ВЛАДИМИР РУСЕВ В СЕЛО ЯБЛАНОВО: ПОЛИТИКАТА ТРЯБВА ДА СЕ СЛИВА С ЧОВЕЩИНАТА
май 29, 2021 1378 Прегледи

ВЛАДИМИР РУСЕВ В СЕЛО ЯБЛАНОВО: ПОЛИТИКАТА ТРЯБВА ДА СЕ СЛИВА С ЧОВЕЩИНАТА

Владимир Русев и Златомира Мострова – депутати от ПП “Има такъв народ” в 45-то Народно събрание откликнаха на поканата и посетиха с. Ябланово, за да се срещнат с местни жители.

“Това бе среща без микрофони и високи сцени, без разделителни линии и забранени теми. Среща, на която повече слушахме, отколкото говорихме. Разбира се представихме част от приоритетите в програмата си, но за да бъдат от полза подобни разговори, а не само проформа, политиката трябва да се слива с човещината.”, коментира Русев.

По време на разговора се повдигнаха въпроси, свързани с трудовата емиграция, отлива на младежи, дългогодишните проблеми с канализацията, опасността от срутване на 70-годишен мост, обсъдиха се теми от земеделски и икономически характер и др.

“Дошли сме да чуем проблемите ви и да се опитаме да помогнем за тяхното разрешаване. Не делим хората, даже напротив – смятаме, че всеки един български гражданин трябва да живее достоен живот, в чиста среда и справедливи обществени взаимоотношения.”, заяви Златомира Мострова.

Двамата представители на “ИТН, заедно с Пламен Абровски – също народен представител в 45-то Народно събрание от ПП “Има такъв народ“ и експерт в областта на земеделието, продължават със срещи в ямболско, като програмата им включва дебати със земеделски производители, животновъди и работещите в горските стопанства.

Срещите ще се проведат по следния график:
29 май 2021г.
с.Бояново от 10.00 часа;
Елхово от 14.00 часа в залата на хотел “Диана“;
с.Гранитово от 16.30 часа в залата на кметството;
30 май 2021г.
Ямбол от 9 часа в залата на хотел „Диана палас“;

 

 

Предишна ДВАМА НОВИ ЗАМ.-ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ НА ЯМБОЛ
Следваща ШОФЬОР Е В СЛИВЕНСКАТА БОЛНИЦА СЛЕД КАТАСТРОФА МЕЖДУ ДВА ТИРА КРАЙ ТВЪРДИЦА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАБРАНЯВА СЕ ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ДОМАШНИ ПТИЦИ НА ОТКРИТО

Със заповед на областния управител Чавдар Божурски са разпоредени мерки за повишена епизоотична готовност по отношение на болестта „инфлуенца по птиците“.  Мерките бяха разгледани на заседание на областната епизоотична комисия, което

Новини Сливен

ПОЛИЦАИ ХВАНАХА КОНТРАБАНДНИ ЦИГАРИ В КОТЕЛ

Специализирана операция на полицията в Котел срещу престъпления против данъчната система. Иззети са контрабандни цигари от различни марки. На 20 февруари са извършени  проверки в 5 търговски обекта и 4

Новини Сливен

ПЪТУВАЩИ ОТ СТРАНАТА СА ВПЕЧАТЛЕНИ ОТ ДОБРОТО ОТНОШЕНИЕ НА КОНТРОЛНО – ПРОПУСКАТЕЛНИТЕ ПУНКТОВЕ КРАЙ СЛИВЕН

Преминаващи по маршрут през Сливен и преминали през други контролно-пропускателни пунктове в страната казват, че в Сливен са впечатлени от добро отношение, оперативност и вежливост. За това информира инж. Снежана