ВИКТОР КАЛЕВ ГОСТУВА В СЛИВЕН С РАЗТЪРСВАЩИЯ ОТ СМЯХ СПЕКТАКЪЛ
20.05.2021 1920 Прегледи

ВИКТОР КАЛЕВ ГОСТУВА В СЛИВЕН С РАЗТЪРСВАЩИЯ ОТ СМЯХ СПЕКТАКЪЛ

На 02.06. от 20:00ч. Спортна зала “Васил Левски” ще бъде взривена от смях от Виктор Калев и зашеметяващия му спектакъл  „Грамофонът”.

След дългата епидемична пауза, може би имате нужда от нещо позитивно и огромна доза смях!

Предоставяме Ви тази възможност – 2 часа СМЯХ с любимия ВИКТОР КАЛЕВ,и спектакъла му ‘Грамофонът”, превърнал се в хит за България

Във всички градове билетите се изчерпват бързо, а след спектакъла публиката излиза очарована и с желание да гледа отново, и отново.

“ГРАМОФОНЪТ“ е спектакъл по идея и комични разкази от живота на Виктор Калев, който се представя рядко в страната, но изключителната игра и влудяващите от смях истории на актьора,базирани на прилики с действителни образи предизвиква неистова емоция.

„Грамофонът“ е едно пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта. Спектакълът е изграден върху лудите  истории на актьора преплетени с популярни песни на български изпълнители, които изкусният имитатор ще изпълни като в оригинал..

Смехът е гарантиран, в това се убедиха вече хиляди хора, а забавата е бонус!

Билети и резервации на касата на зала Сливен с работно време:

В работните дни от 10 до 13 ч. и от 15 до 17 ч.

Тел 0895300370 и 0897051411

Предишна 758 ДУШИ СА ВАКСИНИРАНИ В ОБЛАСТ СЛИВЕН ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДРАМАТИЧНИЯТ ТЕАТЪР ОТКРИ СЕЗОНА С „ДЕЗДЕМОНА“ НА ПОЛА ВОГЪЛ

Театралният разказ ще се повтори отново на 23 септември – датата на втората премиера, в Камерна зала „Слави Шкаров“ С премиерата на спектакъла „Дездемона“ на 13 септември Сливенският драматичен театър

Новини Сливен

УЧЕНИЦИ ОТ ОУ „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“ НАПРАВИХА ДАРЕНИЕ ЗА ОТДЕЛЕНИЕТО ПО ИНФЕКЦИОЗНИ БОЛЕСТИ

Ученици от първи до четвърти клас на ОУ „Д-р Иван Селимински“ направиха дарение за Отделението по инфекциозни болести на МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен. Децата са организирали кампания за събиране на

Новини Сливен

МАЙКА И СИН СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА ГОЛЯМА КРАЖБА НА ЗЛАТО В СЛИВЕНСКО СЕЛО

Служители на РУ-Сливен са задържали майка и син, извършили кражба на златни накити от частен имот. Кражбата е извършена през месец ноември от имот в населено място в община Сливен.