ВЕЛМИРА ВЪЛЕВА: ГЕРБ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ НА МЛАДИТЕ ХОРА ДА УЧАСТВАТ В ПОЛИТИКИТЕ ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ НА ОБЩЕСТВОТО
юни 30, 2021 576 Прегледи

ВЕЛМИРА ВЪЛЕВА: ГЕРБ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ НА МЛАДИТЕ ХОРА ДА УЧАСТВАТ В ПОЛИТИКИТЕ ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ НА ОБЩЕСТВОТО

Едно от младите лица на ГЕРБ и кандидат за народен представител Велмира Вълева, представи своите пет причини, за да се подкрепи листата с номер 5 на 11 юли.

За нея ГЕРБ е единствената партия, която дава възможност на младите хора да участват в политиките за по-добър живот на обществото.

„На 11 юли трябва да се гласува с номер 5, защото министрите, депутатите и лидерите на ГЕРБ са добре приети в Европа. Те успяват да превърнат контактите си в реални политики и никоя друга партия не може да се похвали с това. Тук се откриват и развиват младите хора за следващото управленско поколение. В ГЕРБ винаги е имало диалог, разбирателство и толерантност, и между поколенията, и между различните етноси и религиите“, обясни младото лице на партията.

Друга основна причина да се подкрепи листата с номер 5 е, че през мандата на управление на ГЕРБ, Сливен е станал по-добро място за младите хора в града. Общината се развива и придобива европейски вид, с възможност за реализиране на младите хора.

„ГЕРБ – това сме ние! Образовани, отговорни и амбицирани млади хора, искащи да бъдат европейски граждани и да останат тук, в България! Затова и аз избрах да остана в Сливен“, заяви Велмира Вълева.

Велмира Вълева е родена в Сливен. Завършила е Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“. Тя е лингвист с арабски език. В момента е асистент на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов за област Сливен. Личната й кауза е насочена към повече възможности за младите хора в Сливен.

Може да подкрепите Велмира Вълева като гласувате с №5 в бюлетината, с преференция 111.

Епизодът на “Моите 5” с Велмира Вълева е достъпен в YouTube – https://www.youtube.com/watch?v=8H6Upg0_nLc

 

Епизодът на “Моите 5” можете да видите и във Facebook – https://fb.watch/6s0M1t5dc2/

Предишна ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОДАВАНЕ НА ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ПРИЕМ В VІІІ КЛАС
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ: ОТЛИЧНИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ НА УЧЕНИЦИТЕ Е СМИСЪЛЪТ В УСИЛИЯТА НА ИНСТИТУЦИИТЕ ЗА ПО-КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДВАМА МЛАДЕЖИ СА ЗАДЪРЖАНИ В ЦЕНТЪРА НА НОВА ЗАГОРА ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА МАРИХУАНА

Притежание на наркотици и други 34 нарушения са констатирани от полицейски служители при специализирана операция. Акцията е с цел противодействие на конвенционалната престъпност и е осъществена на 11 януари на

Новини Сливен

ЗАДИГНАХА 1270 ЛЕВА ОТ ДОМА НА 80- ГОДИШНА ЖЕНА

На 23 юли 80-годишна жена е подала заявление за извършена кражба на пари от дома й в град Сливен. Около 14,00 часа на същата дата неизвестен извършител е проникнал в

Новини Сливен

ЗА ЧЕТВЪРТА ПОРЕДНА ГОДИНА СЕ ПРОВЕЖДА „СЕЛИЩЕ НА СЕМЕЙНОТО ЗДРАВЕ“

За четвърта поредна година Сдружение „Лекари на Света“ – Сливен провежда своята информационна кампания. Целите на мероприятието са да запознае гражданите с дейностите на „Лекари на Света“ и да привлече