ВЛАДИМИР РУСЕВ, „ИМА ТАКЪВ НАРОД”: ПРИВЛИЧАНЕ НА ВЪНШНИ ИНВЕСТИЦИИ В СЛИВЕН И РЕГИОНА Е ПРИОРИТЕТ ЗА МЕН

ВЛАДИМИР РУСЕВ, „ИМА ТАКЪВ НАРОД”: ПРИВЛИЧАНЕ НА ВЪНШНИ ИНВЕСТИЦИИ В СЛИВЕН И РЕГИОНА Е ПРИОРИТЕТ ЗА МЕН

На 09.02.2021 г. бе проведена среща между представители на бизнеса в гр. Сливен и експерта по икономически и финансови въпроси към ПП „Има Такъв Народ” – Г-жа Живка Железова. Дискусията е част от общественото обсъждане по отношението на ситуацията в редица сектори, организирано от ръководството на партийната структура в града.

Срещата започна с кратко приветствие от страна на областния координатор на ПП „Има Такъв Народ” – Владимир Русев, след което думата бе предоставена на госта на събитието:

„Намираме се в една от най-големите кризи в историята на човечеството. До голяма степен държавата не оправдава очакванията на бизнеса. Затова нека се сплотим и да направим така, че микроклиматът и макроикономическите показатели да бъдат максимално ефективни, което да спомогне развитието на икономиката ни.”, заяви Г-жа Железова. След това дамата представи на присъстващите част от програмата на партията в областта на икономиката под формата на разработени пет основни стълба от експертния екип, с които всеки заинтересован ще има възможност да се запознае подробно по време на предизборната кампания.

Обсъждането продължи с разискване по теми, свързани с фискалната политика, бюджета на страната, ефективността на държавната администрация, външни инвестиции, както и някои конкретни текстове от Кодекса на труда.

„За мен, като сливналия е от приоритетно значение привличането на външни инвестиции в региона. Дейността ми като бизнесмен, общественик и сега, в качеството ми на представител на ПП „Има Такъв Народ”, в значителна степен е ориентирана към икономическото развитие на Областта. Затова и първата, от серията срещи в Сливен, е именно с експерта на партията в този сектор.”, продължи Владимир Русев.

След експертния обзор, думата взеха някои от представителите на местния бизнес, споделяйки част от проблемите, с които ежедневно се сблъскват и зададоха множество въпроси на госта. В отговор, Г-жа Железова заяви, че тя, също от гледна точка на практиката разбира проблемите и се е сблъсквала с множеството от тях и представи конкретни разрешения по отделните казуси.

„Процесът на икономическото възстановяване ще е дълъг, но ние сме длъжни да положим основите му, ориентирайки страната ни в оптимално добра посока на развитие.”, завърши експертът.

Дискусията продължи с двустранни срещи и заявка на гостът за готовност за следващ разговор.

 

 

Предишна ЗАПОЧНА ВАКСИНАЦИЯТА НА РАБОТЕЩИТЕ В ОБРАЗОВАНИЕТО
Следваща ВАЛЕЖИ ОТ 20 ЛИТРА НА КВАДРАТ ПАДНАХА НАД ЯЗОВИР „АСЕНОВЕЦ”

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ

Седем положителни за COVID-19 лица са диагностицирани на 27 юли, съобщиха от Областния кризисен щаб. Четирима от заболелите са в община Нова Загора, като двама от тях са от града; трима

Новини Сливен

СТАРТИРА АКЦИЯ „ЗИМА“

Тя ще се проведе от 1 до 30 ноември на територията на цялата страна С началото на зимния сезон и  необходимостта от превантивни действия за ограничаване  пътнотранспортния травматизъм от 1

Новини Сливен

ДЕТСКИ ПАНАИР ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В СЛИВЕН НА 3 ЮНИ

Третото издание на Детски панаир в Сливен ще се проведе традиционно на 3 юни на площад „Цар Освободител“. То ще включва културно-образователни инициативи, които ще се провеждат в рамките на