ВОДЕЩА ЕВРОПЕЙСКА КОМПАНИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА МПС ИЗБРА ГАРАЖНОТО ДЕПО НА „ДОРИС“ ООД ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЯТА СИ В СЛИВЕН
март 20, 2019 6622 Прегледи

ВОДЕЩА ЕВРОПЕЙСКА КОМПАНИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА МПС ИЗБРА ГАРАЖНОТО ДЕПО НА „ДОРИС“ ООД ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЯТА СИ В СЛИВЕН

Презентация на последния си модел автобус представи днес холандската фирма VDL Bus & Coach в Сливен. VDL Bus & Coach е една от водещите европейски компании, която се занимава с производство и търговия с пътнически автомобили и моторни превозни средства. Презентацията в Сливен е част от националното Road Show, на което се представя последното поколение автобус на фирмата, отличаващ се с нисък разход на гориво и изключително удобство за пътниците. VDL има заводи в Белгия и Холандия. Автобусите на VDL Bus & Coach се характеризират с динамичен дизайн, доказана техническа функционалност, висококачествени материали, леки конструкции, спестяващи гориво и ниски разходи за поддръжка. Тези пътнически автомобили осигуряват отличен комфорт за всяка област на приложение, независимо дали за еднодневни пътувания или за луксозни многодневни пътувания. Функционалността и рентабилността водят до оптимална печалба от собствеността. За своята презентация в Сливен VDL Bus & Coach избра гаражното депо на „Дорис” ООД.

Предишна УЧЕНИЦИ ОТ СПГСГ "АРХ. ГЕОРГИ КОЗАРОВ" СЪС ЗЛАТЕН МЕДАЛ ОТ РЕГИОНАЛНОТО СЪСТЕЗАНИЕ "НАЙ-ДОБЪР МЛАД СТРОИТЕЛ"
Следваща ГЕОРГИ НИКОЛАЕВ: ВКЛЮЧВАНЕТО НА МЛАДИТЕ ХОРА В ДЕЙНОСТТА НА МЕСТНАТА ВЛАСТ, Е КЛЮЧОВО ЗА РАЗВИТИЕТО НА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЛИЦАИ И ДАНЪЧНИ ЗАПЕЧАТАХА ДЕСЕТКИ АВТОМАТИ ЗА КАФЕ И ЗАКУСКИ НА ДВЕ СЛИВЕНСКИ ФИРМИ /обновена/

Акция на полицаи и данъчни  в Сливен завърши със запечатване на автомати за кафе и закуски, научи Sliveninfo. Автоматите са собственост на две сливенски фирми. Акцията е проведена в сряда.

Новини Сливен

ФЕН КЛУБ „ЧЕРВЕНИ ВОЙВОДИ – СЛИВЕН“ ВИ ПОЗДРАВЯВА С НАСТЪПВАНЕТО НА ВЕЛИКДЕН

Великден е празник на възможността да бъдем отново щастливи, свързвайки се с Бог, а не просто религиозен празник с козунак и яйца. Отвъд цялата парадност, ритуалност и религиозна приповдигнатост през

Новини Сливен

НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ ПО ДЕБАТИ „ТУИДА OPEN“ СЕ ПРОВЕДЕ ЗА ТРЕТИ ПЪТ В СЛИВЕН

„ Най-важната задача на цивилизацията е да научи човек да мисли.“ Томас Едисън Национално състезание по дебати „Туида Open“ 2019  във формат британски парламентарен се проведе за трети път в гр. Сливен.

1 коментар

  1. cabo bello real estate
    юни 02, 23:56

    … [Trackback]

    […] Information to that Topic: sliveninfo.bg/водеща-европейска-компания-за-произв/ […]

Остави коментар

2 × two =