В ДВЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ОТ ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ЩЕ ИМА СПИРКИ ПО НАПРАВЛЕНИЕТО СТАРА ЗАГОРА – ТОПОЛОВГРАД
юли 24, 2020 1928 Прегледи

В ДВЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ОТ ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ЩЕ ИМА СПИРКИ ПО НАПРАВЛЕНИЕТО СТАРА ЗАГОРА – ТОПОЛОВГРАД

Областният управител Чавдар Божурски ще съгласува маршрутно разписание, което ще увеличи възможностите за пътуване на жителите от две населени места в община Нова Загора, съобщиха от областната администрация.

Маршрутното разписание е от квотата на община Стара Загора. То е част от републиканската транспортна схема по направлението Стара Загора – Тополовград.  Областната комисия по транспорт разгледа проект за промени в него, съгласно които са добавени нови спирки в гр. Раднево, област Стара Загора, и новозагорските села Пет могили и Новоселец, област Сливен. Това ще облекчи пътуването на работещите от двете малки населени места към Раднево, както и до други селища в Старозагорска и Хасковска област.

Предишна АКТИВНИТЕ СЛУЧАИ НА COVID-19 НАМАЛЯХА НА 75
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

„КОТЛЕНЧЕТО“ ПОСРЕЩНА ХИЛЯДИ СВОИ ПРИЯТЕЛИ НА ФЕСТИВАЛА НА ЕТНОСИТЕ, БАГРИТЕ И КОТЛЕНСКИЯ КИЛИМ

Котленчето, гигантската кукла -талисман на фестивала на Етносите, багрите и котленския килим разтвори обятията си за хилядите свои приятели и гости тази година. Куклата, символизираща етносите, багрите и килимите от

Новини Сливен

МАЛКИ ПЕВЦИ ОТ СЛИВЕН СЕ ПРЕДСТАВИХА БЛЕСТЯЩО НА МУЗИКАЛЕН КОНКУРС

Пореден успех завоюва школата за поп и рок изпълнители „Ритъм” към военен клуб Сливен с ръководител Елена Пеева на провелия се конкурс „Музикален импулс” на 3-5 август в гр. Бургас.

Новини Сливен

„АУДИ“ И „ФИАТ“ СЕ БЛЪСНАХА НА КЛЮЧОВО КРЪСТОВИЩЕ В СЛИВЕН

Среднощна катастрофа на ключово кръстовище в Сливен. „Ауди“ и „Фиат“ се удариха на светофарите между бул. „Стефан Стамболов“ и бул. „Георги Данчев“, до магазин Кауфланд. Катастрофата е станала около 3