ВЪЛКАН ЯНЕВ: ОЩЕ НЕ СЪМ РЕШИЛ ДАЛИ ЩЕ СЕ ВЪРНА В МИТРОПОЛИЯТА
юли 22, 2020 909 Прегледи

ВЪЛКАН ЯНЕВ: ОЩЕ НЕ СЪМ РЕШИЛ ДАЛИ ЩЕ СЕ ВЪРНА В МИТРОПОЛИЯТА

Сега излизам в отпуск и след това ще реша дали ще се върна на работа като секретар на Сливенска митрополия. Това заяви пред Sliveninfo секретарят на митрополията Вълкан Янев. Изявлението му дойде по повод съобщението, че е Епархийският съвет не е приел оставката му.

Sliveninfo ви предлага съобщението, публикувано в сайта на Сливенска митрополия.

По повод на публикации в електронни издания с обвинение към Секретаря на Сливенска митрополия Вълкан Янев, в които се твърди, че има намерения да извърши неправомерни действия в ущърб на Сливенска епархия, същият подаде оставка на 26.06.2020 година.

Епархийският съвет заявява, че с изнесените факти се цели злепоставяне на Секретаря, Сливенския митрополит и Митрополията.

Във връзка с подадената оставка на Секретаря Вълкан Янев, на свое заседание на 21.07.2020 година, Епархийският съвет реши, че не приема оставката и му предлага да изпълнява своите задължения като Секретар.

 

Предишна 5 НОВОЗАРАЗЕНИ В СЛИВЕН
Следваща 10-МИНУТЕН ПРОТЕСТ РАНО СУТРИНТА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ КЪМ КМЕТОВЕТЕ НА НОВА ЗАГОРА И ТВЪРДИЦА

Поздравителни адреси до жителите на Твърдица и Нова Загора и кметовете на общините – Атанас Атанасов и Николай Грозев, отправи по повод Петковден директорът на  ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков.

Новини Сливен

ЗАПОЧНА АКАДЕМИЧНАТА ГОДИНА В СЛИВЕНСКИЯ ФИЛИАЛ НА МУ – ВАРНА

  Академичната година в сливенския филиал на Медицинския университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна  започна на 14 септември.  „Изключително много съм радостен да ви видя тук“, каза директорът на учебното заведение

Новини Сливен

КОАЛИЦИЯ „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ- ОБЕДИНЕНИЕ“ ПОДАДЕ ДОКУМЕНТИ ЗА ИЗБОРИТЕ В СЛИВЕН

Коалиция „Демократична България – обединение“ подаде документи за участие на Местни Избори – 2019 в Община Сливен. Лично адвокат Димитър Сяров, който е национален зам.-председател на ДСБ и кандидат за