ВТОРО ПРЪСКАНЕ СРЕЩУ КЪРЛЕЖИ И БЪЛХИ ЩЕ СЕ ИЗВЪРШИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ
юни 21, 2022 525 Прегледи

ВТОРО ПРЪСКАНЕ СРЕЩУ КЪРЛЕЖИ И БЪЛХИ ЩЕ СЕ ИЗВЪРШИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ

От днес 21.06.2022 г. започва второто пръскане срещу кърлежи и бълхи на всички зелени площи от територията на община Котел. Обработката започва от село Кипилово и ще продължи по график във всички населени места от общината.

Пръскането ще се проведе в тъмната част на денонощието и ще обхване всички пapĸoвe, улици, дeтcĸи градини, cтaдиoни, зoни зa cпopтни и ĸyлтypни мepoпpиятия. Препаратите, с които ще се третира, са безвредни за хора и животни, но въпреки това, е препоръчително да не се навлиза в зелените площи поне 24 часа след тяхното обработване.

Предишна СЕДМОКЛАСНИКЪТ ОТ ПМГ "ДОБРИ ЧИНТУЛОВ", КОЙТО ПОБЕЖДАВА ДВАНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕН ПОСРЕЩА МИХАИЛ БИЛАЛОВ И НЕГОВИТЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРИ ПАРТНЬОРИ

На 02.06. от 19ч. зала Сливен ще посрещне Михаил Билалов в една романтичната комедия „ Разделям двойки по домовете”. В нея участват още талантливите актьори Искра Донова (Гаел) и Николай

Новини Сливен

ОГНЕБОРЦИ СПАСИХА 40 ДЕКАРА ЛОЗЯ

Сливенски пожарникари са спасили 40 декара лозови  насаждения в село Блатец. На 28 март, в 12,17 часа, е получен сигнал за пожар в лозов масив в землището на село Блатец.

Новини Сливен

КОНСТАНТИН БОЛЯРСКИ: ГЛАСУВАЙТЕ С НОМЕР 4 В БЮЛЕТИНАТА! ТОВА Е НАШАТА ГРИЖА ЗА ХОРАТА НА БЪЛГАРИЯ

Председателят на Военно-патриотично дружество „Хаджи Димитър“, към Конфедерацията на обществените организации от сигурността и отбраната (КООСО). заяви подкрепата си на предстоящите избори в 21 МИР за кандидатите за народни представители