ВРЕМЕННО СПИРАТ ТОКА НА НЯКОЛКО ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ ОТ 9 ДО 13 МАЙ
май 5, 2022 1065 Прегледи

ВРЕМЕННО СПИРАТ ТОКА НА НЯКОЛКО ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ ОТ 9 ДО 13 МАЙ

Заради планирани ремонтни дейности е предвидено временно прекъсване на електрозахранването на няколко обществени сгради в Сливен, уведомяват от „Електроразпределение Юг“ ЕАД. Прекъсванията ще се осъществяват в дните от 9 до 13 май по следния график: на 9 май, от 13 до 17 ч., ще бъде спряно електрозахранването в новата сграда на Община Сливен /обектът срещу градските фонтани/ и зала „Сливен“. На 10 май – от 10 до 17 ч., без ток ще останат Читалище „Зора“ и покритият паркинг. За същото време, на следващия ден, 11 май, ще бъде прекъснато електрозахранването на сградата на Община Сливен на бул. „Цар Освободител“. Във времето от 13 до 17 ч. на 12 май, ще бъде прекъснато електрозахранването на Окръжен съд-Сливен.

От електроразпределителното дружество остават на разположение. Тел. за контакт: 0700 1 0007 /на цената на градски разговор за територията на цялата страна/.

Предишна КМЕТЪТ НА СЕЛО СТАРА РЕКА: ПРОТЕСТ ЩЕ ИМА
Следваща ПРАВИТЕЛСТВОТО ПРЕДЛАГА ПРАГЪТ ЗА ДДС ДА СТАНЕ 100 000 ЛЕВА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БЪЛГАРСКИЯТ ХИМН ЩЕ ПРОЗВУЧИ ОТ ГРАДСКИЯ ЧАСОВНИК НА 3 МАРТ В ЧЕСТ НА НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК

В чест на Националния празник на България – 3 март, точно в 12 ч., от Градския часовник в Сливен ще звучи химнът на Република България. В същия час ще започне

Новини Сливен

54 ЧИТАЛИЩА В ОБЩИНА СЛИВЕН ПОЛУЧАВАТ ДЪРЖАВНА СУБСИДИЯ ЗА 2021 Г.

54 читалища в община Сливен ще получат държавна субсидия за 2021 г. Това стана ясно след провелата се среща в зала „Май“ на представители на културните средища и  Комисията за

Новини Сливен

ПРИКЛЮЧИ СЕДМИЦАТА ПОСВЕТЕНА НА ЛЮБОВТА В РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА „САВА ДОБРОПЛОДНИ” – СЛИВЕН

От  10 до 14 февруари 2020г., в Регионална библиотека „Сава Доброплодни” – Сливен се проведе станалата вече традиционна Седмица на любовта, посветена на празника на всички влюбени – Св. Валентин.