ВОДАЧЪТ НА „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА” В СЛИВЕН Е ОТЛИЧНИЧКА НА ПМГ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ”
12.10.2021 2909 Прегледи

ВОДАЧЪТ НА „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА” В СЛИВЕН Е ОТЛИЧНИЧКА НА ПМГ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ”

Татяна Султанова – Сивева, която е водач на листата на коалиция „Продължаваме промяната” в Сливен, е завършила ПМГ „Добри Чинтулов” с отличен успех. Това е станало през 1993 г. Днешната кандидат – депутатка е завършила паралелка по биология, показват архивите на гимназията. От 15 г. работи в МОСВ, където е достигнала до директор на дирекция. Тя е еколог по образование. Родена е в Сливен.

 

Снимки: Сливен Пост

Предишна ТАЗГОДИШНИЯТ НОСИТЕЛ НА НАГРАДАТА „ДОБРИ ЖЕЛЯЗКОВ” ОГЛАВЯВА ФИРМА С МЕЖДУНАРОДНО ЗНАЧЕНИЕ
Следваща 86 НОВИ БОЛНИ СА ДИАГНОСТИЦИРАНИ В ОБЛАСТ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРАЗНИК НА ФРАНКОФОНИЯТА В РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА „САВА ДОБРОПЛОДНИ”- СЛИВЕН

По инициатива на Регионална библиотека „Сава Доброплодни“-Сливен от 19 до 23 март 2018 г. в Регионалната библиотека за поредна година ще се проведе седмица, посветена на френския език и култура.

Новини Сливен

ЦЕНТРАЛНИЯТ ПРАВОСЛАВЕН ХРАМ В СЛИВЕН СЪКРАЩАВА ХОРА ЗАРАДИ НАМАЛЕЛИ ПРИХОДИ ОТ СВЕЩИ

Централният православен храм в Сливен „Свети Димитър“ съкращава служители заради намалели приходи от свещи след обявяване на епидемията от коронавирус. „От четири служителки в църквата бях принуден да съкратя две.

Новини Сливен

ШОФЬОР ПОТРОШИ ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ НА МАГИСТРАЛАТА

На 20 юли на автомагистрала Тракия е възникнало пътно произшествие без пострадали с причинени значителни материални щети. Товарен автомобил „Ивеко Дейли“, управляван от 65-годишен водач от град Пловдив, след като