ВМРО ИЗЛИЗА НА ИЗБОРИТЕ В СЛИВЕН С ЛИСТА ОТ 7 КАНДИДАТИ ЗА СЪВЕТНИЦИ

ВМРО ИЗЛИЗА НА ИЗБОРИТЕ В СЛИВЕН С ЛИСТА ОТ 7 КАНДИДАТИ ЗА СЪВЕТНИЦИ

Листата на ВМРО за съветници в Сливен се води от Спас Спасов, който е ветеринарен специалист. Партията се явява самостоятелно, без да издига кандидат за кмет. Общо 7 души са нейните кандидати за съветници.

Sliveninfo ви предлага решението н ОИК – Сливен за регистрация на листата:

След проверка на така постъпилото заявление с приложените към него документи ОИК- Сливен установи, че са налице изискванията на чл. 397 от ИК и Решение № 943-МИ от 02.09.2019 относно регистрация на кандидатите в изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 г., поради което и на основание чл. 87, ал. 1, т. 1, т. 14 от ИК и решение № 943 – МИ от 02.09.2019 г. на ЦИК и решение 58–МИ /16.09.2019 на ОИК, ОИК – Сливен

РЕШИ :

РЕГИСТРИРА кандидатска листа партия „ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ“ за избиране на общински съветници в община Сливен при произвеждане на изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 г.

ОБЯВЯВА кандидатската листа на партия „ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ“ за общински съветници в община Сливен, както следва:

 

1. Спас Стойчев Спасов ЕГН……………………
2. Кирил Петров Димитров ЕГН……………………
3. Георги Тодорв Георгиев ЕГН……………………
4. Тодор Иванов Хайдутов ЕГН……………………
5. Станислав Ванев Желязков ЕГН……………………
6. Стоян Михайлов Стоянов ЕГН……………………
7. Красимир Стоянов Панайотов ЕГН……………………

 

Да се издаде удостоверение Приложение 68-МИ от изборни книжа за извършената регистрация.

 

Решението подлежи на обжалване пред Централната избирателна комисия  в тридневен срок от обявяването му.

Председател: Росица Василева Тодорова

Секретар: Фатме Фикретова Мустафова

 

Предишна БОЖИДАР АНДРЕЕВ ДОНЕСЕ БРОНЗ ЗА СЛИВЕН ОТ СВЕТОВНОТО ПО ЩАНГИ В ТАЙЛАНД
Следваща СТЕФАН ПАСКОВ ВОДИ ПЪЛНА ЛИСТА ОТ 41 КАНДИДАТИ ЗА СЪВЕТНИЦИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОГРОМЕН УСПЕХ ЗА ФЕСТИВАЛА НА СТОТЕ ВОЙВОДИ ТАЗИ ГОДИНА

Огромен успех отчете Фестивалът на Стоте войводи тази година. Хиляди жители и гости на града изпълваха градската градина и през двата дни на проявата. В разнообразната програма участваха балет ,,Барби”

Новини Сливен

МАСОНИТЕ ПОКАЗАХА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ХРАМА СИ

За първи път един от Масонските храмове в София отвори своите врати за журналисти. По този начин свободното зидарство – така както наричат масонството отбеляза 25 години от основаването на

Новини Сливен

В РБ „САВА ДОБРОПЛОДНИ” СЕ ПРОВЕДЕ ПЪРВА СБИРКА НА ОРГАНИЗАЦИОННИЯ КОМИТЕТ ЗА ПРОВЕЖДАНЕТО НА XXII НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ДЕТСКАТА КНИГА – СЛИВЕН, 11-13 МАЙ 2020г.

В РБ ”Сава Доброплодни” – Сливен се състоя първата сбирка на Организационния комитет за провеждането на едно от най-емблематичните събития от културния календар на Сливен – XXII Националeн фестивал на