ВСС НАГРАДИ ПОСМЪРТНО СЛЕДОВАТЕЛ ОТ СЛИВЕН
юни 30, 2022 1841 Прегледи

ВСС НАГРАДИ ПОСМЪРТНО СЛЕДОВАТЕЛ ОТ СЛИВЕН

Висшият съдебен съвет награди посмъртно Валентин Георгиев – следовател в Окръжен следствен отдел на Окръжна прокуратура – Сливен. 54-годишният юрист ни напусна внезапно в началото на месеца. Ще го запомним като изключителен професионалист и човек с голямо сърце.

ВСС дава на Валентин Георгиев посмъртно „личен почетен знак втора степен – сребърен“. Наградата е за безупречно изпълнение на служебните задължения.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ЖИВКО МИНЧЕВ ОТНОВО СТАНА СЪВЕТНИК В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В СЛИВЕН ПРЕДСТОИ ПОРЕДЕН ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР ЗА МЕСТНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Местни производители от Сливен и региона ще имат възможност да представят своята продукция на поредния фермерски пазар. Той е насрочен за тази събота, 24 септември, от 9 до 18.30 ч.

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА СЛИВЕН СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА МЮСЮЛМАНИТЕ С ПРАЗНИКА КУРБАН БАЙРАМ

Кметът на Сливен Стефан Радев поздравява всички мюсюлмани в общината с най-големия им празник – Курбан Байрам. „Поздравявам ви с празника, който е истински символ на човечността, прошката и благодарността.

Новини Сливен

АВАРИЯ ОСТАВИ СЛИВЕНСКО СЕЛО БЕЗ ВОДА

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 01. 11. 2018 г. (четвъртък) до. 15.30ч. е прекъснато водоподаването в с. Ковачите. При възможност водоподаването