В ЕДИН ДЕН СЪДЪТ ВЪРНА НА ПРОКУРАТУРАТА ДВЕ ДЕЛА СРЕЩУ АТАНАС МЪНДЕВ

В ЕДИН ДЕН СЪДЪТ ВЪРНА НА ПРОКУРАТУРАТА ДВЕ ДЕЛА СРЕЩУ АТАНАС МЪНДЕВ

В сряда Окръжен съд – Сливен върна в прокуратурата две дела срещу Атанас Мъндев. Това съобщи пред Sliveninfo съдия Мартин Данчев, който изпълнява функциите на председател на съда.

И двете дела са случайно разпределени в един и същи ден. Едното е за пране на пари. По него Мъндев получи ефективна присъда от Окръжен съд – Сливен, която бе отменена от Апелативен съд – Бургас. Днес друг състав на Окръжен съд – Сливен прецени, че по това дело има процесуални нарушения и то бе върнато в прокуратурата.

Същото се случи и с делото срещу Атанас Мъндев за възпрепятстване на данъчни служители на баничарница на общинския пазар в Сливен. По него също са открити процесуални нарушения и то е върнато в прокуратурата.

Предишна ЗАПОЧВА ЕСЕНEН ТЕАТРАЛЕН САЛОН СЛИВЕН’2019
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАДИГНАХА ЗЛАТНИ НАКИТИ ОТ АПАРТАМЕНТ В КВАРТАЛ „СИНИ КАМЪНИ“

Полицейски служители работят по кражба от апартамент в сливенския квартал „Сини камъни“. На 02 февруари 23-годишена жена е подала заявление за извършена кражба от дома й за времето от 30

Новини Сливен

ПРОДЪЛЖАВАТ МЕРКИТЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ПО ВРЕМЕ НА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ В ОБЩИНА СЛИВЕН

Шест мобилни чешми със сапун за измиване на ръцете вече са монтирани на пазара и църквите в Сливен – „Свети Димитър“, „Свети Никола“, „Света София“, „Света Богородица“ и „Света Троица“.

Новини Сливен

ОТ ДНЕС ЗАПОЧВАТ СТРЕЛБИТЕ НА „БАТМИШ“ ЗА МЕСЕЦ ЯНУАРИ 2019 Г.

По информация на Военно формирование 22 220, във връзка с разпределението и реда за използване на учебните полигони и стрелбищата за подготовка на военните формирования и организациите извън въоръжените сили,