ВТОРО МЯСТО ЗА ОТБОРА НА ОДМВР – СЛИВЕН В ПРИЯТЕЛСКИЯ ТУРНИР ПО ФУТБОЛ ЗА ПРАЗНИКА НА ВОЕННА ПОЛИЦИЯ

ВТОРО МЯСТО ЗА ОТБОРА НА ОДМВР – СЛИВЕН В ПРИЯТЕЛСКИЯ ТУРНИР ПО ФУТБОЛ ЗА ПРАЗНИКА НА ВОЕННА ПОЛИЦИЯ

При строго спазване на противоепидемичните мерки се проведе приятелския турнир по футбол по случай професионалния празник на Военна полиция-5 ноември.

Мачовете се играха без публика от 2 до 4 ноември на игрището на Щаба на армията в град Сливен. В приятелските срещи участие взеха 8 отбора. На финала сили премериха отборите на ОДМВР-Сливен и Военна полиция-І. Купата на победителя вдигна отборът на Военна полиция, отборът на Областната дирекция на МВР остана втори, трети са състезателите на Военно формирование 22220, четвърти останаха служителите на РСПБЗН-Сливен.

Купата на победителите връчи  полковник Веселин Георгиев директор на Регионална служба „Военна полиция” в Сливен. Той поздрави отборите и благодари на участниците за отличния феърплей, като и за отборната и лична отговорност при спазването на мерките, предвид сложната епидемична обстановка в Сливен и страната.

Бяха връчени допълнителни награди за „Голмайстор”, спечелен от Добрин Радилов РСВП-Сливен, „Феърплей играч”, който отиде при Димо Димов от РСПБЗН-Сливен, „Най-добър вратар” за Светозар Лазаров от РСВП-Сливен и „Най-полезен състезател” за Стефан Мъндев от ОДМВР-Сливен.

На 5 ноември Служба „Военна полиция” отбелязва своя професионален празник. На тази дата през 1991 година с постановление на Министерски съвет се създава Военна полиция на регионален принцип. С този държавнически акт се създава първото формирование в българските въоръжени сили по образец на НАТО.

 

Предишна ЗАЛОВИХА ДРОГИРАН ШОФЬОР В НОВА ЗАГОРА
Следваща С COVID-19 СА ДИАГНОСТИЦИРАНИ ЖИТЕЛИ НА 48 НАСЕЛЕНИ МЕСТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ИЗВЪРШИТЕЛ НА 9 КРАЖБИ Е ЗАДЪРЖАН ОТ КРИМИНАЛИСТИ НА РУ – СЛИВЕН

Полицията в Сливен е задържала 38-годишен мъж за множество кражби на различни материали, вещи и предмети от частни домове и дворове в града. При специализирана операция, проведена на 5 ноември,

Новини Сливен

РАНЕН ВОДАЧ НА ФОРД Е НАСТАНЕН В ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА НА СЛИВЕН

На 6 октомври, в 09,45 часа, на км.77 от път ІІ-55 / с.Асеновец-гр.Гурково/ е възникнало пътно произшествие. Лек автомобил „Форд Фиеста“, управляван от водач на 26 години от село Асеновец,

Новини Сливен

ОБЩИНСКАТА ФИРМА ЗА ОХРАНА ВЛИЗА В 21 ВЕК С НОВА GPRS И LAN СИСТЕМА

Общинската фирма „Общинска охрана и СОТ“ – Сливен влиза в 21 век с нова GPRS и LAN система. „Тя ще даде възможност на нашите клиенти да следят всеки момент какво