ВЕЧЕР НА ИЗКУСТВОТО „ARTEVINO“ ПОДАРИХА ЖЕНИ ГЕРБ-СЛИВЕН НА 25 ДАМИ
юни 23, 2021 622 Прегледи

ВЕЧЕР НА ИЗКУСТВОТО „ARTEVINO“ ПОДАРИХА ЖЕНИ ГЕРБ-СЛИВЕН НА 25 ДАМИ

Вечер на изкуството „ArteVino“ подариха Жени ГЕРБ-Сливен на 25 дами.

Пред статива и бялото платно, с чаша вино в ръка и приятна музика дамите рисуваха цветна морска градина.

Водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС Десислава Танева поздрави участничките в инициативата и им пожела да продължават да се занимават с любимото си хоби, да експериментират и да показват себе си чрез творчеството си. „Благодаря Ви, че сте тук. Искам да Ви уверя, че винаги сме се старали да правим всичко по силите си, за да подобряваме условията на живот в нашия град и да има събития, които да носят удоволствие на хората и да прекарват добре свободното си време“, каза Десислава Танева.

Тя обяви, че поради големия интерес към събитието, Жени ГЕРБ ще подарят и втора вечер с ArteVino. Следващата специална вечер ще бъде на 1 юли. Място може да се резервира на телефон 0888015699 или с лично съобщение на страницата на ArteVino.

Гости на инициативата тази вечер бяха още три дами от листата с номер 5 за предстоящите избори – Мария Белова, Милена Гочева и Велмира Вълева.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща БСП ОРГАНИЗИРА БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ ЗА БУЗЛУДЖА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КВ. „НАДЕЖДА” НЕ ИСКА ДА ГЛАСУВА, ЗАСЕГА

На 4 април следобед Slivenifo публикува снимки от 6-то училище, където гласуват жителите на сливенския квартал „Надежда”. Колоната тогава стигаше 100 метра, въпреки проливния дъжд. По същото време днес Slivenifo

Новини Сливен

ТЕСТВАТ СИРЕНИТЕ КЪМ НАЦИОНАЛНАТА СИСТЕМА ЗА РАННО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

На 1 октомври 2019 г., от 11.00 часа ще се проведе тренировка с включване на интегрираната към Националната система за ранно предупреждение и оповестяване (НСРПО) Локална система за оповестяване (ЛСО)

Новини Сливен

ЕТО КОЙ КОЙ Е В ЛИСТАТА НА „РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ“

Вчера 2.3.2021, областният координатор на ПП «Републиканци за България» Недко Недев регистрира в РИК Сливен пълна листа от 12 кандидати за предстоящите парламентарни избори на 4. Април. «Днес съм изпълнен