 60 – 70 км/ч е скоростта на вятъра в Сливен, съобщи пред Sliveninfo Снежана Кънева, началник отдел в общината. Вятърът е пулсиращ и повсеместен на територията на цялата община.

Новини Сливен

ДЕВЕТ ДУШИ В ЗАЩИТЕНО ЖИЛИЩЕ В СЛИВЕН СА С ПОЛОЖИТЕЛНИ ПРОБИ ЗА COVID-19

37 са новите случаи на COVID-19 на територията на Сливенска област през последното денонощие, съобщиха от Областния кризисен щаб. Сред диагностицираните има петима потребители и четирима служители, немедицински персонал, в защитено жилище

Новини Сливен

ПОЛИЦАЙ ОТ СЛИВЕН СТАНА ШАМПИОН В РУСИЯ

Сливенски полицай грабна титлата в категория до 67 кг. на Европейското първенство по муай тай, което се провежда в Русия. Драгомир Петров стана шампион, побеждавайки руснак на финала в град