ВЕСЕЛИНА СЕДЛАРСКА ПРЕДСТАВИ ПОСЛЕДНАТА СИ ПРЕКРАСНА КНИГА В СЛИВЕН

ВЕСЕЛИНА СЕДЛАРСКА ПРЕДСТАВИ ПОСЛЕДНАТА СИ ПРЕКРАСНА КНИГА В СЛИВЕН

Веселина Седларска, журналист и писател, представи последната си книга „Депресията ме обича“. Едно прекрасно четиво за хора, които имат чувства. Не чувствителни, каквито са мнозина, а просто хора с чувства. Каквито сме почти всички. Почти, защото има и такива, на които Господ не е дал емоции. Просто ги е създал без нерви. Те обаче липсваха в четвъртък вечерта в сливенската книжарница „Хеликон“, където Веселина Седларска разказа за своята книга и пътя към нея. Самото представяне бе нетрадиционно, пожелание на авторката. Която бе предупредила, че не иска цветя. Правостоящите бяха повече от седящите.

„Депресията ме обича“ трябва да се чете бавно. И дори да се препрочита. С молив в ръка. Затова и Sliveninfo публикува информацията за представянето на книгата в неделя, а не в делничен ден. Приятно четене.

 

Георги Мангинов

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ВЕЛОСИПЕДИСТ БЕ ОТКРИТ МЪРТЪВ В СЛИВЕНСКИ КВАРТАЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАПОЧНА ЧЕТВЪРТИЯТ МЛАДЕЖКИ ФЕСТИВАЛ ЗА ТЕАТЪР „СЛИВЕНСКИ ВЯТЪР“

Четвъртият Младежки фестивал за театър „Сливенски вятър” бе официално открит на 11 април по обяд в зала „Сливен”. Приветствие към участниците и гостите отправи председателят на фондация „Обществен дарителски фонд-Сливен”

Новини Сливен

СЛИВНАЛИИ ПРОТЕСТИРАХА В ЗАЩИТА НА ПИРИН

Втори протест в защита на Пирин планина се състоя снощи в Сливен. Проявата отново се организира от Ренета Томова на Стария бряст. Протестът бе малоброен, но участниците категорични, че ще

Новини Сливен

ДОКТОР ИЛКО ТОДОРОВ ПРИЕМА ПОЗДРАВИ ЗА РОЖДЕН ДЕН

Един от водещите общопрактикуващи лекари в Сливен приема поздрави за рожден ден на днешния 5 май. За д-р Илко Тодоров няма почивен ден, а телефонът му не спира да звъни

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

1 × four =