ВТОРИ ИЗЛЕКУВАН В ЯМБОЛ
26.04.2020 1241 Прегледи

ВТОРИ ИЗЛЕКУВАН В ЯМБОЛ

И втората пациентка, жена на 39 с COVID-19  от Ямбол е излекувана и изписана.

През изминалото денонощие има още един положителен случай на коронавирус инфекция. Мъж на 69 години от Ямбол,  също със съпътстващо онкологично заболяване,  за което е бил през април в УМБАЛ „Иван Рилски“ София. Към момента пациентът е настанен в областната болница за наблюдение.

Контактните лица на мъжа са установени и карантинирани.

Болните с положителна проба за COVID -19, със съпътстващо онкологично заболяване, настанени в ямболската болница,  са в тежко, но относително стабилно състояние, информира д-р Вълчев, зам.-директор по медицинските въпроси в МБАЛ „Св. Пантелеймон“.

Предишна 24 МЕДИЦИ ОТ ЕДНО ОТДЕЛЕНИЕ НА СЛИВЕНСКА БОЛНИЦА СА ПОД КАРАНТИНА
Следваща ЦЕНТРАЛНИЯТ ПРАВОСЛАВЕН ХРАМ В СЛИВЕН СЪКРАЩАВА ХОРА ЗАРАДИ НАМАЛЕЛИ ПРИХОДИ ОТ СВЕЩИ

За автора

Може да харесате още

Новини Ямбол

ЯМБОЛСКИ МЕДИЦИ ПОДКРЕПИХА Д-Р ДИМИТЪР РУНКОВ

  Медици от Областната болница в Ямбол се събраха на протест в подкрепа на досегашния изпълнителен директор на здравното заведение д-р Димитър Рунков, който подаде оставка от поста в петък. До

Новини Ямбол

В ЯМБОЛ ЗАДЪРЖАХА ИЗВЪРШИТЕЛ НА ГРАБЕЖ

Криминалисти от РУ- Ямбол задържаха 28-годишен извършител на грабеж. На 9 март около 19:50 часа, 53-годишна жителка на областния град съобщила в полицията, че малко по–рано същия ден, на ул.

Новини Ямбол

ЖЕНА Е СЪС СЧУПЕН ЧЕРЕП ПРИ КАТАСТРОФА В ЦЕНТЪРА НА ЯМБОЛ

На 28 ноември, към 18:30 ч., на тел. 112, в оперативна дежурна част при ОДМВР –Ямбол е постъпил сигнал за настъпило  пътнотранспортно произшествие с пострадал, в град Ямбол на кръстовището