ВТОРО МЯСТО ЗА ОТБОРА НА ОДМВР – СЛИВЕН В ПРИЯТЕЛСКИЯ ТУРНИР ПО ФУТБОЛ ЗА ПРАЗНИКА НА ВОЕННА ПОЛИЦИЯ
ноември 5, 2020 1291 Прегледи

ВТОРО МЯСТО ЗА ОТБОРА НА ОДМВР – СЛИВЕН В ПРИЯТЕЛСКИЯ ТУРНИР ПО ФУТБОЛ ЗА ПРАЗНИКА НА ВОЕННА ПОЛИЦИЯ

При строго спазване на противоепидемичните мерки се проведе приятелския турнир по футбол по случай професионалния празник на Военна полиция-5 ноември.

Мачовете се играха без публика от 2 до 4 ноември на игрището на Щаба на армията в град Сливен. В приятелските срещи участие взеха 8 отбора. На финала сили премериха отборите на ОДМВР-Сливен и Военна полиция-І. Купата на победителя вдигна отборът на Военна полиция, отборът на Областната дирекция на МВР остана втори, трети са състезателите на Военно формирование 22220, четвърти останаха служителите на РСПБЗН-Сливен.

Купата на победителите връчи  полковник Веселин Георгиев директор на Регионална служба „Военна полиция” в Сливен. Той поздрави отборите и благодари на участниците за отличния феърплей, като и за отборната и лична отговорност при спазването на мерките, предвид сложната епидемична обстановка в Сливен и страната.

Бяха връчени допълнителни награди за „Голмайстор”, спечелен от Добрин Радилов РСВП-Сливен, „Феърплей играч”, който отиде при Димо Димов от РСПБЗН-Сливен, „Най-добър вратар” за Светозар Лазаров от РСВП-Сливен и „Най-полезен състезател” за Стефан Мъндев от ОДМВР-Сливен.

На 5 ноември Служба „Военна полиция” отбелязва своя професионален празник. На тази дата през 1991 година с постановление на Министерски съвет се създава Военна полиция на регионален принцип. С този държавнически акт се създава първото формирование в българските въоръжени сили по образец на НАТО.

 

Предишна ЗАЛОВИХА ДРОГИРАН ШОФЬОР В НОВА ЗАГОРА
Следваща С COVID-19 СА ДИАГНОСТИЦИРАНИ ЖИТЕЛИ НА 48 НАСЕЛЕНИ МЕСТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТОЙ СЕ ДОКАЗА КАТО ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК НА СЛИВЕНСКИТЕ ГРАЖДАНИ

Той вече се доказа като съветник, работещ за гражданите на Сливен. Петър Димитров не се поддава на натиск за лобизъм. От когото и да е. 52-годишният бивш офицер успя да

Новини Сливен

НАЙ-МОДЕРНАТА АВТОМИВКА НА САМООБСЛУЖВАНЕ В СЛИВЕН ОТВАРЯ ВРАТИ ДО ЖП ГАРАТА

Отваря врати най-новата автомивка на самообслужване „АУТОТОБ“  в град Сливен. Официалното откриване ще се състои на 05.03.2022г. Първите клиенти ще бъдат посрещнати с много изненади – безплатни жетони, ваучери за

Новини Сливен

КОТЕЛ БИЕ СЛИВЕН ПО ПОСЕЩЕНИЕ НА НОЩНИ БАРОВЕ ОТ НЕПЪЛНОЛЕТНИ

Специализирана операция за противодействие на престъпленията свързани с разпространение на наркотични вещества,  установяване на малолетни и непълнолетни лица в питейните и увеселителни заведения след 22.00 часа без пълнолетен придружител и