ВЛАДИМИР РУСЕВ И ДВИЖЕНИЕ ЗА АКТИВНА РЕГИОНАЛНА ПОЛИТИКА КАНЯТ СЛИВЕНСКИТЕ ГРАЖДАНИ НА ЕКСПЕРТНА СРЕЩА С КРУМ ДОНЧЕВ

ВЛАДИМИР РУСЕВ И ДВИЖЕНИЕ ЗА АКТИВНА РЕГИОНАЛНА ПОЛИТИКА КАНЯТ СЛИВЕНСКИТЕ ГРАЖДАНИ НА ЕКСПЕРТНА СРЕЩА С КРУМ ДОНЧЕВ

На 17-ти ноември (четвъртък), от 17:30 ч., в зала „Май” ще се състои експертна среща по темите пътна безопасност, транспорт и автомобилен спорт, организирана от Движение за активна регионална политика, чийто съучредител е бившият народен представител Владимир Русев. Гост на срещата ще бъде Крум Дончев – експерт по посочените направления.

„Желанието ни е да поддържаме гражданското съзнание във висока степен на обективна информираност  по важните за обществото ни теми, както и да предизвикаме експертен дебат по тях. За тази цел предвиждаме провеждането на редица експертни срещи в Сливен, на които ще имаме възможност да се запознаем с мнението на специалисти в различни области, както и да обменим идеи със сливенските представители на конкретните социални и икономически сектори”, заяви Владимир Русев.

От ДАРП споделят тезата, че растящият брой жертви и пострадали в следствие на ПТП-та в България превръщат проблема в криза, по отношение на която трябва да се предприемат спешни оздравителни и превантивни мерки.

„По улиците ежедневно загиват децата ни, близките ни. Сливенските електронни медии изобилстват от новини за катастрофи и заловени водачи с алкохол или наркотични вещества в кръвта. Проблемът е много сериозен и затова решихме това да е една от първите теми, по която да говорим.”, сподели Елизабет Кендерян – съучредител на ДАРП.

Познаваме Крум Дончев предимно от рали спорта и от постиженията му по скоростните отсечки на България и Европа, но неговият професионален път е свързан с транспорта, а обществената му ангажираност – с безопасността на движението по пътищата.

От движението канят всеки един, които се чувства граждански ангажиран по темата за пътната безопасност, професионално свързан с транспорта или е почитател на рали спорта, да присъства на срещата и да вземе активно участие в нея.

 

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ОТКРИ ОБНОВЕНАТА СГРАДА НА ППМГ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ“: ИСКАМЕ УЧИЛИЩАТА В СЛИВЕН ДА СА НАЙ-ДОБРИТЕ В БЪЛГАРИЯ
Следваща СВОЯ ПАТРОНЕН ПРАЗНИК ОТБЕЛЯЗА НУ „ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ“ ГРАД НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЖЕНА ЗАГИНА ПРИ ПОЖАР

85-годишна жена загина при пожар в Новоагорско, съобщават от сливенската полиция. Драмата се е разиграла в нощта срещу четвъртък. Sliveninfo ви предлага официалното съобщение на МВР – Сливен. На 16

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

Днес 31.05 /петък/ поради авария е прекъснато водоподаването в района на кв. „Звездите“ и ул.“Елисавета Багряна“ до 15.30ч. ВиК-Сливен се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Новини Сливен

СЪВЕТНИЧКА ПРЕДЛАГА СИНЯТА ЗОНА ОТНОВО ДА РАБОТИ ОТ 8 ДО 18 ЧАСА

Общинска съветничка от Сливен предлага Синята зона в центъра на града отново да работи от 8 до 18 часа. Така както беше допреди месец. Кръстанка Дечева от Реформаторския блок вече