ВЛАДИМИР РУСЕВ ДАРИ ДЕЗИНФЕКТАНТИ И МАСКИ ЗА СЕЛИЩЕ „КАЧУЛКА“

ВЛАДИМИР РУСЕВ ДАРИ ДЕЗИНФЕКТАНТИ И МАСКИ ЗА СЕЛИЩЕ „КАЧУЛКА“

Бизнесменът Владимир Русев, който е областен координатор на ПП „Има такъв народ“ в Сливен, дари 20 литра дезинфектанти и 500 маски за персонала и потребителите на селище „Качулка“, където през последните дни няколко десетки души се заразиха с коронавирус.

„Правя дарението като човек и сливналия, който е съпричастен с проблемите на моя роден град. В такива моменти човешката солидарност и подкрепа трябва да вземат връх над всичко останало“, заяви Владимир Русев пред Sliveninfo.

„Искам да благодаря за дарението от името на нашия директор, който е под карантина. Няма да забравим този жест“, заяви Максим Камбуров, който е служител на селище „Качулка“.

Предишна НАЙ-НИСКОТО НИВО НА ЯЗОВИР "ЖРЕБЧЕВО" Е ПРЕЗ 1985 Г. - 20 МЛН. КУБ. М.
Следваща "ЗАДЪРЖАНЕ ПОД СТРАЖА" НА ОБВИНЯЕМИЯ ЗА ТЕЖКАТА КАТАСТРОФА КРАЙ ГКПП - ЛЕСОВО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАЛОВИХА ИЗВЪРШИТЕЛИ НА НЕЗАКОННА СЕЧ

Полицейски служители на РУ-Нова Загора и ЗЖУ-Бургас са установили случай на незаконна сеч в хода на специализирана операция. Акцията е осъществена на 17 април с цел противодействие на конвенционалната престъпност

Новини Сливен

УТВЪРДЕНИ СА ГРАФИЦИТЕ ЗА ПРИЕМ НА ДЕЦАТА В ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ЯСЛИ ЗА 2020 Г.

Със своя заповед кметът на Община Сливен Стефан Радев утвърди графиците на дейностите по приема на децата в детските ясли и детските градини за 2020 година. Те ще бъдат публикувани

Новини Сливен

ЕКСПОЗИЦИЯ ОТ СВЕТОВНИ ДЕТСКИ РИСУНКИ ГОСТУВА В ГАЛЕРИЯ „НОВА”

Национална художествена гимназия „Димитър Добрович“ Сливен има удоволствието да Ви покани на изложба „Детски рисунки” от Световния конкурс на Фонд „13 века България”, която се открива на 28 февруари 2019г.