ВОДОСВЕТ ЗА ЗДРАВЕ В ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН БЕ ОТСЛУЖЕН ОТ ЕНОРИЙСКИЯ СВЕЩЕНИК ОТЕЦ ЙОАН
януари 6, 2022 862 Прегледи

ВОДОСВЕТ ЗА ЗДРАВЕ В ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН БЕ ОТСЛУЖЕН ОТ ЕНОРИЙСКИЯ СВЕЩЕНИК ОТЕЦ ЙОАН

В един от първите работни дни на 2022 година и малко преди големия празник Богоявление в „Топлофикация Сливен- инж. Ангел Ангелов“ бе извършен водосвет с молебен за здраве и благополучие през новата година.

В сградата на предприятието водосветът за здраве и спасение бе отслужен от Йоан, свещеник към Сливенска епархия и предстоятел на храм „Св. Цар Борис – Михаил Покръстител“. Отец Йоан пожела благоденствие и успех на дружеството.

Водосветът бе организиран от Ръководството на „Топлофикация Сливен – инж. Ангел Ангелов“. На мероприятието присъстваха представители на всички звена в дружеството. Отец Йоан направи обиколка из цялото предприятие по време на водосвета.

“Тази година отбелязваме 53 години от създаването на дружеството! През тези 53 години хиляди български енергетици са се превърнали в част от историята на Централата! Надяваме се именно ниеда сме хората, които ще успеем да очертаем модела на работа на „Топлофикация Сливен -инж. Ангел Ангелов“ за следващите 50 години чрез избор на работещ план за зелената трансформация на дружеството! Да си пожелаем една щастлива, успешна и безаварийна 2022 година!“ каза изпълнителният директор на „Топлофикация Сливен – инж. Ангел Ангелов“ инж. Павлин Костов.

Сливенската топлофикация изпълнява своя социален ангажимент към клиентите си и ще продължи в студените зимни дни да им осигурява сигурно и качествено топлоподаване.

 

Предишна ЕДИН ЩАСТЛИВ ТИХОМИР ХВАНА КРЪСТА НА БОГОЯВЛЕНИЕ В СЛИВЕН
Следваща ДИРЕКТОРЪТ НА ЮИДП ИНЖ. ДИМЧО РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ С ГОЛЕМИТЕ ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИЦИ – ЙОРДАНОВДЕН И ИВАНОВДЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН СПЕЧЕЛИ ДЕЛОТО ПО ПЪРВИЯ ВОДЕН ЦИКЪЛ ПРЕД ВЪРХОВНИЯ КАСАЦИОНЕН СЪД

Върховният касационен съд потвърди решението на бургаските апелативни магистрати, с което отпада задължението на Община Сливен към МОСВ. Това съобщи кметът Стефан Радев по време на редовната сесия на общинския съвет.

Новини Сливен

МНОГО ВИСОКО ПРИСЪСТВИЕ НА ГОДИШНИЯ ДОКЛАД НА ОКРЪЖЕН СЪД – СЛИВЕН

Годишният доклад на Окръжен съд – Сливен бе представен в петък в една от залите на хотелски комплекс „Национал“. Докладът е за дейността на съдиите през 2018 г. За представянето

Новини Сливен

РЗИ – СЛИВЕН: ВСЕКИ, КОЙТО ИСКА ДА СЕ ВАКСИНИРА, ДА ГО ЗАЯВИ ПРЕД ЛИЧНИЯ СИ ЛЕКАР

Желаещите имунизациясрещу COVID-19  могат да обявят желанието си при личните лекари, които от своя страна заявяват необходимите количества за седмицата към РЗИ-Сливен. При доставка на ваксини, всеки общопрактикуващ лекар получава