ВИНАРСКА ИЗБА „ЕДОАРДО МИРОЛИО“ СПЕЧЕЛИ ОТЛИЧИЕТО ЗА ВИНЕН ТУРИЗЪМ НА БАЛКАНСКИТЕ ТУРИСТИЧЕСКИ ОСКАРИ 2020

ВИНАРСКА ИЗБА „ЕДОАРДО МИРОЛИО“ СПЕЧЕЛИ ОТЛИЧИЕТО ЗА ВИНЕН ТУРИЗЪМ НА БАЛКАНСКИТЕ ТУРИСТИЧЕСКИ ОСКАРИ 2020

Онлайн-форумът Balkan Awards of Tourism Industry 2020 обяви призьорите в Кюстендил на 21.12.2020.

Със спазване на противоепидемиологични мерки бяха представени призьорите, които спечелиха високите оценки на журито с председател Янис Папалелудис от Балканската туристическа асоциация.

Изба „Едоардо Миролио“ е впечатлила журито с отличните условия за винен туризъм – заобиколена от лозя, разположени по хълмистите склонове, езеро и зелени ливади.

Усъвършенстването й носи през годините многобройни златни медали за вина с изключително високо качество.

Над самата изба се издига бутиков хотел Соли Инвикто (Непобедимото слънце), който разполага с 10 елегантни стаи, дегустационна зала, изискан ресторант, лоби бар и външен басейн.

Хотелът е носител на превъзходни оценки в световната мрежа за резервации Букинг и предпочитано място за организирани събития – сватби, тиймбилдинг, частни и корпоративни партита.

Всеки гост тук може да се наслади на винените турове, дегустация, бутиково настаняване и изтънчена кухня, независимо от сезона.

Вдъхновен от линията на спиралата, архитектът създава тази впечатляваща сграда, от която пред очите се откриват безкрайни лозови масиви, естествени езера и зелени морави.

Стилната обстановка, неустоимите гледки, удоволствието от чаша вино и прекрасна храна –  тук всеки би загубил представа за време и място…

 

 

Предишна ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ДИРЕКТОРА НА ОДМВР - СЛИВЕН ПО СЛУЧАЙ КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ
Следваща И ЛИЦАТА С ПОЛОЖИТЕЛЕН АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЩЕ БЪДАТ ОТЧИТАНИ В ПОРТАЛА ЗА COVID-19

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ЗАПОЧНА ПОСТАВЯНЕТО НА ПРАЗНИЧНАТА УКРАСА И АПЕЛИРА ГРАЖДАНИТЕ ДА НЕ РУШАТ ЕЛЕМЕНТИТЕ

Община Сливен започна поетапно монтиране на украсата за предстоящите великденски празници. Към момента пред сградата на Общината са поставени светещи арка и яйце с цветя. Там ще бъдат монтирани още

Новини Сливен

НА ТРЕТИ МАРТ В СЛИВЕН БЕ ОТПРАВЕНА МОЛИТВА ЗА ТРАЕН МИР, ЗДРАВЕ И БЛАГОДЕНСТВИЕ

Молитва за траен мир, здраве и благоденствие на българския народ бе отправена на тържествената церемония послучай националния празник Трети март в Сливен. Служението бе извършено от предстоятеля на катедралния храм

Новини Сливен

НАЦИОНАЛНИЯТ ТРИБАГРЕНИК БЕ ПОСТАВЕН НА КИЛОМЕТЪР 261 НА АМ „ТРАКИЯ“, ПО ИНИЦИАТИВА НА КМЕТА НА ГРАД КЕРМЕН

Представители на общинското ръководство на ПП ГЕРБ Сливен, общински съветници от партията и младежи от МГЕРБ се включиха в честването на националния празник – 3 март в град Кермен. По