ВЛАДИМИР РУСЕВ ВДЪХНОВИ СЛИВНАЛИИ С ПЛАМЕННА РЕЧ
юни 30, 2021 1088 Прегледи

ВЛАДИМИР РУСЕВ ВДЪХНОВИ СЛИВНАЛИИ С ПЛАМЕННА РЕЧ

Водачът на листата на партия „Има такъв наров“ Владимир Русев вдъхнови сливналии с пламенна реч .

„На 11 юли трябва да изберем дали да продължим по отъпкан и осеян с несправедливост път или да решим, че е време за друго. Замислете се за това, защото днес България е на пореден исторически кръстопът. В тази зала сме различни хора, с различни политически пристрастия, етнос и социален статус. Това е доказателство, че партията ни си е изпълнила мисията си да обединява, а не да разделя“, заяви полският възпитаник пред препълнената зала „Зора“. Проявата се състоя в сряда вечерта. На нея Владимир Русев получи силна подкрепа от Ивайло Вълчев, зам.-председател на ИТН.

Събирането започна с песента „Боят настана“.

„Ние сме в Сливен, за а разберем какво искат хората да се промени, а не да им изнасяме сухи политически речи. Партията е създадена, не за да казва на хората за кого да гласуват, а за да бъде инструмента в ръцете на избирателите, инструмента за постигане на промяната, която желаят“, заяви Ивайло Вълчев. Заедно с него от София бяха дошли експерти на ИТН, които отговаряха на конкретни въпроси от присъстващите.

На сцената застанаха голяма част от кандидатите за депутати на ИТН в Сливен – Владимир Русев, Иван Клисурски, д-р Мариела Красимирова, Димитър Киров и Диньо Добрев.

Оказа се, че на събирането присъстват хора, които доскоро бяха членове или гравитираха около други партии.

Д-р Мариела Красимирова се обяви за идеята болниците да не са търговски дружества и да се премахне лимитът за направления.

Настроение в залата внесе обичаната певица Славка Калчева, чиито изпълнения бяха бурно аплодирани.

Снимката от залата е на slivenpost.bg

Предишна ЖЕНА Е В РЕАНИМАЦИЯ С ТЕЖКИ ТРАВМИ ОТ КАТАСТРОФА
Следваща ЖЕНА ЗАГИНА ПРИ СБЛЪСЪК МЕЖДУ АВТОБУС И КОЛА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА СЕДМИЦА СЛУЧАИТЕ НА КОВИД – 19 В ОБЩИНА СЛИВЕН СА 15

15 са новите случаи на Ковид-19 в община Сливен за периода 3-9 август. 12 са излекуваните пациенти. Активните случаи са 32, като 22-ма от тях са настанени в болница. Останалите

Новини Сливен

ЕДНА ТАЙНА И 7 ВЪПРОСА

Традициите в БСП не са това, което бяха. Или поне в Сливен. Винаги след избори резултатите са се анализирали на пленум, свикан 2 до 3 седмици след вота. Това сега

Новини Сливен

МЪЖ ОТ СЛИВЕН Е ЗАДЪРЖАН ЗА НАРКОТИЦИ

Притежание на наркотици е установено от нощен патрулен екип в град Сливен. Днес, около 02,00 часа, в района на заведение в центъра на града е извършена проверка на 45-годишния Т.С.