ВЕЛМИРА ВЪЛЕВА Е СРЕД НАЙ-МЛАДИТЕ КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ В ОБЛАСТ СЛИВЕН ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ
юли 8, 2021 943 Прегледи

ВЕЛМИРА ВЪЛЕВА Е СРЕД НАЙ-МЛАДИТЕ КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ В ОБЛАСТ СЛИВЕН ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ

Днес Ви представяме един от най-младите кандидати за народни представители в област Сливен за предстоящите на 11 юли избори. Това е Велмира Вълева, която е от листата на ГЕРБ в 21 МИР – Сливен. Родена е в Сливен и е на 25 години. Завършила е гимназия с преподаване на западни езици „Захарий Стоянов“ в родния си град, а след това и „Лингвистика с арабски език“ във Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“. Специализирала е в Чехия и Египет. По европейската програма „Еразъм“ се е обучавала в Масариков университет в Бърно и в Университета в Мансура, Египет. Била е член на Студентския съвет на ВТУ.

В момента приключва и магистърската си програма по специалността „Политология, дипломация и национална сигурност“ в университета в Старата ни столица.

Освен, че е кандидат за народен представител от листата с номер 5, Велмира Вълева е и асистент на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов за област Сливен.

Владее три езика – английски, немски и арабски.

Личната й кауза е насочена към повече възможности за младите хора. Целта й е в родния й град да има повече работа за младите и алтернативи за свободното време.

„Ще работя за това, образованието да е по-атрактивно, качествено и достъпно за всички. Желанието ми е да има повече ред и възможности за младите хора“, обяснява Велмира Вълева, за която може да се гласува с 5 и преференция 111.

Предишна СТЕНА ЗА КАТЕРЕНЕ МОНТИРА ОБЩИНА СЛИВЕН В СПОРТЕН КОМПЛЕКС „АСЕНОВЕЦ“
Следваща ПРОБНОТО ГЛАСУВАНЕ С МАШИНИ ПРОДЪЛЖАВА В ОБЛАСТНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДА ПОИСКАШ РЪКАТА НА ЛЮБИМАТА ПРЕД ПАМЕТНИКА НА ХАДЖИЯТА

След официалната церемония  на пл. „Хаджи Димитър“ вчера по случай Трети март, Божидар от Сливен падна на  колене и предложи брак на Паола точно пред паметника на воеводата. Както си

Новини Сливен

МИНИСТЪР ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА: ДНЕС ГЛАСУВАХ ЗА ПО-ДОБРОТО НА СЛИВЕН

Министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева упражни правото си на вот в I училище „Хаджи Мина Пашов“ в Сливен. „Днес гласувах за по-доброто бъдеще на нашия град и

Новини Сливен

ГЕРБ-СЛИВЕН ПОЧЕТЕ ПАМЕТТА НА ХРИСТО БОТЕВ И ЗАГИНАЛИТЕ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ

142 години от гибелта на Христо Ботев бяха отбелязани в Сливен. ПП ГЕРБ-Сливен се включи в общоградското поклонение и поднасяне на венци и цветя пред паметника на Хаджи Димитър и