ВОДЕЩАТА КОМПАНИЯ ЗА ИЗКУПУВАНЕ НА КОЛИ ЗА СКРАП „ЕКОМЕТАЛ ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД СТЪПИ В СЛИВЕН
21.02.2024 3424 Прегледи

ВОДЕЩАТА КОМПАНИЯ ЗА ИЗКУПУВАНЕ НА КОЛИ ЗА СКРАП „ЕКОМЕТАЛ ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД СТЪПИ В СЛИВЕН

Все по-разпространена е практиката хора със стари коли да търсят фирми за изкупуване на скрап. Проблемът е, че често в замяна получават много малко след оценката на превозното средство.

Желаете ли да получите адекватно заплащане за това, че се разделяте с автомобил, който ви е служил неуморно и вярно дълги години?

Щом сте потърсили повече информация за услугите, предлагани от „Екометал Инженеринг“ ЕООД, то тогава желанието ви съвпада изцяло с онова, което ние можем да ви дадем. Адекватното заплащане, споменато по-горе, е само началото на професионалните взаимоотношения.

Изкупуване на коли за скрап в гр. Сливен

Отворихме база за изкупуване на стари автомобили в град Сливен. Търсим за скрап всякакви коли – бракувани, дерегистрирани, изоставени, ненужни и др. Колцентъра ни за оценяване на колите работи без почивен ден от 08 до 20 часа и като се свържете с диспечерите може да получите незабавно цена за Вашия стар автомобил. Към услугата безплатно Ви се полага транспорт за колите от адрес на клиента, а може и Вие сами, лично да закарате автомобила си в нашата база, за което също има премия. Получавате в брой уговорената сума и с нея удостоверение за дерегистрация на колата, което важи пред КАТ и с него в 14-дневен срок носите номерата, за да отпишете колата, след което тя се снема от отчет и в общината, за да не текат още данъци и такси за нея

Как да сте сигурни, че превозното ви средство е оценено справедливо?

След като сте се свързали с наш екип и сте уговорили час и място за среща, осигурен от нас репатрак ще дойде директно на уговорената локация, за да извози вашето МПС. Оценката на клиентските автомобили се извършва на момента.

Плащаме веднага след обстойна оценка на колата ви и задължително издаваме свидетелство за бракуване на МПС, което може да предоставите в общината за отчисляване на автомобила. Това ще ви освободи от собственост и годишен данък.

Защо да се доверите на „Екометал Инженеринг“ ЕООД?

Предимствата на това да сте наши клиенти, се състоят в няколко основни и много важни неща:

А) Удобна база за изкупуване на коли за скрап, намиращи се в град Сливен, която обслужва градовете – Елхово, Ямбол, Котел, Тополовград, Странджа, Сунгурларе, Карнобат, Николаево, Гурково и др.

Б) Бърза и лесна онлайн оценка на автомобила, чрез обаждане по телефона или запитване в чата на сайта;

В) Безплатен транспорт от адрес на клиента;

Г) Издава удостоверение за дерегистрация на колите, с което лесно се бракува и отписва от КАТ

Базата в Сливен се намира в Южна промишлена зона, на ул. „Банско шосе“.

Телефон за връзка:  0885 771 777

Предишна ЯДРЕНО - МАГНИТЕН РЕЗОНАНС ПО ЗДРАВНА КАСА, НО БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ НЕЯ
Следваща ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ-СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДЕН ЗА СЪПРИЧАСТНОСТ СЪС ЗАСЕГНАТИТЕ ОТ ХИВ ПОД МОТОТО „ЗАСИЛВАНЕ НА БОРБАТА ЗА ЗДРАВЕ И ПРАВА”

България се включва за пореден път в отбелязването на Международния ден за съпричастност със засегнатите от ХИВ, който тази година преминава под мотото: „Засилване на борбата за здраве и права”.

Новини Сливен

СМЯНА НА КАРАУЛА В ОКРЪЖЕН СЪД – СЛИВЕН

Председателят на Окръжен съд – Сливен Къню Жеков се пенсионира поради навършване на пределната за магистрат възраст от 65 години, научи  Sliveninfo. Този петък ще бъде последният работен ден за

Новини Сливен

ЛАБОРАТОРИЯ „ЛИНА“ АКЦЕНТИРА НА ЖЕНСКОТО ЗДРАВЕ В ЛЕТНИТЕ СИ ПРОФИЛАКТИЧНИ КАМПАНИИ

Медицинска лаборатория „ЛИНА” отново е подготвила 9 профилактични кампании. Те важат през месеците юли и август 2022 г. в самостоятелните ѝ филиали в областите: Бургас, Варна, Стара Загора, Пловдив, Сливен