ВЛАДИМИР РУСЕВ: ГЛАСУВАЙТЕ, ВРЕМЕ Е ЗА ДРУГО!
юли 9, 2021 547 Прегледи

ВЛАДИМИР РУСЕВ: ГЛАСУВАЙТЕ, ВРЕМЕ Е ЗА ДРУГО!

Уважаеми съграждани и жители на област Сливен,

В края сме на предизборната кампания. За разлика от предишната, когато противоепидемичните мерки не позволяваха срещите на живо, през тази, имахме възможност да се видим с много от вас, но и с много не успяхме. Уверявам ви, че срещите ни няма да приключат, те ще продължат да се осъществяват и след 11 юли.

Ние от ПП „Има такъв народ“ имаме потенциал да направим правителство. Имаме кадровия и академичен потенциал, идейния, волевия и моралния потенциал да съставим правителство и да започнем да работим по представените от нас приоритети. Тези си възможности ще реализираме именно след датата 11 юли.

Искам да благодаря на стотиците граждани, които се престрашиха и ни поканиха да гостуваме, да разговаряме, получихме препоръки, които взехме под внимание. Отправям благодарност и къмекспертите ни, които идваха от различни краища на страната, за да се срещат с гражданите. Благодаря на ръководството на партията за гласуваното доверие, а също и на членовете на структурата на ПП „Има такъв народ“ в област Сливен за проявеното търпение, стоицизъм и за положения труд.

За нас тази кампания е като интервю за работа, в което работодателят сте вие-гражданите и вие ще решите кого да наемете на работа, за да ви служи.

На този вот ще получим определен процент от вашето доверие, но смятам, че политическият успех не се състои в процентите получено доверие на изборите, а в процентите на оправдано доверие след тях.

Закриване на кампанията решихме, че няма да правим, защото това е свързано с прекратяването на някакви дейности, които ние в Сливен не мислим да прекратяваме и след деня на вота. Не смятаме да спираме срещите си с вас – хората по места, не мислим да спираме да слушаме какво ни казвате, не мислим да спираме борбата, просто ще я трансформираме от борба за доверие, към борба за оправдаване на гласуваното доверие.

Призовавам ви, да излезете на 11 юли и да гласувате защото България ще се изправи пред поредния исторически кръстопът и това накъде ще поеме ще зависи от вас. Разбира се, ще съм радостен да ни подкрепите с номер 22 в бюлетината. Време e за друго!

 

Владимир Русев-областен координатор на ПП „Има такъв народ“ Сливен

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

 

Предишна ОБРЪЩЕНИЕ НА ДИМИТЪР ИВАНОВ, ВОДАЧ НА ЛИСТАТА НА КОАЛИЦИЯ ГЕРБ-СДС ЗА 31 МИР ЯМБОЛ
Следваща РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ НАСТОЯВАТ ЗА ПОЛИТИКИ СВЪРЗАНИ С ХУМАННОТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЖИВОТНИТЕ!

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СДРУЖЕНИЕТО НА СЕМЕЙНИТЕ ЛЕКАРИ В СЛИВЕН СВИКВА ОБЩО СЪБРАНИЕ НА 9 ЮНИ

По решение на УС на Сдружение на семейните лекари в Сливен на основание чл. 26 от ЗЮЛНЦ и на основание чл.9, ал.3 от Устава на ССЛСл на 09.06.2021г. от 13:00ч.

Новини Сливен

ПРИВЕТСТВИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ЗА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

Уважаеми жители на Сливенска област, През 1921 г. датата на първия учебен ден е била преместена от 1-ви на 15-ти септември. Причината е била една-единствена: децата да тръгват по-късно на училище,

Новини Сливен

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ДИСКУТИРА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ ЗА МАШИННО ГЛАСУВАНЕ

Областният управител на Сливен Минчо Афузов проведе среща с председателя на Районната избирателна комисия Росица Тодорова,  нейните заместници и секретаря, на която бе обсъдена организацията за парламентарните избори на 11 юли. „Целта