В КЕРМЕН ЖИВКО ЖЕЧЕВ ПОСЯГА КЪМ ТРЕТИ МАНДАТ
10.10.2023 1607 Прегледи

В КЕРМЕН ЖИВКО ЖЕЧЕВ ПОСЯГА КЪМ ТРЕТИ МАНДАТ

В края на втория си мандат като кмет на Кермен Живко Жечев има с какво да се гордее. Наскоро в градчето бе открит паметник на Васил Левски – изграден по инициатива на кмета и с немалко дарения.
Паметникът обаче, не е единствената постигната цел от Живко Жечев. Този мандат неговите усилия доведоха да асфалтирането на основни улици на стойност 270 000 лева. Кермен определено стана по-спокойно място за живеене, след като на всички входове и в централната част бяха разположени 18 камери. Кметът отделя време за поддръжка на гробищния парк. По негова инициатива бе ремонтиран покривът на училището и детската градина. Редовно се чистят отводнителните канали.
Живко Жечев е основен „виновник“ за безплатната общинска охрана в градчето. По проекта „Топъл обяд“ редовно получаваха храна 104 жители на Кермен. В градчето бяха назначени и 18 лични асистенти.
Жечев успя да се пребори в Кермен да има изнесено работно място на социален работник, което помага за получаване на помощи от местните хора.
В този мандат бе изградена фитнес зала и се направи сондаж за поливане на стадиона, който се поддържа в отлично състояние.
Най-голямият плюс на Живко Жечев обаче, е неговото отношение към хората. Той денонощно живее с проблемите на керменци, които го считат за своя кмет.
Живко Жечев е кандидат на ГЕРБ и за него може да се гласува с бюлетина №7.
Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Предишна ГЕН. КОЛЬО МИЛЕВ И КАНДИДАТИ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ БСП ИМАХА СРЕЩИ В БАЛКАНСКИ СЕЛА
Следваща МАРИНЧО ХРИСТОВ: "ВЛИЗАМ В КМЕТСКАТА НАДПРЕВАРА, ЗАЩОТО НОСЯ СЛИВЕН В СЪРЦЕТО СИ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЕВРОПРОЕКТЪТ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ВИК СИСТЕМИТЕ В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ РАБОТИ НА ПЪЛЕН ХОД

Представителен екип от ВиК-експерти, инженери, геодезисти и финансисти, работи усилено по европейския проект за „Доизграждане и рехабилитация на ВиК-инфраструктурата в населени места с над 10 000 жители, обслужвани от „ВиК“

Новини Сливен

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА ЗАТВАРЯТ ОФИСА СИ НА ЛАРГОТО СЛИВЕН

Продължаваме промяната затварят офиса си на ларгото  Сливен. Партийните атрибути вече се изнасят от помещението, което преди година бе банка. Очевидно коалицията на Кирил Петков и Асен Василев е наела

Новини Сливен

ОФК „СЛИВЕН“ РЕАЛИЗИРА ОСМА ЗАГУБА ОТ ОСЕМ МАЧА

Отборът на ОФК „Сливен“ затвърди слабото си представяне в младежкото първенство до 19 г. на БФС. В последния кръг домакините от ОФК „Сливен“ загубиха само с 1-2 от ОФК „Пирин“