ВЛАДИМИР РУСЕВ В СЕЛО КРУШАРЕ: ЕДНАКВО ГРАДИВНИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА СА И РАЗГОВОРИТЕ СЪС СЪМИШЛЕНИЦИ, И ДЕБАТЪТ С ОПОНЕНТИ

ВЛАДИМИР РУСЕВ В СЕЛО КРУШАРЕ: ЕДНАКВО ГРАДИВНИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА СА И РАЗГОВОРИТЕ СЪС СЪМИШЛЕНИЦИ, И ДЕБАТЪТ С ОПОНЕНТИ

В Деня на народните будители, областният координатор на ПП “Има такъв народ” Владимир Русев се срещна с жители на село Крушаре. Той приветства присъстващите по случай празника и отговори на въпросите им.

“Днес почитаме паметта на онези велики българи, които връщат вярата в невярващите, освобождават окованите и одухотворяват загубилите надежда. Големият будител днес е самият народ. Всеки един от нас трябва да открие просветителя в себе си и да възпламени пламъка на народното съзнание.”, обърна се към домакините сливенският общественик.

Русев обобщи целите на младото формирование – да изпълнят волята на над 2,5 милиона българи, заявена на националния референдум отпреди няколко години. Областният лидер настоя за коренна смяна на цялата политическа система и че въвеждането на мажоритарен вот в два тура е от съществено значение за носенето на реална личностна отговорност.

В хода на срещата жителите на Крушаре запознаха госта с някои от ежедневните проблеми, с които се сблъскват. На свой ред Владимир Русев отговори на наболели въпроси и постепенно разговорите преминаха в дебат.

“Харесвам такъв тип срещи, с представяне на различни тези и често си мисля, че еднакво градивни са и разговорите със съмишленици, и дебатът с опоненти. Във всеки случай обаче, приемането на различното мнение е стъпка към жадуваното обединение.”, каза Владимир Русев.

Събирането приключи с покана от страна на домакините за повторно гостуване, която Русев радушно прие.

 

Предишна ПОЧИНА 72-ГОДИШНИЯТ МЪЖ, КОЙТО "ВЪЗКРЪСНА" НА ГРОБИЩАТА
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН СТАРТИРА АНКЕТА ЗА СТАРИЯ БРЯСТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МЪЖ ОТ СЛИВЕН Е ЗАДЪРЖАН ЗА НАРАНЯВАНЕ НА ПРИЯТЕЛКАТА СИ

На 9 юни е задържан  мъж на 34 години за изясняване на обстоятелствата, при които е причинил нараняване на 30-годишна жена. Тя е настанена за лечение в МБАЛ-Сливен без опасност

Новини Сливен

ЛЮБО НЕЙКОВ ЩЕ ГОСТУВА С „ГОЛЕМАНОВ“ В СЛИВЕН

Една от най-емблематичните сатирични комедии  „Големанов” събира на една сцена плеяда звезди на родния театър – Любо Нейков, Силвия Лулчева, Елена Петрова, Мария Статулова, Красимир Ранков, Стефан Рядков и др.

Новини Сливен

16-ГОДИШЕН ВЛЕЗЕ В АРЕСТА ЗА ОПИТ ЗА ГРАБЕЖ

16-годишен е задържан от служители на РУ-Нова Загора за опит за грабеж. На 13 април на улица в град Нова Загора  момчето е направило опит да открадне телефона на 65-годишна