ВРЪЩАМЕ ЧАСОВНИЦИТЕ С ЧАС НАЗАД В НЕДЕЛЯ

ВРЪЩАМЕ ЧАСОВНИЦИТЕ С ЧАС НАЗАД В НЕДЕЛЯ

Точно в 04:00 ч. сутринта в неделя, на 28 октомври, трябва превъртим стрелките на часовника с час назад и минаваме към зимно часово време.

Възможно е да преместим стрелките за предпоследен път. Смяната на часовото време да бъде отменена, реши ЕК. Но това ще стане след като страните – членки решат на зимно или лятно време ще останат. Решенията си те трябва да обявят до април следващата година.

Предвижда се последното задължително преминаване към лятно часово време да бъде в неделя, на 31 март 2019 година.

Държавите, избрали да ползват само зимното часово време, ще преместят за последно стрелките на часовниците си на 27 октомври догодина.

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ВРЪЧИ НАГРАДАТА "СИРАК СКИТНИК" НА ВЕЛИН ДИНЕВ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини 0 коментара

ИДВА СТУД, А ПОСЛЕ ЗАТОПЛЯНЕ ДО 20 ГРАДУСА

Температурите са положителни през деня, но заради вятъра се усеща студено. Характерът на това време ще се запази до края на седмицата, сочи средносрочната прогноза за времето, представена в „Дарик Кафе“.

Новини 0 коментара

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Художник рисува гол модел. Поставя последен щтрих и казва: – Хайде да пием кафе в кухнята. Моделката си слага халата и отиват в кухнята. В същото време се чува, ключ

Новини 0 коментара

БОЙКО БОРИСОВ: ДОКАТО НАШИТЕ ОПОНЕНТИ СЕ БОРЯТ САМО ЗА ВЛАСТ, НИЕ ИСКАМЕ ДА НАПРАВИМ ЖИВОТА НА ХОРАТА ПО-ДОБЪР

Трябва да помогнем на всеки един човек, защото имаме необходимия ресурс. Избори след избори в продължение на 10 години хората винаги избираха ГЕРБ, защото ние оправдахме доверието им. Те ще

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

11 − one =