ВЛАДИМИР РУСЕВ ДАРИ ДЕЗИНФЕКТАНТИ И МАСКИ ЗА СЕЛИЩЕ „КАЧУЛКА“

ВЛАДИМИР РУСЕВ ДАРИ ДЕЗИНФЕКТАНТИ И МАСКИ ЗА СЕЛИЩЕ „КАЧУЛКА“

Бизнесменът Владимир Русев, който е областен координатор на ПП „Има такъв народ“ в Сливен, дари 20 литра дезинфектанти и 500 маски за персонала и потребителите на селище „Качулка“, където през последните дни няколко десетки души се заразиха с коронавирус.

„Правя дарението като човек и сливналия, който е съпричастен с проблемите на моя роден град. В такива моменти човешката солидарност и подкрепа трябва да вземат връх над всичко останало“, заяви Владимир Русев пред Sliveninfo.

„Искам да благодаря за дарението от името на нашия директор, който е под карантина. Няма да забравим този жест“, заяви Максим Камбуров, който е служител на селище „Качулка“.

Предишна НАЙ-НИСКОТО НИВО НА ЯЗОВИР "ЖРЕБЧЕВО" Е ПРЕЗ 1985 Г. - 20 МЛН. КУБ. М.
Следваща "ЗАДЪРЖАНЕ ПОД СТРАЖА" НА ОБВИНЯЕМИЯ ЗА ТЕЖКАТА КАТАСТРОФА КРАЙ ГКПП - ЛЕСОВО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАПОЧВА „СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ В СЛИВЕН 2018“

Тази вечер в зала „Сливен“ от 18 часа ще започне „София Филм Фест в Сливен 2018“ Фестивалът ще се проведе от 2 до 4 май и ще предложи на почитателите

Новини Сливен

РИТУАЛНАТА ЗАЛА НА НОВИТЕ СЛИВЕНСКИ ГРОБИЩА СЕ ПОЛЗВА БЕЗПЛАТНО ОТ ГРАЖДАНИТЕ

Ритуалната зала на новите сливенски гробища се ползва безплатно от гражданите. Това съобщи заместник- кметът Румен Иванов. Всеки опит за вземане на средства за ползване на залата е нерегламентиран и

Новини Сливен

ГОЛЯМ ПОЖАР В КЕРМЕН

Голям пожар събуди Кермен в нощта срещу понеделник. Горя краварник в стопанския двор. Това съобщиха пред Sliveninfo жители на градчето. Изгорели са стотици бали с люцерна. Животните обаче са спасени.