ВТОРО МЯСТО ЗА ОТБОРА НА ОДМВР – СЛИВЕН В ПРИЯТЕЛСКИЯ ТУРНИР ПО ФУТБОЛ ЗА ПРАЗНИКА НА ВОЕННА ПОЛИЦИЯ

ВТОРО МЯСТО ЗА ОТБОРА НА ОДМВР – СЛИВЕН В ПРИЯТЕЛСКИЯ ТУРНИР ПО ФУТБОЛ ЗА ПРАЗНИКА НА ВОЕННА ПОЛИЦИЯ

При строго спазване на противоепидемичните мерки се проведе приятелския турнир по футбол по случай професионалния празник на Военна полиция-5 ноември.

Мачовете се играха без публика от 2 до 4 ноември на игрището на Щаба на армията в град Сливен. В приятелските срещи участие взеха 8 отбора. На финала сили премериха отборите на ОДМВР-Сливен и Военна полиция-І. Купата на победителя вдигна отборът на Военна полиция, отборът на Областната дирекция на МВР остана втори, трети са състезателите на Военно формирование 22220, четвърти останаха служителите на РСПБЗН-Сливен.

Купата на победителите връчи  полковник Веселин Георгиев директор на Регионална служба „Военна полиция” в Сливен. Той поздрави отборите и благодари на участниците за отличния феърплей, като и за отборната и лична отговорност при спазването на мерките, предвид сложната епидемична обстановка в Сливен и страната.

Бяха връчени допълнителни награди за „Голмайстор”, спечелен от Добрин Радилов РСВП-Сливен, „Феърплей играч”, който отиде при Димо Димов от РСПБЗН-Сливен, „Най-добър вратар” за Светозар Лазаров от РСВП-Сливен и „Най-полезен състезател” за Стефан Мъндев от ОДМВР-Сливен.

На 5 ноември Служба „Военна полиция” отбелязва своя професионален празник. На тази дата през 1991 година с постановление на Министерски съвет се създава Военна полиция на регионален принцип. С този държавнически акт се създава първото формирование в българските въоръжени сили по образец на НАТО.

 

Предишна ЗАЛОВИХА ДРОГИРАН ШОФЬОР В НОВА ЗАГОРА
Следваща С COVID-19 СА ДИАГНОСТИЦИРАНИ ЖИТЕЛИ НА 48 НАСЕЛЕНИ МЕСТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ПО СЛУЧАЙ НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК ТРЕТИ МАРТ

Уважаеми съграждани, Тази година България отбелязва 140 години от Освобождението си от османско иго. След дълга и изстрадана борба страната ни достига до справедлива победа. Вече 140 години отстояваме своя

Новини Сливен

СЛИВЕНСКА ФАРМАЦЕВТКА СЪЗДАВА УНИКАЛНИ БИЖУТА ОТ ЦВЕТЯ И ПЕПЕРУДИ

Сливенска фармацевтка създава уникални бижута от цветя и пеперуди. И ги продава по цял свят. Изисканата дама се казва Даниела Костова, а нейните бижута вече 20 години радват клиенти в

Новини Сливен

ЗАЩО ДА СПРА ДА ПУША?

Тютюнопушенето е сериозен медико-социален проблем и една от основните причини за смъртност и инвалидност в света. То е предотвратим рисков фактор за здравето и всяко усилие за неговото ограничаване си