ВЛАДИМИР РУСЕВ: ГЛАСУВАЙТЕ, ВРЕМЕ Е ЗА ДРУГО!
юли 9, 2021 627 Прегледи

ВЛАДИМИР РУСЕВ: ГЛАСУВАЙТЕ, ВРЕМЕ Е ЗА ДРУГО!

Уважаеми съграждани и жители на област Сливен,

В края сме на предизборната кампания. За разлика от предишната, когато противоепидемичните мерки не позволяваха срещите на живо, през тази, имахме възможност да се видим с много от вас, но и с много не успяхме. Уверявам ви, че срещите ни няма да приключат, те ще продължат да се осъществяват и след 11 юли.

Ние от ПП „Има такъв народ“ имаме потенциал да направим правителство. Имаме кадровия и академичен потенциал, идейния, волевия и моралния потенциал да съставим правителство и да започнем да работим по представените от нас приоритети. Тези си възможности ще реализираме именно след датата 11 юли.

Искам да благодаря на стотиците граждани, които се престрашиха и ни поканиха да гостуваме, да разговаряме, получихме препоръки, които взехме под внимание. Отправям благодарност и къмекспертите ни, които идваха от различни краища на страната, за да се срещат с гражданите. Благодаря на ръководството на партията за гласуваното доверие, а също и на членовете на структурата на ПП „Има такъв народ“ в област Сливен за проявеното търпение, стоицизъм и за положения труд.

За нас тази кампания е като интервю за работа, в което работодателят сте вие-гражданите и вие ще решите кого да наемете на работа, за да ви служи.

На този вот ще получим определен процент от вашето доверие, но смятам, че политическият успех не се състои в процентите получено доверие на изборите, а в процентите на оправдано доверие след тях.

Закриване на кампанията решихме, че няма да правим, защото това е свързано с прекратяването на някакви дейности, които ние в Сливен не мислим да прекратяваме и след деня на вота. Не смятаме да спираме срещите си с вас – хората по места, не мислим да спираме да слушаме какво ни казвате, не мислим да спираме борбата, просто ще я трансформираме от борба за доверие, към борба за оправдаване на гласуваното доверие.

Призовавам ви, да излезете на 11 юли и да гласувате защото България ще се изправи пред поредния исторически кръстопът и това накъде ще поеме ще зависи от вас. Разбира се, ще съм радостен да ни подкрепите с номер 22 в бюлетината. Време e за друго!

 

Владимир Русев-областен координатор на ПП „Има такъв народ“ Сливен

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

 

Предишна ОБРЪЩЕНИЕ НА ДИМИТЪР ИВАНОВ, ВОДАЧ НА ЛИСТАТА НА КОАЛИЦИЯ ГЕРБ-СДС ЗА 31 МИР ЯМБОЛ
Следваща РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ НАСТОЯВАТ ЗА ПОЛИТИКИ СВЪРЗАНИ С ХУМАННОТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЖИВОТНИТЕ!

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МОМЧЕ И МОМИЧЕ СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА ДРОГА В СЛИВЕН

Притежание на наркотици са установили полицейски служители при патрулна дейност в град Сливен. На 29 август, около 05,10 часа, на ул. „Великокняжевска“ е извършена проверка на 29-годишни момче и момиче,

Новини Сливен

ВАЖНО ЗАСЕДАНИЕ НА ИНИЦИАТИВНИЯ КОМИТЕТ ЗА ПАМЕТНИКА НА ШЕСТИ АРТИЛЕРИЙСКИ ПОЛК

Инициативният комитет за възстановяване Паметника на Шести артилерийски полк проведе заседание. Повод за него стана изразено от експерти от Министерството на отбраната становище, според което са необходими спешни мерки за

Новини Сливен

ДВЕ СЛИВЕНСКИ СЕЛА СА БЕЗ ВОДА ЗАРАДИ АВАРИИ

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 26.02.2019г.(вторник)  до 16.00ч. е прекъснато водоподаването на с.Желю войвода и с.Ковачите. При възможност водоподаването ще бъде