ВЛАДИМИР РУСЕВ ОТПРАВЯ ПРИЗИВ ЗА СЪПРИЧАСТНОСТ КЪМ СЛИВЕНСКИЯ ТРЕНЬОР ПО БАСКЕТБОЛ КРАСИМИР ВЪЛКОВ
юли 2, 2020 3601 Прегледи

ВЛАДИМИР РУСЕВ ОТПРАВЯ ПРИЗИВ ЗА СЪПРИЧАСТНОСТ КЪМ СЛИВЕНСКИЯ ТРЕНЬОР ПО БАСКЕТБОЛ КРАСИМИР ВЪЛКОВ

Бизнесменът Владимир Русев, който е роден в града под Сините камъни, но живее в столицата, отправя призив за съпричастност към сливенски треньор по баскетбол. Иде реч за Красимир Вълков, за чието спешно лечение са необходими средства.

Sliveninfo  ви предлага призива на Владимир Русев към сливенската общественост:

Годината е 1994 – емблематична, останала завинаги във витрината на футболната слава на България.

Но през същата година, в Сливен извоювахме и друг успех – постигнахме най-високото отличие за сливенския мъжки баскетбол – вицерепубликански шампиони на България за юноши, след изигран изключително тежък сезон, а самият финал на 12.06.1994 г., в Хасково, беше определен от журналистите като по-ожесточен и качествен от мъжкия финал.

Това окачи в моята лична витрина сребърен медал, който е символ на моето юношество, мечти и блянове за бляскави спортни успехи. Пазех го, за да го покажа някоя ден на сина ми и да го вдъхновя и него за спортни успехи.

Причината за този успех бе силният отборен дух и приятелство, което създадохме помежду си на терена, себеотрицанието и саможертвата в полза на своите съотборници, изключителният талант на някои от тях, но най-вече вярата ни в единствения възможен изход от всеки двубой – победата. Благодаря на всеки един мой съотборник за този успех.

Но на всичко това ни възпита един човек, нашият треньор – Г-н Красимир Вълков. Благодарение на неговата тренировъчна стратегия и мотивационни умения, ние излизахме със самочувствие срещу всеки един отбор, защитата ни се изразяваше в лична преса по целия терен през всичките 40 минути, а атаките ни бяха светкавични и непредвидими.

Сега, стратегът води своя битка, най-тежката – със своето здраве. Отборът, който ръководи са неговите воля, упоритост и желания за живот, но липсва основното звено – средства за закупуване на необходимите лекарства.

Именно затова, искам да обявя на търг моя най-ценен спортен трофей – сребърният ми медал, който заема почетно място в историческия храм на сливенския баскетбол.

Първоначалната цена, която обявявам е 200 лева (тя ще бъде заплатена от мен) Крайна дата за наддаването e символичната – 07.07. – номерът, с който играех. Моля своите финансови предложения изпращайте на имейл адрес vladimir.rusev@jgvbg.eu , придружени с телефонен номер и имена.

Медалът, заедно със снимка и подписите на моите съотборници и треньорът ще бъдат предадени на 09.07 – четвъртък, в град Сливен, на човека, предложил най-висока цена. Получените средства ще бъдат предадени лично на г-н Вълков за закупуване на необходимите му лекарства.

Разчитам на вашето милосърдие, за да се превърнем отново в отбор, вярващ в единствения възможен краен резултат – победата.

 

Владимир Русев
Председател на УС на
„ЙОТ ГИ ВАЛ България“ ООД

Предишна СЪСТЕЗАНИЕ ПО ДРИФТ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ КРАЙ СЛИВЕН, КМЕТЪТ ПРИЗОВАВА ЗА СПАЗВАНЕ НА ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ
Следваща КАЛОЯН ОТ СЛИВЕН СЪС ЗЛАТЕН МЕДАЛ ОТ МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС ЗА КОМПЮТЪРНА РИСУНКА И КОЛАЖ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВРЕМЕННА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕТО НА ЖП ПРЕЛЕЗА В УЧАСТЪКА ТВЪРДИЦА – ШИВАЧЕВО

На 23 юли, вторник, ще бъде въведена организация на движението на жп прелеза в участъка Твърдица-Шивачево. Причината е продължаващ ремонт в района на релсите и на прелеза. Движението ще се

Новини Сливен

ИЗБИРАТ ЗАМЕСТНИК-ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА НОВИЯ МЕСТЕН ПАРЛАМЕНТ НА ПЪРВАТА МУ РЕДОВНА СЕСИЯ В ЧЕТВЪРТЪК

Новият общински съвет в Сливен ще проведе първата си редовна сесия на 28 ноември. Общо пет точки са включени в дневният ред на сесията. Сред тях са избор на заместник-председатели

Новини Сливен

АВАРИЯ ОСТАВИ СЛИВЕНСКО СЕЛО БЕЗ ВОДА

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 01.08.2018 г /сряда/ от 10. 00 ч. до 15. 00 ч. ще бъде прекъснато водоподаването на