ВЛАДИМИР РУСЕВ В СЕЛО ЯБЛАНОВО: ПОЛИТИКАТА ТРЯБВА ДА СЕ СЛИВА С ЧОВЕЩИНАТА
май 29, 2021 1000 Прегледи

ВЛАДИМИР РУСЕВ В СЕЛО ЯБЛАНОВО: ПОЛИТИКАТА ТРЯБВА ДА СЕ СЛИВА С ЧОВЕЩИНАТА

Владимир Русев и Златомира Мострова – депутати от ПП “Има такъв народ” в 45-то Народно събрание откликнаха на поканата и посетиха с. Ябланово, за да се срещнат с местни жители.

“Това бе среща без микрофони и високи сцени, без разделителни линии и забранени теми. Среща, на която повече слушахме, отколкото говорихме. Разбира се представихме част от приоритетите в програмата си, но за да бъдат от полза подобни разговори, а не само проформа, политиката трябва да се слива с човещината.”, коментира Русев.

По време на разговора се повдигнаха въпроси, свързани с трудовата емиграция, отлива на младежи, дългогодишните проблеми с канализацията, опасността от срутване на 70-годишен мост, обсъдиха се теми от земеделски и икономически характер и др.

“Дошли сме да чуем проблемите ви и да се опитаме да помогнем за тяхното разрешаване. Не делим хората, даже напротив – смятаме, че всеки един български гражданин трябва да живее достоен живот, в чиста среда и справедливи обществени взаимоотношения.”, заяви Златомира Мострова.

Двамата представители на “ИТН, заедно с Пламен Абровски – също народен представител в 45-то Народно събрание от ПП “Има такъв народ“ и експерт в областта на земеделието, продължават със срещи в ямболско, като програмата им включва дебати със земеделски производители, животновъди и работещите в горските стопанства.

Срещите ще се проведат по следния график:
29 май 2021г.
с.Бояново от 10.00 часа;
Елхово от 14.00 часа в залата на хотел “Диана“;
с.Гранитово от 16.30 часа в залата на кметството;
30 май 2021г.
Ямбол от 9 часа в залата на хотел „Диана палас“;

 

 

Предишна ДВАМА НОВИ ЗАМ.-ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ НА ЯМБОЛ
Следваща ШОФЬОР Е В СЛИВЕНСКАТА БОЛНИЦА СЛЕД КАТАСТРОФА МЕЖДУ ДВА ТИРА КРАЙ ТВЪРДИЦА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕН И ЯМБОЛ – ГОТОВИ ЗАЕДНО ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ ПРЕД БЪДЕЩИ ИНВЕСТИТОРИ

В Сливен официално беше представен бизнес каталогът „Инвестиционна дестинация Сливен и Ямбол“. Той е стратегически комплект от продукти, съдържащи актуални данни, сравнение, анализ на трендовете и визия за индустриалното и

Новини Сливен

ЧЕТИРИМА ЗАДЪРЖАНИ ПРИ ПРОВЕРКА В БАЛКАНА

На 17 януари, около 19.30 часа, патрулен екип на участък „Градец” към РУ-Котел, е извършил проверка на  четирима на възраст 23-17 години в село Мокрен. При проверката те правят опит

Новини Сливен

ЕДИН ПИЯН И ЕДИН ДРОГИРАН СА ЗАЛОВИЛИ ЗАД ВОЛАНА ПОЛИЦАИ ОТ ТВЪРДИЦА

Служители на РУ-Твърдица са установили водачи на МПС, които управляват под въздействието на наркотични вещества и алкохол.  На 22 февруари, в 22,30 часа, в град Шивачево е спрян за проверка