В КЕРМЕН ЗАПОЧВА ИЗГРАЖДАНЕТО НА НАДЛЕЗ
01.02.2024 2109 Прегледи

В КЕРМЕН ЗАПОЧВА ИЗГРАЖДАНЕТО НА НАДЛЕЗ

В град Кермен започва изграждането на надлез над жп линията. Целта е от там да минават превозни средства и животни. За хората ще бъде изграден специален асансьор. Предвижда се и изграждането на стени от двете страни на жп линията.

„Не веднъж са ставали катастрофи с участието на влак и животни. Последният път загинаха 15 крави. Това е причината БДЖ да инвестира в изграждането на този надлез. Фирмата – изпълнител е вече тук и всеки момент ще започне работа“, каза пред Sliveninfo Живко Жечев, кмет на град Кермен.

Предишна ПОСЕТЕТЕ ЛАБОРАТОРИЯ "ЛИНА" ЗА ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА СЪРЦЕ, ПОЛОВИ ХОРМОНИ И ВИТАМИНИ
Следваща СЪДЪТ В ХАСКОВО КАСИРА ИЗБОРИТЕ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В СЛИВЕН ПРОДЪЛЖАВА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА НАЦИОНАЛНАТА ПРОГРАМА ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ НА ЖИЛИЩНИ СГРАДИ

Община Сливен продължава изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Поредна строителна площадка за саниране откри днес кметът Стефан Радев, който поздрави живущите на блок 31

Новини Сливен

81-ГОДИШНА ЖЕНА Е ОТКРИТА МЪРТВА СЛЕД ПОЖАР В АПАРТАМЕНТ

На 18 ноември, в 16,25 часа, в дежурната част на РСПБЗН-Твърдица, е получен сигнал за пожар в апартамент, намиращ се в жилищна сграда в кв. „Нов живот“ в град Твърдица.

Новини Сливен

С РИТУАЛ – ПОКЛОНЕНИЕ НА 17 ЯНУАРИ СЛИВЕН ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ 145 ГОДИНИ ОТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО СИ

Община Сливен, Сливенска митрополия и Център за подготовка на специалисти канят всички жители на 17 януари, вторник, на ритуал-поклонение за 145-годишнината от Освобождението на града от османско иго. Той ще