ВИКТОР КАЛЕВ ГОСТУВА В СЛИВЕН С РАЗТЪРСВАЩИЯ ОТ СМЯХ СПЕКТАКЪЛ
май 20, 2021 1585 Прегледи

ВИКТОР КАЛЕВ ГОСТУВА В СЛИВЕН С РАЗТЪРСВАЩИЯ ОТ СМЯХ СПЕКТАКЪЛ

На 02.06. от 20:00ч. Спортна зала “Васил Левски” ще бъде взривена от смях от Виктор Калев и зашеметяващия му спектакъл  „Грамофонът”.

След дългата епидемична пауза, може би имате нужда от нещо позитивно и огромна доза смях!

Предоставяме Ви тази възможност – 2 часа СМЯХ с любимия ВИКТОР КАЛЕВ,и спектакъла му ‘Грамофонът”, превърнал се в хит за България

Във всички градове билетите се изчерпват бързо, а след спектакъла публиката излиза очарована и с желание да гледа отново, и отново.

“ГРАМОФОНЪТ“ е спектакъл по идея и комични разкази от живота на Виктор Калев, който се представя рядко в страната, но изключителната игра и влудяващите от смях истории на актьора,базирани на прилики с действителни образи предизвиква неистова емоция.

„Грамофонът“ е едно пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта. Спектакълът е изграден върху лудите  истории на актьора преплетени с популярни песни на български изпълнители, които изкусният имитатор ще изпълни като в оригинал..

Смехът е гарантиран, в това се убедиха вече хиляди хора, а забавата е бонус!

Билети и резервации на касата на зала Сливен с работно време:

В работните дни от 10 до 13 ч. и от 15 до 17 ч.

Тел 0895300370 и 0897051411

Предишна 758 ДУШИ СА ВАКСИНИРАНИ В ОБЛАСТ СЛИВЕН ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

И ПРЕЗИДЕНТЪТ ПЪРВАНОВ Е ПОКАЗВАЛ УМЕНИЯ НА ВИСИЛКА В СЛИВЕН

Коремното, направено от президента Румен Радев в парашутната бригада в Пловдив, е основна тема в социалните мрежи и медиите вече трети ден. Държавният глава спечели доста фенове, правейки коремно, без

Новини Сливен

ЩЕ СЕ ИЗВЪРШИ ПРЪСКАНЕ СРЕЩУ КОМАРИ В ОБЩИНА СЛИВЕН

Тази вечер ще се извърши пръскане срещу комари в Сливен и населените места от общината. Пръскането започва в 21 часа от град Кермен и селата Крушаре, Бозаджии, Скобелево, Самуилово и

Новини Сливен

АРЕСТ НА МЪЖ, ПОТРОШИЛ АВТОМОБИЛ В СЛИВЕН

41-годишен мъж е задържан в РУ-Сливен за причиняване на материални щети. На 18 юли, около 02,32 часа, 41-годишният А.А. е нанесъл удари на лек автомобил „Сузуки Витара“, паркиран на бул.“П.Хитов“.