юни 22, 2021 0 2999 Прегледи

ВЛАДИМИР РУСЕВ ПОВЕДЕ ХОРОТО НА ИМА ТАКЪВ НАРОД В СЛИВЕН

Икономистът Владимир Русев, който е завършил висше образование в Полша, поведе хорото на партия Има такъв народ в Сливен. Днес водачът на листата представи своите колеги – кандидати за депутати. „Проучванията ни показват, че ще увеличим своя резултат, но ние ще коментираме само факти и реални резултати. Благодарение на промените в Изборния кодекс и въвеждането на машинното гласуване, разчитаме на един много по-честен и реален вот. Новото в тази кампания ще бъдат нашите многобройни срещи с хората лице в лице, които започваме буквално след минути от балканските села. Ще се срещнем с избирателите от всички общини на Сливенска област. Искам да декларирам, че ние като партийна структура няма да кадруваме. Това е в изключителните правомощия на изпълнителната власт. Надяваме се бъдещата изпълнителна власт да залага преди всичко на експерти във всяка област” каза Владимир Русев. Той е осъществил контакт на област Сливен с област Любин в Полша. ”Става въпрос за икономическо сътрудничество между 17 области в Европа, което е част от инициативата „Три морета” . Радвам се, че областният управител на Сливен Минчо Афузов прие предложението и ние като област ще станем част от това сътрудничество”, сподели водачът на листата на ИТН.

Силно впечатление направи изказването на д-р Мариела Красимирова, чийто акцент беше здравеопазването. „Време е болниците да не са търговски дружества, а акцентът да падне върху доболничната помощ, която през последните години е пренебрегвана”, каза лекарката, която има две специалности – кардиология и диетология. Д-р Красимирова е четвърта в листата.
Изненадата в партийната листа на ИТН е Димитър Киров – ром от Сливен, който е завършил висше образование във Велико Търново, специализирал е в Калифорния и работил в Англия. Той се обяви за цялостен преглед на парите, които се дават за подпомагане на ромската общност и изготвяне на регистър.

Ново лице е и представителят на Нова Загора Диньо Добрев, който се е завърнал в родния си град след 12-годишно пребиваване в столицата.

На трето място в листата е Пламен Пенчев, който е водещ специалист в телекомуникациите, а на второ – Иван Клисурски – последна година студент по медицина.

Владимир Русев обяви, че на Петровден, 29. юни , в Сливен ще дойдат водещи национални експерти на ИТН, сред които любимката на мнозина – Мика Зайкова. След срещата с тях в зала Зора ще има голям концерт.

ИТН  се явява на изборите под № 22. Поради тази причина областната структура е избрала за представянето си датата 22 юни.

Предишна 500 БАЛИ СЛАМА ИЗГОРЯХА ПРИ ПОЖАР В СЕЛО СБОРИЩЕ
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН СТАРТИРА БЛАГОУСТРОЯВАНЕТО НА МЕЖДУБЛОКОВИ ПРОСТРАНСТВА В КВАРТАЛ "БЪЛГАРКА"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СТОТИЦИ ФЕНОВЕ НА ЦСКА ОТ СЛИВЕН АПЛОДИРАХА ЛЕГЕНДАТА ПАРО НИКОДИМОВ

Стотици фенове на ЦСКА от Сливен аплодираха бурно легендарния футболист и треньор на армейския клуб Аспарух Никодимов. В петък вечерта феновете посрещнаха червената легенда с химна на ЦСКА в ресторант

Новини Сливен

ДЕЯН ДЕЧЕВ И РАДОСЛАВ КУТИЙСКИ СТАНАХА ЗАМЕСТНИЦИ НА АТАНАС ДЕЛИБАЛТОВ

Деян Дечев и Радослав Кутийски бяха избрани за зам.-председатели на БСП в Община Сливен. Двамата влизат и в новоизбраното Изпълнително бюро на партията, научи Sliveninfo. Изборът се състоя в петък

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 19. 03. 2019 г. (вторник)  до 12.00 ч. е прекъснато водоподаването в част от центъра район