ВОЕННА БОЛНИЦА – СЛИВЕН ТЪРСИ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ДОБРОВОЛКИ
юни 10, 2020 4331 Прегледи

ВОЕННА БОЛНИЦА – СЛИВЕН ТЪРСИ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ДОБРОВОЛКИ

Военна болница – Сливен търси медицински сестри за COVID  отделението, които да работят на доброволен принцип.

„Капацитетът на нашето отделение отдавна е запълнен, вече приемаме болните в новооткритото отделение, което по принцип е вътрешно. Проблемът е, че нямаме толкова медицински сестри, за да обслужват денонощно всички пациенти. Затова се обръщам към обществеността с призив, ако има желаещи да помогнат, да заповядат“, обяви пред  Sliveninfo полк. д-р Илиян Комитов, началник на Военна болница – Сливен.

Той каза, че ако има медицински сестри доброволки, те ще работят само през деня. Преди това ще бъдат обучени за работа с COVID пациенти.

Предишна COVID -19 СТИГНА И НОВА ЗАГОРА, КЪДЕТО СА ЗАРАЗЕНИ ДВАМА ЛЕКАРИ И ШЕСТИМА РАБОТНИЦИ
Следваща НА 15 И 16 ЮНИ ЩЕ БЪДЕ ОРГАНИЗИРАН МОБИЛЕН СЪБИРАТЕЛЕН ПУНКТ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ОПАСНИ ОТПАДЪЦИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРАЗНИЧНО ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ПЕТКО ЧОЛАКОВ, УПРАВИТЕЛ НА ОБЩИНСКА ФИРМА „ОБЩИНСКА ОХРАНА И СОТ“ – СЛИВЕН

Уважаеми госпожи и господа! Скъпи съграждани! Бих искал да Ви поздравя с настъпващите Коледни и Новогодишни празници! Нека да запазим чистотата на мислите и действията си, щедростта на сърцата си, милостта, състраданието

Новини Сливен

ДВАМА СА ЗАЛОВЕНИ С МАРИХУАНА В СЛИВЕН

Притежание на наркотици е установено от полицейски патрулни екипи на 6 юли в град Сливен. В 03,15 часа в кв.“Сини камъни“ е извършена проверка на 24-годишния В.Д. от град Сливен.

Новини Сливен

МНОГО ПИЯН ШОФЬОР НА СУБАРУ ХВАНАХА ПОЛИЦАИ ОТ КОТЕЛ

Водач с алкохол 2,46 промила е установен от полицейски служители в град Котел. На 22 февруари 44-годишният А.К. от село Тича е хванат да управлява лек автомобил „Субару“ с концентрация