ВЛАДИМИР РУСЕВ ОТПРАВЯ ПРИЗИВ ЗА СЪПРИЧАСТНОСТ КЪМ СЛИВЕНСКИЯ ТРЕНЬОР ПО БАСКЕТБОЛ КРАСИМИР ВЪЛКОВ
юли 2, 2020 3229 Прегледи

ВЛАДИМИР РУСЕВ ОТПРАВЯ ПРИЗИВ ЗА СЪПРИЧАСТНОСТ КЪМ СЛИВЕНСКИЯ ТРЕНЬОР ПО БАСКЕТБОЛ КРАСИМИР ВЪЛКОВ

Бизнесменът Владимир Русев, който е роден в града под Сините камъни, но живее в столицата, отправя призив за съпричастност към сливенски треньор по баскетбол. Иде реч за Красимир Вълков, за чието спешно лечение са необходими средства.

Sliveninfo  ви предлага призива на Владимир Русев към сливенската общественост:

Годината е 1994 – емблематична, останала завинаги във витрината на футболната слава на България.

Но през същата година, в Сливен извоювахме и друг успех – постигнахме най-високото отличие за сливенския мъжки баскетбол – вицерепубликански шампиони на България за юноши, след изигран изключително тежък сезон, а самият финал на 12.06.1994 г., в Хасково, беше определен от журналистите като по-ожесточен и качествен от мъжкия финал.

Това окачи в моята лична витрина сребърен медал, който е символ на моето юношество, мечти и блянове за бляскави спортни успехи. Пазех го, за да го покажа някоя ден на сина ми и да го вдъхновя и него за спортни успехи.

Причината за този успех бе силният отборен дух и приятелство, което създадохме помежду си на терена, себеотрицанието и саможертвата в полза на своите съотборници, изключителният талант на някои от тях, но най-вече вярата ни в единствения възможен изход от всеки двубой – победата. Благодаря на всеки един мой съотборник за този успех.

Но на всичко това ни възпита един човек, нашият треньор – Г-н Красимир Вълков. Благодарение на неговата тренировъчна стратегия и мотивационни умения, ние излизахме със самочувствие срещу всеки един отбор, защитата ни се изразяваше в лична преса по целия терен през всичките 40 минути, а атаките ни бяха светкавични и непредвидими.

Сега, стратегът води своя битка, най-тежката – със своето здраве. Отборът, който ръководи са неговите воля, упоритост и желания за живот, но липсва основното звено – средства за закупуване на необходимите лекарства.

Именно затова, искам да обявя на търг моя най-ценен спортен трофей – сребърният ми медал, който заема почетно място в историческия храм на сливенския баскетбол.

Първоначалната цена, която обявявам е 200 лева (тя ще бъде заплатена от мен) Крайна дата за наддаването e символичната – 07.07. – номерът, с който играех. Моля своите финансови предложения изпращайте на имейл адрес vladimir.rusev@jgvbg.eu , придружени с телефонен номер и имена.

Медалът, заедно със снимка и подписите на моите съотборници и треньорът ще бъдат предадени на 09.07 – четвъртък, в град Сливен, на човека, предложил най-висока цена. Получените средства ще бъдат предадени лично на г-н Вълков за закупуване на необходимите му лекарства.

Разчитам на вашето милосърдие, за да се превърнем отново в отбор, вярващ в единствения възможен краен резултат – победата.

 

Владимир Русев
Председател на УС на
„ЙОТ ГИ ВАЛ България“ ООД

Предишна СЪСТЕЗАНИЕ ПО ДРИФТ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ КРАЙ СЛИВЕН, КМЕТЪТ ПРИЗОВАВА ЗА СПАЗВАНЕ НА ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ
Следваща КАЛОЯН ОТ СЛИВЕН СЪС ЗЛАТЕН МЕДАЛ ОТ МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС ЗА КОМПЮТЪРНА РИСУНКА И КОЛАЖ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРОМЯНА – ЗАБРАНАТА ЗА СВАТБИ, КРЪЩЕНЕТА И МАСОВИ СЪБИРАНИЯ НА ОТКРИТО ВАЖИ ОТ ВТОРНИК

Със своя заповед областният управител Чавдар Божурски измени частично заповед №РД-11-01-043 от 23 октомври 2020 г. Промяната се отнася до ограниченията в т. I-2. Те влизат в сила, считано от

Новини Сливен

НИВОТО НА ЯЗОВИР „АСЕНОВЕЦ“, КОЙТО СНАБДЯВА СЛИВЕН С ПИТЕЙНА ВОДА, Е 23 МЛН. КУМ. М

Нивото на язовир „Асеновец“, който е основният източник на питейна вода за Сливен, е 23 млн. куб. м при капацитет 28 млн. куб. м Това каза за БТА инж. Севдалин

Новини Сливен

ЗАТВАРЯТ ВРЕМЕННО ПЪТЯ ОТ СЕЛИЩЕТО ДО ВРЪХ БЪЛГАРКА НА 1 МАЙ ЗАРАДИ СЪСТЕЗАНИЕТО ЗА КУПА „МИЛКО ДИМОВ – ИЛИЯ КРЪСТЕВ

Пътят от местността Селището до връх Българка временно ще бъде затворен за движение на 1 май, неделя. Причината е 14-ото колоездачно състезание за Купа „Милко Димов – Илия Кръстев“, което