ВОЕННА БОЛНИЦА – СЛИВЕН РАЗКРИВА ОЩЕ ПЕТ ЛЕГЛА ЗА БОЛНИ ОТ COVID – 19
юни 10, 2020 1437 Прегледи

ВОЕННА БОЛНИЦА – СЛИВЕН РАЗКРИВА ОЩЕ ПЕТ ЛЕГЛА ЗА БОЛНИ ОТ COVID – 19

Военна болница – Сливен разкрива още пет легла за болни от COVID – 19. Новите легла са в трансформираното Отделение по хирургия. Това заяви пред Sliveninfo полк. Д-р Илиян Комитов, началник на Военна болница  – Сливен.

Досега болни от коронавирус се лекуваха в Инфекциозното и вътрешното отделение.

„Всички трансформации се правят според изискванията на законите и наредбите и са в интерес на пациентите”, каза д-р Комитов, който по-рано днес призова за помощ от медицински сестри, имащи желание да работят с болни от коронавирус.

Относно новото „огнище” на заразата в Нова Загора д-р Комитов предлага решение.

„Знам, че в Нова Загора няма специалисти. Според мен те трябва да намерят лекари от други специалности и да отворят своето отделение в общинската болница, а ние с д-р Милена Ченкова да се редуваме, ходейки през ден, за да даваме указания”, каза полк. Д-р Илиян Комитов, който има специалност и по инфекциозни болести.

Предишна ОБСЪДИХА ПРОЦЕДУРАТА ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕТО НА 38 ЯЗОВИРА ОТ ОБЩИНИТЕ НА ДЪРЖАВАТА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КОЛЬО МИЛЕВ: ГЛАСУВАХ В УПРАВЛЕНИЕТО ДА ИМА ПРОТИВОВЕС, ЗА ДА БЪДАТ РЕШЕНИЯТА В ПОЛЗА НА ХОРАТА

„Гласувах в Сливен да се живее по – добре, а затова е нужна промяна. Дадох своя глас в управлението на общината през следващите 4 години да има противовес и гражданско

Новини Сливен

РДПБЗН – СЛИВЕН: КАК ДА ОПАЗИМ ГОРИТЕ ОТ ПОЖАРИ

Основните причини за възникване на горските пожари са свързани с непредпазлива или умишлена дейност на човека или появата на природни явления. Най-често те са предизвикани от неизгасени клечки кибрит и

Новини Сливен

ПП ГЕРБ – СЛИВЕН ЗАРАДВА С ПОДАРЪЦИ ДАМИТЕ ОТ ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБ „ВЕЧНА МЛАДОСТ“ В СЕЛО КРУШАРЕ, ПО СЛУЧАЙ 8 МАРТ

ПП ГЕРБ-Сливен и тази година спази традицията и поздрави дамите за 8 март – Международен ден на жената. От партията направиха дарение на  пенсионерски клуб „Вечна младост“ в село Крушаре.