юни 22, 2021 0 2659 Прегледи

ВЛАДИМИР РУСЕВ ПОВЕДЕ ХОРОТО НА ИМА ТАКЪВ НАРОД В СЛИВЕН

Икономистът Владимир Русев, който е завършил висше образование в Полша, поведе хорото на партия Има такъв народ в Сливен. Днес водачът на листата представи своите колеги – кандидати за депутати. „Проучванията ни показват, че ще увеличим своя резултат, но ние ще коментираме само факти и реални резултати. Благодарение на промените в Изборния кодекс и въвеждането на машинното гласуване, разчитаме на един много по-честен и реален вот. Новото в тази кампания ще бъдат нашите многобройни срещи с хората лице в лице, които започваме буквално след минути от балканските села. Ще се срещнем с избирателите от всички общини на Сливенска област. Искам да декларирам, че ние като партийна структура няма да кадруваме. Това е в изключителните правомощия на изпълнителната власт. Надяваме се бъдещата изпълнителна власт да залага преди всичко на експерти във всяка област” каза Владимир Русев. Той е осъществил контакт на област Сливен с област Любин в Полша. ”Става въпрос за икономическо сътрудничество между 17 области в Европа, което е част от инициативата „Три морета” . Радвам се, че областният управител на Сливен Минчо Афузов прие предложението и ние като област ще станем част от това сътрудничество”, сподели водачът на листата на ИТН.

Силно впечатление направи изказването на д-р Мариела Красимирова, чийто акцент беше здравеопазването. „Време е болниците да не са търговски дружества, а акцентът да падне върху доболничната помощ, която през последните години е пренебрегвана”, каза лекарката, която има две специалности – кардиология и диетология. Д-р Красимирова е четвърта в листата.
Изненадата в партийната листа на ИТН е Димитър Киров – ром от Сливен, който е завършил висше образование във Велико Търново, специализирал е в Калифорния и работил в Англия. Той се обяви за цялостен преглед на парите, които се дават за подпомагане на ромската общност и изготвяне на регистър.

Ново лице е и представителят на Нова Загора Диньо Добрев, който се е завърнал в родния си град след 12-годишно пребиваване в столицата.

На трето място в листата е Пламен Пенчев, който е водещ специалист в телекомуникациите, а на второ – Иван Клисурски – последна година студент по медицина.

Владимир Русев обяви, че на Петровден, 29. юни , в Сливен ще дойдат водещи национални експерти на ИТН, сред които любимката на мнозина – Мика Зайкова. След срещата с тях в зала Зора ще има голям концерт.

ИТН  се явява на изборите под № 22. Поради тази причина областната структура е избрала за представянето си датата 22 юни.

Предишна 500 БАЛИ СЛАМА ИЗГОРЯХА ПРИ ПОЖАР В СЕЛО СБОРИЩЕ
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН СТАРТИРА БЛАГОУСТРОЯВАНЕТО НА МЕЖДУБЛОКОВИ ПРОСТРАНСТВА В КВАРТАЛ "БЪЛГАРКА"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ОПОВЕСТИ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРОВЕРКАТА НА БЛОК № 1 В КВ. „КЛУЦОХОР“

Проверка на дейностите по саниране на сградата на блок №1 в сливенския квартал „Клуцохор“ беше направена днес. Заместник-кметът по строителството Любомир Захариев посети на място обекта, след което се срещна

Новини Сливен

ДЕТЕ НА 11 ГОДИНИ Е РАНЕНО ПРИ КАТАСТРОФА МЕЖДУ ФИАТ И ОПЕЛ ПО ПЪТЯ ЗА ИЧЕРА

На 4 юли, около 13.00 часа, е възникнало пътно произшествие на километър 26,00 по път III-488. Лек автомобил „Фиат”, управляван от мъж на 69 години от град Нова Загора, при

Новини Сливен

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЕ УСПЯХА ДА БЛОКИРАТ МАГИСТРАЛАТА ПРИ НОВА ЗАГОРА

Протестиращи от Сливен, Ямбол, Нова Загора, Стара Загора и Гурково направиха неуспешен опит да блокират магистрала „Тракия” при Нова Загора. Полицията не допусна блокада на пътния възел при село Езеро.