ВИНАРСКА ИЗБА „ЕДОАРДО МИРОЛИО“ СПЕЧЕЛИ ОТЛИЧИЕТО ЗА ВИНЕН ТУРИЗЪМ НА БАЛКАНСКИТЕ ТУРИСТИЧЕСКИ ОСКАРИ 2020

ВИНАРСКА ИЗБА „ЕДОАРДО МИРОЛИО“ СПЕЧЕЛИ ОТЛИЧИЕТО ЗА ВИНЕН ТУРИЗЪМ НА БАЛКАНСКИТЕ ТУРИСТИЧЕСКИ ОСКАРИ 2020

Онлайн-форумът Balkan Awards of Tourism Industry 2020 обяви призьорите в Кюстендил на 21.12.2020.

Със спазване на противоепидемиологични мерки бяха представени призьорите, които спечелиха високите оценки на журито с председател Янис Папалелудис от Балканската туристическа асоциация.

Изба „Едоардо Миролио“ е впечатлила журито с отличните условия за винен туризъм – заобиколена от лозя, разположени по хълмистите склонове, езеро и зелени ливади.

Усъвършенстването й носи през годините многобройни златни медали за вина с изключително високо качество.

Над самата изба се издига бутиков хотел Соли Инвикто (Непобедимото слънце), който разполага с 10 елегантни стаи, дегустационна зала, изискан ресторант, лоби бар и външен басейн.

Хотелът е носител на превъзходни оценки в световната мрежа за резервации Букинг и предпочитано място за организирани събития – сватби, тиймбилдинг, частни и корпоративни партита.

Всеки гост тук може да се наслади на винените турове, дегустация, бутиково настаняване и изтънчена кухня, независимо от сезона.

Вдъхновен от линията на спиралата, архитектът създава тази впечатляваща сграда, от която пред очите се откриват безкрайни лозови масиви, естествени езера и зелени морави.

Стилната обстановка, неустоимите гледки, удоволствието от чаша вино и прекрасна храна –  тук всеки би загубил представа за време и място…

 

 

Предишна ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ДИРЕКТОРА НА ОДМВР - СЛИВЕН ПО СЛУЧАЙ КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ
Следваща И ЛИЦАТА С ПОЛОЖИТЕЛЕН АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЩЕ БЪДАТ ОТЧИТАНИ В ПОРТАЛА ЗА COVID-19

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГОРСКИ СЛУЖИТЕЛ Е БИЛ НАПАДНАТ КРАЙ СЕЛО СОТИРЯ

Криминалисти на участък „Петолъчка“ при РУ-Сливен работят по случай на причинена лека телесна повреда на длъжностно лице. Около 16,00 часа на 6 април  служител в Държавно горско стопанство-Сливен е бил

Новини Сливен

ПРОВЕДЕ СЕ ИЗВЪНРЕДНО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ КРИЗИСЕН ЩАБ

Областният управител Чавдар Божурски свика извънредно заседание на Областния кризисен щаб с участието на ръководителите на всички болнични заведения, на ЦСМП, на БЛС, представители на РЗИ и РЗОК. На заседанието

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН УВЕЛИЧАВА ОБХВАТА НА ОХРАНАТА НА СЕЛСКОСТОПАНСКАТА ПРОДУКЦИЯ

И тази година общината отделя средства за охрана на селскостопанската продукция в малките населени места. През 2019 година парите за тази дейност са увеличени, като по този начин центровете от