ВСИЧКИ ПЪТИЩА СА ОБРАБОТЕНИ, НЯМА ЗАТВОРЕНИ УЧАСТЪЦИ
март 24, 2021 143 Прегледи

ВСИЧКИ ПЪТИЩА СА ОБРАБОТЕНИ, НЯМА ЗАТВОРЕНИ УЧАСТЪЦИ

 

Всички пътища от републиканската мрежа в област Сливен са обработени. Няма затворени участъци, съобщиха от областната администрация.

В нощта срещу 24 март са обработени настилките и в планинската, и в равнинната част заради падналия сняг. Работили са 12 машини. Обработен е и асфалтът в сливенския участък на автомагистрала „Тракия“, информираха от Областното пътно управление.

Получен е един сигнал: в сутрешните часове на 24 март, на главния път в района на Котел, на обработена настилка, се е завъртял товарен камион.  Вероятната причина е движение с несъобразена със зимната  обстановка скорост. Оказано е съдействие. Няма пострадали. Участъкът е обработен отново.

Към момента снеговалежът навсякъде в областта е спрял. В ниските части снегът се топи. Работата на машините за зимна поддръжка на пътищата продължава. Опесъчава се по високите места.

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН НАМАЛЯВА РИСКА ОТ НАВОДНЕНИЯ С РЕДОВНО ПОЧИСТВАНЕ НА РЕКИТЕ
Следваща Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА ПОЛУЧИ ПОЗДРАВ ОТ АТАНАС ДЕЛИБАЛТОВ ЗА СВОЯ РОЖДЕН ДЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ

СКЪПИ  СЪГРАЖДАНИ, В  НАВЕЧЕРИЕТО  НА  НАЙ-ГОЛЕМИЯ ХРИСТИЯНСКИ  ПРАЗНИК – ВЪЗКРЕСЕНИЕ  ХРИСТОВО,  НЕКА ОТВОРИМ  УМОВЕТЕ И СЪРЦАТА  СИ  ЗА  ДОБРОТО! ВЕЛИКДЕН Е МИЛОСЪРДИЕ И ПОРИВ ЗА ПОВЕЧЕ ДОБРИ И БЛАГОРОДНИ ДЕЛА.

Новини Сливен

400 ЛЕВА И ДОКУМЕНТИ СА ЗАДИГНАТИ ОТ АПАРТАМЕНТ В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

Криминалисти на РУ-Сливен работят по случай на домова кражба. За времето от 14,00 до 14,30 часа на 13 октомври неизвестен извършител е проникнал в незаключен апартамент в центъра на град

Новини Сливен

ДП „ГОРСКО СТОПАНСТВО“ – СЛИВЕН ПРЕДЛАГА БЕЗПЛАТНИ ФИДАНКИ ПО СЛУЧАЙ СЕДМИЦАТА НА ГОРАТА

Във връзка с отбелязването на Седмица на гората от 02 до 08 Април 2018 година ТП Държавно Горско Стопанство Сливен при ЮИДП Сливен организира благотворителна кампания за предоставяне на държавни