ВЕНЦИСЛАВ ТЕМЕЛКОВ СТАНА ДЯДО ЗА ПЪРВИ ПЪТ
март 15, 2021 3399 Прегледи

ВЕНЦИСЛАВ ТЕМЕЛКОВ СТАНА ДЯДО ЗА ПЪРВИ ПЪТ

Известният застрахователен брокер и агробизнесмен Венцислав Темелков стана дядо за първи път. На 15 март по обяд се роди малката Ния, чието тегло е 3,350 кг.

„Изключително съм щастлив. Искам чрез Sliveninfo да изкажа специални благодарности на д-р Здравко Пенков и медицинска сестра Маргарита Узунова от болница „Ева” за техния професионализъм”, заяви пред Sliveninfo Венцислав Темелков. Не по-малко щастливи са майката на Ния – Мария, която е дъщеря на Темелков и младият баща – Борис Шейтанов, който е син на известната сливенска лекарка д-р Тони Банкова и бившия говорител на полицията Георги Шейтанов.

Борис Шейтанов в момента е кандидат за депутат от ГЕРБ.

Радостната вест за раждането на Ния стигна до Израел, където от няколко години живее Бетина Темелкова, която е сестра на Мария и леля на новороденото момиченце.

„Искам само да са живи и здрави всички”, заяви Венцислав Темелков.

Предишна ГЕРБ СЛИВЕН ОТКРИ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ ШАТРА
Следваща ПОЧИНА СЛЕДОВАТЕЛ № 1 В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МОСВ: ОЧАКВА СЕ ДА ПРЕЛЕЕ ЯЗОВИР АСЕНОВЕЦ КРАЙ СЛИВЕН

През седмицата се очаква преливане на язовир Асеновец край Сливен, но това няма да създаде опасност за населението и инфраструктурата в района. Осигурена е проводимост на речното легло след язовирната

Новини Сливен

ЗА НЯКОЛКО ОРЕХА ПО-МАЛКО

10 ореха и още толкова други видове дървета бяха премахнати в края на миналата седмица в коритото на река Новоселска, където се извършва почистване. „Тези орехи ги отглеждахме години наред.

Новини Сливен

В ТВЪРДИЦА ПОДГОТВЯТ КОНКУРС ЗА ВИНО

Конкурс – дегустация на вина „Твърдица – 2019“ подготвят в общината. В четири етапа ще се проведе надпреварата – бяло, розе, червено и старо вино, съобщават от Община Твърдица, които