ВСИЧКИ НОМИНИРАНИ ЗА ЕВРОДЕПУТАТИ ОТ СЛИВЕН СЕ ОТТЕГЛИХА НА ЧЕРВЕНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ

ВСИЧКИ НОМИНИРАНИ ЗА ЕВРОДЕПУТАТИ ОТ СЛИВЕН СЕ ОТТЕГЛИХА НА ЧЕРВЕНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ

Ако изгубим европейските избори, ще изгубим и местните избори. Затова е нужна максимална мобилизация на всички наши членове и симпатизанти, на цялото общество. Това заяви пред делегатите на общинската конференция на БСП  в Сливен председателят на партията Атанас Делибалтов. Той призова своите съпартийци за максимална мобилизация.

„Победата на европейските избори ще доведе до предсрочни парламентарни избори“, каза общинският лидер на социалистите.

Над 100 делегати от общината взеха участие във форума, който се проведе в събота в хотел „Национал“. Гости на конференцията бяха членовете на изпълнителното бюро на БСП Драгомир Стойнев и Валери Жаблянов, който е бивш депутат от Сливен. Участие взеха още двамата настоящи сливенски депутати – Кольо Милев и Таско Ерменков, областният лидер на БСП Асен Гагаузов, Деян Дечев, който е член на националния съвет, общински съветници и други.

Водещ на конференцията бе Корнелий Желязков, бивш областен управител на Сливен.

Пред делегатите свои отводи за участие в евролистата направиха всички номинирани от Сливен, сред които Кольо Милев, Деян Дечев, Вероника Делибалтова и Минчо Афузов. Общо 22 имена на социалисти бяха одобрени и изпратени за гласуване в националния съвет на БСП, който в неделя ще подрежда червената листа за евроизборите. Сред тези имена е и депутатът от Сливен Таско Ерменков.

Предишна ТОДОРОВДЕН Е
Следваща ФОНДАЦИЯ "БАЛЪКЧИЕВ" ПРИЕ ГОСТИ НА ТОДОРОВДЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД

Във връзка с предстоящото сключване на индивидуални договори, Ви уведомяваме, че от тази и следващите години „Топлофикация – Сливен” ЕАД ще предлага допълнителни отстъпки при целогодишно ползване на битова гореща

Новини Сливен 0 коментара

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

Днес 10.12 /понеделник/ поради извършване на ремонтни работи ще бъде прекъснато водоподаването в южната част на кв.“Дружба“ и в района на ул.“Янко Сакъзов“  до 16.30ч. ВиК-Сливен се извинява на своите

Новини Сливен 0 коментара

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

Днес 05.12 /сряда/ до отстраняване на възникнала авария е възможно нарушено водоподаването в източната част на кв. Дружба ВиК-Сливен се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

14 + 16 =