ВИНАРСКА ИЗБА „ЕДОАРДО МИРОЛИО“ СПЕЧЕЛИ ОТЛИЧИЕТО ЗА ВИНЕН ТУРИЗЪМ НА БАЛКАНСКИТЕ ТУРИСТИЧЕСКИ ОСКАРИ 2020

ВИНАРСКА ИЗБА „ЕДОАРДО МИРОЛИО“ СПЕЧЕЛИ ОТЛИЧИЕТО ЗА ВИНЕН ТУРИЗЪМ НА БАЛКАНСКИТЕ ТУРИСТИЧЕСКИ ОСКАРИ 2020

Онлайн-форумът Balkan Awards of Tourism Industry 2020 обяви призьорите в Кюстендил на 21.12.2020.

Със спазване на противоепидемиологични мерки бяха представени призьорите, които спечелиха високите оценки на журито с председател Янис Папалелудис от Балканската туристическа асоциация.

Изба „Едоардо Миролио“ е впечатлила журито с отличните условия за винен туризъм – заобиколена от лозя, разположени по хълмистите склонове, езеро и зелени ливади.

Усъвършенстването й носи през годините многобройни златни медали за вина с изключително високо качество.

Над самата изба се издига бутиков хотел Соли Инвикто (Непобедимото слънце), който разполага с 10 елегантни стаи, дегустационна зала, изискан ресторант, лоби бар и външен басейн.

Хотелът е носител на превъзходни оценки в световната мрежа за резервации Букинг и предпочитано място за организирани събития – сватби, тиймбилдинг, частни и корпоративни партита.

Всеки гост тук може да се наслади на винените турове, дегустация, бутиково настаняване и изтънчена кухня, независимо от сезона.

Вдъхновен от линията на спиралата, архитектът създава тази впечатляваща сграда, от която пред очите се откриват безкрайни лозови масиви, естествени езера и зелени морави.

Стилната обстановка, неустоимите гледки, удоволствието от чаша вино и прекрасна храна –  тук всеки би загубил представа за време и място…

 

 

Предишна ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ДИРЕКТОРА НА ОДМВР - СЛИВЕН ПО СЛУЧАЙ КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ
Следваща И ЛИЦАТА С ПОЛОЖИТЕЛЕН АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЩЕ БЪДАТ ОТЧИТАНИ В ПОРТАЛА ЗА COVID-19

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МЛАДЕЖКИ ДОМ – СЛИВЕН РАБОТИ ЗА СТРУКТУРЕН ДИАЛОГ С МЕСТНАТА ВЛАСТ

На 12-13 април 2019 в с. Кипилово, Младежки дом – Сливен, проведе тренинг-обучение по Проект „МОС – Младежи за откритост и съпричасност II“, финансиран от програма Еразъм +, КД 1

Новини Сливен

В СТАРА РЕКА Е ИЗГРАДЕНА НОВА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА

Днес официално беше открита новата детска площадка в село Стара река. Нейното изграждане беше обещано от кмета Стефан Радев и тя вече функционира. Приоритет в неговото управление е осигуряване на

Новини Сливен

КОЛЬО МИЛЕВ: ДА НЕ СИ ПОСТАВЯМЕ САМИ ОЦЕНКИ, А ДА МЕРИМ ИДЕИТЕ И СВЪРШЕНАТА РАБОТА

„Хората най-добре ще преценят кой как се е представил в дебатите. Не е сериозно ние – кандидатите или щабовете, сами да си поставяме оценки. Кампанията е за хората, а не