ВЕЧЕ 17 РЕСТОРАНТА ОСИГУРЯВАТ ТОПЪЛ ОБЯД ЗА МЕДИЦИТЕ ОТ ВСИЧКИ COVID ОТДЕЛЕНИЯ В СЛИВЕН

ВЕЧЕ 17 РЕСТОРАНТА ОСИГУРЯВАТ ТОПЪЛ ОБЯД ЗА МЕДИЦИТЕ ОТ ВСИЧКИ COVID ОТДЕЛЕНИЯ В СЛИВЕН

Кампанията „Топъл обяд“ за медиците на първа линия в Сливен се разраства. Вече са включени и COVID отделенията, които се намират в централната сграда на областната болница. Досега осигурявахме безплатна храна само за изнесеното до РЗИ Инфекциозно отделение. Това заяви пред Sliveninfo Христо Стоянов, председател на Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация в Сливен.

„Миналата седмица говорих с изпълнителния директор на болницата д-р Васислав Петров и вече доставяме храната. В момента топъл обяд получават 70 медици от всички COVID отделения в града ни. Това е нашият малък дан в общите усилия срещу пандемията“, каза Христо Стоянов.

Предишна 61 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща 18-ГОДИШЕН Е ЗАЛОВЕН ДА КАРА МЕРЦЕДЕС СЛЕД УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТАЗИ ВЕЧЕР СЕ ОЧАКВАТ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ 42 ПРОБИ ЗА COVID -19

Тази вечер се очакват резултатите от нови 42 проби за COVID -19 в Сливен, научи Sliveninfo. Всички те са на медици от МБАЛ „Хаджи Димитър“, където се прави тестуване на

Новини Сливен

ЧЕТИРИ ПРИЕМНИ С ГРАЖДАНИ ОРГАНИЗИРАТ ПРЕЗ МЕСЕЦ ЮНИ ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ОТ ПП ГЕРБ-СЛИВЕН

Четири приемни с граждани организират през месец юни общинските съветници от ПП ГЕРБ – Сливен. Приемните на представителите на местния парламент се организират всеки понеделник и преминават при голям интерес.

Новини Сливен

НЕЗАКОННА АВТОМОРГА РАЗКРИХА В СЕЛО ЧИНТУЛОВО

Установени нарушения в частен имот в село Чинтулово при операция по линия „Изкупуване и третиране на отпадъци от черни и цветни метали“. Операцията е осъществена вчера от служители на сектор