ВОДАЧИТЕ НА БСП В СЛИВЕН РАЗГОВАРЯХА С КОРНЕЛИЯ НИНОВА НА БУЗЛУДЖА
август 2, 2020 1486 Прегледи

ВОДАЧИТЕ НА БСП В СЛИВЕН РАЗГОВАРЯХА С КОРНЕЛИЯ НИНОВА НА БУЗЛУДЖА

Асен Гагаузов – областен председател на БСП в Сливен и Атанас Делибалтов – общински председател на партията, разговаряха с лидера на българските социалисти Корнелия Нинова. Това се случи в събота на връх Бузлуджа, където партията отбеляза годишнината от своето основаване. Там беше и народният представител от БСП в Сливен Кольо Милев. Сливенските социалисти си направиха снимки с Корнелия Нинова.

„Седмица по-рано ние участвахме в протеста пред Министерски съвет, а тази събота се качихме на Бузлуджа, за да отдадем своята почит пред основателите на нашата партия. Поднесохме цветя и на паметника на Хаджи Димитър“, каза Атанас Делибалтов пред Sliveninfo.

Предишна ПОСОЛСТВОТО НА САЩ В БЪЛГАРИЯ НАПРАВИ ДАРЕНИЕ ЗА ВОЕННА БОЛНИЦА - СЛИВЕН
Следваща ДЕЯН ДЕЧЕВ И РАДОСЛАВ КУТИЙСКИ СТАНАХА ЗАМЕСТНИЦИ НА АТАНАС ДЕЛИБАЛТОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 24 ЧАСА НАЙ-МНОГО ЗАРАЗЕНИ ИМА В ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА

Изследванията за коронавирусни инфекции  сред потребителите на Дома за пълнолетни мъже и жени с умствена изостаналост „Качулка“ продължават, съобщи Областният кризисен щаб.  Днес, 15 октомври, са взети проби на пулове от 59

Новини Сливен

ЧИТАЛИЩЕТО В ДРАГОДАНОВО ПОДРЕДИ ИЗЛОЖБА „ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ“ ЗА 90-ИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН

Народното читалище „Изгрев 1928” в сливенското с.Драгоданово навърши 90 години.  Областният управител Чавдар Божурски изпрати поздравителен адрес до настоятелството, самодейците и жителите на селото. В чест на юбилея в една от

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ КАТ-СЛИВЕН

На 25 и 26 юли сектор „Пътна полиция”-Сливен ще работи с граждани до 15,30 часа, поради техническа профилактика на електроснабдяването.