ВЛАДИМИР РУСЕВ: ГЛАСУВАХ, ЗА ДА ИЗВОЮВАМЕ ПОБЕДА НАД БЕЗРАЗЛИЧИЕТО И СТРАХА
април 4, 2021 1022 Прегледи

ВЛАДИМИР РУСЕВ: ГЛАСУВАХ, ЗА ДА ИЗВОЮВАМЕ ПОБЕДА НАД БЕЗРАЗЛИЧИЕТО И СТРАХА

Владимир Русев упражни правото си на глас днес в 37 секция в 5-то Основно училище „Пейо Яворов“.
„Гласувах днес, за да заявя категорично искането си за по-добро бъдеще на България. Само с желание промяната няма да се случи, необходими са и действия и аз днес направих своята стъпка към различната действителност в страната ни, направете го и вие“, каза той след като застана пред избирателната урна.
„Дадох своя глас и защото ние сме си поставили една голяма цел – да изчистим политиката от полепналата по нея „мръсотия“, да я направим достъпна за народа, за изконния управляващ по закон – Суверена“, коментира още той.
По думите му, силата на българския дух в наши дни се изразява в победата над безразличието и страха. „Днес бойното поле е избирателната секция, а оръжието – бюлетината в ръцете ви. Гласувайте и извоювайте победа за България!“, призова той и пожела успех и на останалите участници в изборната надпревара.

Предишна ГЕРБ-СЛИВЕН С ЖАЛБА ДО РИК ЗА ЯВНА АГИТАЦИЯ В ПОЛЗА НА БСП И ДПС
Следваща ОГРОМЕН ИНТЕРЕС НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ПРЕД ШЕСТО УЧИЛИЩЕ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ВАС ГЕОРГИ ЧОЛАКОВ ИДВА В СЛИВЕН ЗА ГОДИШНИЯ ОТЧЕТ НА АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЪД

  На 30 март в Административен съд – Сливен ще се проведе Годишно – отчетно събрание на съдиите и служителите от Административен съд  – Сливен за приемане на Отчетния доклад

Новини Сливен

ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА СЕ ПОЯВИХА ПРЕД ОБЩИНА СЛИВЕН

Великденски яйца се появиха пред сградата на Община Сливен. И тази година кметството се погрижи за украсата преди Великден. Фирмата на Иван Червенкондев се справи отлично, както винаги.

Новини Сливен

ЖЕНА ПРОБОДЕ МЪЖА СИ С НОЖ

27-годишна жена е задържана в РУ-Сливен за причиняване на телесна повреда. На 2 януари, в 21,55 часа, е получен сигнал за семеен скандал в жилище в сливенския квартал „Дружба“. В