ВЛАДИМИР РУСЕВ ВОДИ ЛИСТАТА НА „ИМА ТАКЪВ НАРОД” В СЛИВЕН

ВЛАДИМИР РУСЕВ ВОДИ ЛИСТАТА НА „ИМА ТАКЪВ НАРОД” В СЛИВЕН

Завършилият дипломация във Варшава Владимир Русев е водач на листата на партия „Има такъв народ” за Област Сливен, научи Sliveninfo.

Днес Русев и част от останалите кандидати за депутати на партията внесоха документите за регистрация в РИК – Сливен.

Освен водачът, сред кандидатите в листата се забелязват имена като Пламен Пенчев (общинския ни координатор за Сливен), Даниела Василева – юрист и Д-р Мариела Красимирова.

Ето какво заявиха Владимир Русев, Пламен Пенчев и Даниела Василева веднага след подаването на документите:

Владимир Русев:

“Регистрираме листата с ясната мисъл, че се кандидатираме за квалифицирани служители на народа, с изградено през годините усещане за носене на лична отговорност.

Не деля хората по никакъв признак, с изключение на нравствените ценности. България е най-високата кауза и всички различия под нея губят своята сила. Затова като водач на листата декларирам, че ще водим изцяло градивна кампания.

Перефразирайки думите от снощи на Г-н Трифонов заявявам, че ще направим това, в което вярваме, а Бог да реши какво да се случи.“

Пламен Пенчев:

“Днес съм тук с надеждата, че по-доброто бъдеще за децата на България е възможно. Аз съм родител на две деца и искам да им завещая на тях и тяхното поколение, силна и независима държава, в която да живеят свободно.

Очаквам да сме началото на така дългоочакваната промяна. Изградихме силна структура в град Сливен, която е сплотена и много инициативна. Вярвам, че само обединени и с добри намерения ще поемем в добрата посока.

Апелът ми към всички е да гласуват със сърце и вяра, каквито и ние влагаме в начинанието!”

Даниела Василева:

Бъдещето на България е в младите и образовани хора, затова усилията трябва да бъдат насочени в това, те да бъдат мотивирани да останат тук, защото са основният ресурс на тази държава.

Необходимо е промяна на правната рамка в областта на социалната политика и образованието, като се създадат механизми за повече социални придобивки и данъчни облекчения, които да им осигуряват по-добра основа за реализация.

Нашият град притежава огромен потенциал и регистрираме листата с надеждата той да бъде разгърнат по-пълноценно.

Вярвам в по-доброто и светло бъдеще на нашата страна. Вярвам, че със съвместни усилия можем да продължим към едно по-светло бъдеще, тук, в нашата родина!

 

Предишна ВАКСИНАЦИЯТА И БЕЗОПАСНОТО ПРОВЕЖДАНЕ НА ИЗБОРИТЕ БЯХА ОБСЪДЕНИ НА СРЕЩА СЪС ЗАМ.-МИНИСТЪР ГРИГОРОВ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ

Новият областен управител на област Сливен Минчо Афузов официално встъпи в длъжност днес. Той пое поста от Чавдар Божурски с решение № 421 на Министерския съвет от 20 май 2021

Новини Сливен

ПРОТЕСТ „СИСТЕМАТА НИ УБИВА“ СЕ ПОЯВИ И В СЛИВЕН

Протест на майки под надслов „Системата ни убива“ се появи и в Сливен. Майките с колички и плакати са разположени пред сградата на Община Сливен. „Организираме и подписка в подкрепа

Новини Сливен

ПРАЗНИЧЕН ПОЗДРАВ ОТ ИНЖ. ГЕОРГИ ДОНЧЕВ, ДИРЕКТОР НА РДГ – СЛИВЕН

С наближаването на един от най-прекрасните християнски празници ръководството на РДГ – Сливен поздравява своите служители и всички работещи в системата на българските гори. През изминалата година нашата дирекция успя