ВЕЧЕР НА ИЗКУСТВОТО „ARTEVINO“ ПОДАРИХА ЖЕНИ ГЕРБ-СЛИВЕН НА 25 ДАМИ
юни 23, 2021 715 Прегледи

ВЕЧЕР НА ИЗКУСТВОТО „ARTEVINO“ ПОДАРИХА ЖЕНИ ГЕРБ-СЛИВЕН НА 25 ДАМИ

Вечер на изкуството „ArteVino“ подариха Жени ГЕРБ-Сливен на 25 дами.

Пред статива и бялото платно, с чаша вино в ръка и приятна музика дамите рисуваха цветна морска градина.

Водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС Десислава Танева поздрави участничките в инициативата и им пожела да продължават да се занимават с любимото си хоби, да експериментират и да показват себе си чрез творчеството си. „Благодаря Ви, че сте тук. Искам да Ви уверя, че винаги сме се старали да правим всичко по силите си, за да подобряваме условията на живот в нашия град и да има събития, които да носят удоволствие на хората и да прекарват добре свободното си време“, каза Десислава Танева.

Тя обяви, че поради големия интерес към събитието, Жени ГЕРБ ще подарят и втора вечер с ArteVino. Следващата специална вечер ще бъде на 1 юли. Място може да се резервира на телефон 0888015699 или с лично съобщение на страницата на ArteVino.

Гости на инициативата тази вечер бяха още три дами от листата с номер 5 за предстоящите избори – Мария Белова, Милена Гочева и Велмира Вълева.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща БСП ОРГАНИЗИРА БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ ЗА БУЗЛУДЖА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БРОНЕТАНКОВА ТЕХНИКА ЩЕ ПРЕМИНЕ ПО УЛИЦИТЕ НА СЛИВЕН НА 29 АПРИЛ

Центърът за подготовка на специалисти уведомява гражданите на Сливен, че на 29 април от 8 до 10 часа бронетанкова техника ще се придвижи на собствен ход по улиците на града.

Новини Сливен

НАЦИОНАЛНОТО УЧЕНИЕ С МЕЖДУНАРОДНО УЧАСТИЕ „STRIKE BACK 2019“ ЩЕ БЪДЕ ОТКРИТО НА 7 ЮНИ

Тактическото учение с бойни стрелби „Strike Back 2019“ ще бъде открито с официална церемония на 7 юни 2019 г., петък, от 11.00 ч. на Учебен полигон „Ново село“. В него

Новини Сливен

КАНДИДАТИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ГЕРБ – СЛИВЕН ДАРИХА ИКОНА ЗА ПРАЗНИКА НА ХРАМ „СВЕТА ТРОИЦА“ В СЕЛО КРУШАРЕ

С тържествена литургия и курбан за здраве беше отбелязан храмовият празник на сливенското село Крушаре. Църквата в селото носи името „Света Троица“, а днес православието почита Светата Животворна Троица –