В ГР. НОВА ЗАГОРА СЕ ПРОВЕДЕ РЕГИОНАЛЕН ТУРНИР ПО ТЕНИС ЗА ЮНОШИ И ДЕВОЙКИ ДО 14 Г.
14.08.2023 769 Прегледи

В ГР. НОВА ЗАГОРА СЕ ПРОВЕДЕ РЕГИОНАЛЕН ТУРНИР ПО ТЕНИС ЗА ЮНОШИ И ДЕВОЙКИ ДО 14 Г.

На 12 август 2023 г., на обновените тенис кортове в гр. Нова Загора, се проведе Регионален турнир по тенис за юноши и девойки до 14 г. от календара на Българска федерация по тенис, с любезното съдействие на Община Нова Загора. Участие взеха състезатели от Регион Южен – гр. Пловдив, гр. Стара Загора, гр. Казанлък, гр. Кърджали, гр. Харманли, гр. Пазарджик, гр. Хасково и др.

При девойките безапелационен победител стана Рая Маркова от ТК „Августа Траяна“ гр. Стара Загора. Второ място зае  Денислава Цонкова от ТК „Пловдив 1981“. На трето място се класира  Татиана Чушева от ТК „Розова долина“ гр. Казанлък, а на четвърто място остана състезателката от ТК „Локо 98“ гр. Пловдив –  Мария Мотренкова.

Кристиан Терзийски от ТК „Фаворит“ гр. Пазарджик се наложи като шампион при момчетата. Христо Рашков от ТК „Локо 98“ гр. Пловдив завоюва вицешампионската титла. За трето място се пребори Георги Георгиев от ТК „Албена“ гр. Пловдив.  Тихомир Хърсев от ТК „Хасково 2015“ записа името си на четвъртото място.

Специални гости на награждаването бяха: Антъни Иванов – един от най-добрите състезатели по плуване в България и Дария Радулова – бивша държавна шампионка за жени по тенис и трета на Международния тенис шампионат „Ориндж Боул“ в Америка, състезавала се и за ТК „Нова Загора“.

Предишна ДЕСИСЛАВА ВЪЛЧЕВА - ОТЛИЧНИК ОТ ВИСШЕТО ВОЕННОМОРСКО УЧИЛИЩЕ, С НАГРАДА ОТ КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НА ГЕРГЬОВДЕН СЛИВНАЛИЙКА ВЛИЗА В БОРБАТА ЗА ПРИЗА „ГЛАВЕН ВОЙВОДА“ НА БЪЛГАРИЯ

Жени-войводи  има само в народните песни. В историята обаче такива няма. Това заявиха пред „Стандарт“ от историческия музей в Сливен. Възможно е традицията да бъде нарушена. И това може да

Новини Сливен

ПП ГЕРБ – СЛИВЕН ЗАРАДВА С ПОДАРЪЦИ ДАМИТЕ ОТ ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБ „ВЕЧНА МЛАДОСТ“ В СЕЛО КРУШАРЕ, ПО СЛУЧАЙ 8 МАРТ

ПП ГЕРБ-Сливен и тази година спази традицията и поздрави дамите за 8 март – Международен ден на жената. От партията направиха дарение на  пенсионерски клуб „Вечна младост“ в село Крушаре.

Новини Сливен

ПРИКЛЮЧИ ОБУЧЕНИЕТО НА ЛИЦА ОТ УЯЗВИМИТЕ ГРУПИ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ

Приключи обучението на лица от уязвимите групи за придобиване на професионална квалификация като част от Проект BG05M9OP001-2.018-0039-C01 „Социално-икономическа интеграция на уязвими групи в община Сливен“, който стартира в края на