ВОДАЧЪТ НА ДПС В СЛИВЕН ХАТИДЖЕ ГЕОРГИЕВА: ЩЕ ПОВИШИМ РЕЗУЛТАТА СИ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ
юни 8, 2021 835 Прегледи

ВОДАЧЪТ НА ДПС В СЛИВЕН ХАТИДЖЕ ГЕОРГИЕВА: ЩЕ ПОВИШИМ РЕЗУЛТАТА СИ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ

На предстоящите избори ще повишим нашия резултат, който предния път ни донесе над 5600 гласа и един мандат. Сега обаче пандемията е отслабнал и ще можем да направим срещи с хората лице в лице, от къща на къща. Това е нашата сила, заяви пред Sliveninfo Хатидже Георгиева, която е водач на листата на ДПС в Сливен. След изборите на 4 април тя стана депутат. Уверена е, че партията ще повтори успеха.

На второ място в листата е областният лидер Мустафа Мустафов.

„В листата са изявени наши активисти от Котел, Нова Загора, Твърдица и Сливен. Всички имат отлично образование и са амбицирани да подобрим резултата си“, каза Мустафов.

Предишна СЕКТОР БДС-СЛИВЕН: ПРЕДСТОИ ПОДМЯНА НА 20 000 ЛИЧНИ КАРТИ ДО КРАЯ НА 2021 ГОДИНА
Следваща УЛИЧЕН ФАР ПО СЛИВЕНСКИ СЕ ПОЯВИ ДО ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РАЗСЛЕДВАТ ИЗМАМА С МЕРЦЕДЕС В СЛИВЕН

На  03 март 22-годишен мъж от град Сливен е подал заявление, че на същия ден е предоставил за ползване на 23-годишния А.Б. собствения си лек автомобил „Мерцедес“. В последствие А.Б.

Новини Сливен

ТРИМА КАРАНТИНИРАНИ СЕ ОПИТАЛИ ДА ИЗБЯГАТ ОТ КВ. „НАДЕЖДА“

ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за изпълнение на мерките от Националния оперативен щаб във връзка с ограничаване разпространението на  COVID-19. За времето от 8 до 11 май са извършени

Новини Сливен

РАЛИ „СЛИВЕН“ 2018 ЗАПОЧВА В ПЕТЪК

От утре започва Рали „Сливен – 2018“. Състезанието обаче вече стартира с гаф. Организаторите дадоха пресконференция само в столицата, пренебрегвайки медиите в Сливен. Официалното откриване ще се състои на площад