ВОДОСВЕТ ЗА ЗДРАВЕ В ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН БЕ ОТСЛУЖЕН ОТ ЕНОРИЙСКИЯ СВЕЩЕНИК ОТЕЦ ЙОАН
06.01.2022 1212 Прегледи

ВОДОСВЕТ ЗА ЗДРАВЕ В ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН БЕ ОТСЛУЖЕН ОТ ЕНОРИЙСКИЯ СВЕЩЕНИК ОТЕЦ ЙОАН

В един от първите работни дни на 2022 година и малко преди големия празник Богоявление в „Топлофикация Сливен- инж. Ангел Ангелов“ бе извършен водосвет с молебен за здраве и благополучие през новата година.

В сградата на предприятието водосветът за здраве и спасение бе отслужен от Йоан, свещеник към Сливенска епархия и предстоятел на храм „Св. Цар Борис – Михаил Покръстител“. Отец Йоан пожела благоденствие и успех на дружеството.

Водосветът бе организиран от Ръководството на „Топлофикация Сливен – инж. Ангел Ангелов“. На мероприятието присъстваха представители на всички звена в дружеството. Отец Йоан направи обиколка из цялото предприятие по време на водосвета.

“Тази година отбелязваме 53 години от създаването на дружеството! През тези 53 години хиляди български енергетици са се превърнали в част от историята на Централата! Надяваме се именно ниеда сме хората, които ще успеем да очертаем модела на работа на „Топлофикация Сливен -инж. Ангел Ангелов“ за следващите 50 години чрез избор на работещ план за зелената трансформация на дружеството! Да си пожелаем една щастлива, успешна и безаварийна 2022 година!“ каза изпълнителният директор на „Топлофикация Сливен – инж. Ангел Ангелов“ инж. Павлин Костов.

Сливенската топлофикация изпълнява своя социален ангажимент към клиентите си и ще продължи в студените зимни дни да им осигурява сигурно и качествено топлоподаване.

 

Предишна ЕДИН ЩАСТЛИВ ТИХОМИР ХВАНА КРЪСТА НА БОГОЯВЛЕНИЕ В СЛИВЕН
Следваща ДИРЕКТОРЪТ НА ЮИДП ИНЖ. ДИМЧО РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ С ГОЛЕМИТЕ ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИЦИ – ЙОРДАНОВДЕН И ИВАНОВДЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОТ ИЗГОРЕЛИЯ АВТОМОБИЛ ОЦЕЛЯХА САМО ГУМИТЕ

От автомобила, който гръмна и изгоря в квартал „Дружба“, оцеляха само гумите. И четирите гума са напълно здрави, докато всички части на колата са като въглен, видя репортер на Sliveninfo.

Новини Сливен

ПРОКУРАТУРАТА РАЗСЛЕДВА СЛУЧАЯ ЗА „СМЪРТТА“ НА 72-ГОДИШНИЯ МЪЖ ОТ КВ. „ДРУЖБА“

Окръжна прокуратура – Сливен е образувала досъдебно производство по случая със 72-годишния мъж от сливенския квартал „Дружба“. „Досъдебното производство е образувано веднага след получаване на информацията за смърт на самотно

Новини Сливен

ОБЩИНА ТВЪРДИЦА КУПИ ТЕРЕН ЗА НУЖДИТЕ НА ДЕТСКАТА ГРАДИНА В СЕЛО СБОРИЩЕ

Община Твърдица купи терен от държавата за нуждите на детската градина в с.Сборище. Договорът за сделката бе сключен от областния управител Чавдар Божурски и от кмета на общината Атанас Атанасов,