ВАЛЕНТИН ДОЙЧИНОВ ОСИГУРИ 100-ГОДИШЕН АВТОМОБИЛ ЗА РЕТРО ПАРАДА В СЛИВЕН
април 15, 2022 3311 Прегледи

ВАЛЕНТИН ДОЙЧИНОВ ОСИГУРИ 100-ГОДИШЕН АВТОМОБИЛ ЗА РЕТРО ПАРАДА В СЛИВЕН

Автомобилът на снимката е марка „Ситроен“ и е произведен точно преди 100 г. Колата е в движение и тази сутрин бе карана от сливналията Валентин Дойчинов, който е организатор на Деветия парад за ретро автомобили в града под Сините камъни.

„100-годишният „Ситроен“ е наистина уникален. Отлично е поддържан и се използва във филмови продукции на големи западни компании. Собственост е на българин, който прие моята покана и ще участва след 2 седмици на ретро парада в Сливен“, заяви пред Sliveninfo Валентин Дойчинов.

Стартът и паркирането на стари автомобили ще бъде даден на 30 април в 10:00 ч. на площад „Хаджи Димитър“.

Ретро парадът в Сливен, който миналата година бе отменен, заради ковид пандемията, се радва на засилен интерес от любителите на стари автомобили. В него участват колекционери от цялата страна, има участници и от чужбина. Целта на организаторите е да го направят пролетен празник.

„До момента участие са заявили собственици на над 50 стари автомобила, но очаквам броят им да нарасне значително. Молим се само времето да е хубаво“, каза Валентин Дойчинов пред Sliveninfo.

Предишна В СЛИВЕН ПРЕДСТОИ ЧЕТВЪРТИ ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛИ
Следваща ЗАПОЧВА ОСМИЯТ ПРОЛЕТЕН ФУТБОЛЕН ТУРНИР

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АГРОБИЗНЕСМЕНИТЕ БРАТЯ КАРАСТАЙКОВИ: БЛАГОДАРНИ СМЕ НА ФИРМА „НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ“ И инж. ПЛАМЕН ИВАНОВ

Братята Матей и Христо Карастайкови са агробизнесмени, които обработват няколко хиляди декари земя в общините Елхово и Болярово. През 2019 г. те сключват договор с фирма „Напоителни системи“ – Сливен,

Новини Сливен

4 ПЪРВИ МЕСТА ЗА СЛИВЕН В МЕЖДУНАРОДНИТЕ ЕКО-НАГРАДИ НА TIES

Късноантична и Средновековна крепост Туида и ВИП-Сливен ООД (VIP- Sliven Ltd) се класираха на 4 първи места и едно 5 място в престижен международен конкурс. През изминалата седмица приключи гласуването

Коментари и интервюта

ЕДИН КРАТЪК УРОК ПО СЪВРЕМЕННА МАТЕМАТИКА

Въпрос: Знаете ли колко струва едно военно учение? Отговор: Струва много пари. Въпрос: Знаете ли колко струва едно военно учение с тежка бойна техника? Отговор: Струва много повече пари. Въпрос: