ВЛАДИМИР РУСЕВ В СЕЛО ЯБЛАНОВО: ПОЛИТИКАТА ТРЯБВА ДА СЕ СЛИВА С ЧОВЕЩИНАТА
май 29, 2021 1156 Прегледи

ВЛАДИМИР РУСЕВ В СЕЛО ЯБЛАНОВО: ПОЛИТИКАТА ТРЯБВА ДА СЕ СЛИВА С ЧОВЕЩИНАТА

Владимир Русев и Златомира Мострова – депутати от ПП “Има такъв народ” в 45-то Народно събрание откликнаха на поканата и посетиха с. Ябланово, за да се срещнат с местни жители.

“Това бе среща без микрофони и високи сцени, без разделителни линии и забранени теми. Среща, на която повече слушахме, отколкото говорихме. Разбира се представихме част от приоритетите в програмата си, но за да бъдат от полза подобни разговори, а не само проформа, политиката трябва да се слива с човещината.”, коментира Русев.

По време на разговора се повдигнаха въпроси, свързани с трудовата емиграция, отлива на младежи, дългогодишните проблеми с канализацията, опасността от срутване на 70-годишен мост, обсъдиха се теми от земеделски и икономически характер и др.

“Дошли сме да чуем проблемите ви и да се опитаме да помогнем за тяхното разрешаване. Не делим хората, даже напротив – смятаме, че всеки един български гражданин трябва да живее достоен живот, в чиста среда и справедливи обществени взаимоотношения.”, заяви Златомира Мострова.

Двамата представители на “ИТН, заедно с Пламен Абровски – също народен представител в 45-то Народно събрание от ПП “Има такъв народ“ и експерт в областта на земеделието, продължават със срещи в ямболско, като програмата им включва дебати със земеделски производители, животновъди и работещите в горските стопанства.

Срещите ще се проведат по следния график:
29 май 2021г.
с.Бояново от 10.00 часа;
Елхово от 14.00 часа в залата на хотел “Диана“;
с.Гранитово от 16.30 часа в залата на кметството;
30 май 2021г.
Ямбол от 9 часа в залата на хотел „Диана палас“;

 

 

Предишна ДВАМА НОВИ ЗАМ.-ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ НА ЯМБОЛ
Следваща ШОФЬОР Е В СЛИВЕНСКАТА БОЛНИЦА СЛЕД КАТАСТРОФА МЕЖДУ ДВА ТИРА КРАЙ ТВЪРДИЦА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА КОТЕЛ ПОЗДРАВИ ПОЖАРНИКАРИТЕ С ТЕХНИЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК

Кметът Коста Каранашев изпрати поздравителен адрес до гл. инспектор Константин Кондев, началник на Районна служба ПБЗН-Котел и всички пожарникари, работещи в структурата, по случай професионалния им празник, който се чества

Новини Сливен

МЪЖ Е СЪС СЧУПЕНИ РЪКА И КРАК СЛЕД ЖЕСТОК ПОБОЙ В СЕЛО ЖЕЛЮ ВОЙВОДА

Криминалисти на РУ- Сливен работят по случай на причинена телесна повреда. На 12 септември е получен сигнал от ЦСМП-Сливен за приет за лечение 56-годишен мъж с наранявания, вследствие на нанесен

Новини Сливен

РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ЗАДЪРЖАНИ ИЗВЪРШИТЕЛИ В ХОДА НА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОПЕРАЦИЯ НА ПРОКУРАТУРА И ПОЛИЦИЯ В КОТЕЛ

Задържани са извършителите на 4 престъпления в хода на специализирана операция по противодействие на битовата престъпност на територията на град Котел и село Градец. Акцията е проведена на 22 септември