ВЕСЕЛИН ВЪЛЧЕВ – ВЕРОЯТНИЯТ КАНДИДАТ НА ПП ЗА КМЕТ НА СЛИВЕН
януари 3, 2023 1235 Прегледи

ВЕСЕЛИН ВЪЛЧЕВ – ВЕРОЯТНИЯТ КАНДИДАТ НА ПП ЗА КМЕТ НА СЛИВЕН

Бившият областен управител на Сливен Веселин Вълчев е вероятният кандидат за кмет на Сливен от името на „Продължаваме промяната“. Новината се „търкаля“ от месеци по ларгото в Града под Сините камъни. Всъщност, кандидатурата на подполковника от резерва би била закономерна.

Веселин Вълчев нямаше грешна стъпка като областен управител, ако и да бе оставен сам. Не се поколеба да върне държавна собственост, въпреки протести, показвайки, че за него общественият интерес стои най-високо.

57-годишният офицер-артилерист е магистър по геодезия. Притежава магистърска степен по военно дело от Военна академия „Георги Сава Раковски“. Бил е командир на артилерийски дивизион, а след излизането си в резерва е работил като технически ръководител в пътното строителство и главен експерт по отбранително-мобилизационна подготовка и защита на населението при бедствия.

В свободното си време Веселин Вълчев се отдава на своята любов към фотографията, започнала още от военното училище в Шумен. „Истината е, че фотографията е част от мен, както художникът обича да рисува, така и аз обичам да фотографирам“, споделя бившият областен управител, който е и запален планинар. Той вярва, че след несгодите винаги идват успехите. Никога не се предава, защото знае, че трудностите правят човек по-силен.

Веселин Вълчев е вероятният кандидат на ПП за кмет на общината. Ако в партията разсъждават реалистично.

Георги Мангинов

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ЗАСАЖДАНЕ НА ДЪРВЕТА ОТ ПГХТ - 60 ГОДИНИ С ПУЛСА НА ВРЕМЕТО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МЕМОРАНДУМ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО БЕШЕ ПОДПИСАН МЕЖДУ ОБЩИНА СЛИВЕН И БАН

Меморандум за сътрудничество беше подписан вчера между Община Сливен и Българската академия на науките. Подписи под документа положиха кметът Стефан Радев и заместник – председателят на БАН член-кореспондентът Васил Николов.

Новини Сливен

868 СА БОЛНИТЕ С COVID-19 В ОБЛАСТ СЛИВЕН

Активните случаи на COVID-19 към момента в област Сливен са 868, съобщи Областният кризисен щаб. От тях 183 души са хоспитализирани, а останалите 685 провеждат лечението си в домашна карантина, под наблюдението

Новини Сливен

НЯМА ОПАСНИ ЯЗОВИРИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН

Няма опасни язовири на територията на общината или подадени сигнали за критични ситуации. Нивото им се следи непрекъснато, монтирани са спирателни кранове. Това заяви по време на брифинга днес кметът