ВЛАДИМИР РУСЕВ В СЕЛО ЯБЛАНОВО: ПОЛИТИКАТА ТРЯБВА ДА СЕ СЛИВА С ЧОВЕЩИНАТА
29.05.2021 1635 Прегледи

ВЛАДИМИР РУСЕВ В СЕЛО ЯБЛАНОВО: ПОЛИТИКАТА ТРЯБВА ДА СЕ СЛИВА С ЧОВЕЩИНАТА

Владимир Русев и Златомира Мострова – депутати от ПП “Има такъв народ” в 45-то Народно събрание откликнаха на поканата и посетиха с. Ябланово, за да се срещнат с местни жители.

“Това бе среща без микрофони и високи сцени, без разделителни линии и забранени теми. Среща, на която повече слушахме, отколкото говорихме. Разбира се представихме част от приоритетите в програмата си, но за да бъдат от полза подобни разговори, а не само проформа, политиката трябва да се слива с човещината.”, коментира Русев.

По време на разговора се повдигнаха въпроси, свързани с трудовата емиграция, отлива на младежи, дългогодишните проблеми с канализацията, опасността от срутване на 70-годишен мост, обсъдиха се теми от земеделски и икономически характер и др.

“Дошли сме да чуем проблемите ви и да се опитаме да помогнем за тяхното разрешаване. Не делим хората, даже напротив – смятаме, че всеки един български гражданин трябва да живее достоен живот, в чиста среда и справедливи обществени взаимоотношения.”, заяви Златомира Мострова.

Двамата представители на “ИТН, заедно с Пламен Абровски – също народен представител в 45-то Народно събрание от ПП “Има такъв народ“ и експерт в областта на земеделието, продължават със срещи в ямболско, като програмата им включва дебати със земеделски производители, животновъди и работещите в горските стопанства.

Срещите ще се проведат по следния график:
29 май 2021г.
с.Бояново от 10.00 часа;
Елхово от 14.00 часа в залата на хотел “Диана“;
с.Гранитово от 16.30 часа в залата на кметството;
30 май 2021г.
Ямбол от 9 часа в залата на хотел „Диана палас“;

 

 

Предишна ДВАМА НОВИ ЗАМ.-ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ НА ЯМБОЛ
Следваща ШОФЬОР Е В СЛИВЕНСКАТА БОЛНИЦА СЛЕД КАТАСТРОФА МЕЖДУ ДВА ТИРА КРАЙ ТВЪРДИЦА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МЛАД МЪЖ Е ЗАДЪРЖАН ЗА ДРОГА СЛЕД ПОЛИЦЕЙСКО ПРЕСЛЕДВАНЕ

Притежание на наркотици са установили полицейски служители в град Нова Загора. При осъществяване на патрулна дейност, около 23,30 часа, на 8 декември полицейски екип спира за проверка 22-годишния Й.Й. от

Новини Сливен

ПЪТИЩАТА В ПЛАНИНСКАТА ЧАСТ НА ОБЩИНА СЛИВЕН СА ПРОХОДИМИ ПРИ ЗИМНИ УСЛОВИЯ

Пътищата в планинската част на Община Сливен са проходими при зимни условия. На усойни места и по завоите има заледявания, които се опесъчават. Общината предупреждава водачите на моторни превозни средства

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ПРОДЪЛЖАВА ДЕЙНОСТИТЕ ПО ПРОЕКТА ЗА ПОДКРЕПА НА ДЕЦА В РИСК И МЛАДЕЖИ С УВРЕЖДАНИЯ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА

Община Сливен продължава изпълнението на Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG05M9OP001-2.019-0011-C02 „Подкрепа за деинституционализация на грижите за деца в община Сливен – етап II”, по Процедура чрез директно