ВЕЛМИРА ВЪЛЕВА Е СРЕД НАЙ-МЛАДИТЕ КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ В ОБЛАСТ СЛИВЕН ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ
юли 8, 2021 1301 Прегледи

ВЕЛМИРА ВЪЛЕВА Е СРЕД НАЙ-МЛАДИТЕ КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ В ОБЛАСТ СЛИВЕН ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ

Днес Ви представяме един от най-младите кандидати за народни представители в област Сливен за предстоящите на 11 юли избори. Това е Велмира Вълева, която е от листата на ГЕРБ в 21 МИР – Сливен. Родена е в Сливен и е на 25 години. Завършила е гимназия с преподаване на западни езици „Захарий Стоянов“ в родния си град, а след това и „Лингвистика с арабски език“ във Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“. Специализирала е в Чехия и Египет. По европейската програма „Еразъм“ се е обучавала в Масариков университет в Бърно и в Университета в Мансура, Египет. Била е член на Студентския съвет на ВТУ.

В момента приключва и магистърската си програма по специалността „Политология, дипломация и национална сигурност“ в университета в Старата ни столица.

Освен, че е кандидат за народен представител от листата с номер 5, Велмира Вълева е и асистент на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов за област Сливен.

Владее три езика – английски, немски и арабски.

Личната й кауза е насочена към повече възможности за младите хора. Целта й е в родния й град да има повече работа за младите и алтернативи за свободното време.

„Ще работя за това, образованието да е по-атрактивно, качествено и достъпно за всички. Желанието ми е да има повече ред и възможности за младите хора“, обяснява Велмира Вълева, за която може да се гласува с 5 и преференция 111.

Предишна СТЕНА ЗА КАТЕРЕНЕ МОНТИРА ОБЩИНА СЛИВЕН В СПОРТЕН КОМПЛЕКС „АСЕНОВЕЦ“
Следваща ПРОБНОТО ГЛАСУВАНЕ С МАШИНИ ПРОДЪЛЖАВА В ОБЛАСТНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

62-ГОДИШЕН МЪЖ Е ШОФИРАЛ СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ

Водач с алкохол 1,22 промила е установен от полицейски служители в град Сливен. На 14 януари в село Камен е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген Пасат“, управляван от 62-годишен

Новини Сливен

ПИЯН И ДРОГИРАН СА СПИПАНИ ОТ КАТ – СЛИВЕН

През изминалото денонощие полицейски служители са установили неправоспособен водач, който управлява нерегистрирано МПС, друг употребил наркотици и водач с алкохол над 1,2 промила. По случаите в РУ-Сливен са образувани бързи

Новини Сливен

ФОНТАНЪТ СРЕЩУ ОБЩИНАТА НЕ РАБОТИ ЗАРАДИ ВАНДАЛСКИ НАБЕЗИ

Вандали са потрошили мраморните плочи и изпочупили части от системата на фонтана от източната страна на сградата на Община Сливен. Поради тази причина съоръжението не може да бъде пуснато в