ВЕЛИКДЕНСКИ ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ КОСТА КАРАНАШЕВ
15.04.2023 620 Прегледи

ВЕЛИКДЕНСКИ ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ КОСТА КАРАНАШЕВ

Уважаеми жители на община Котел,

Скъпи съграждани,

Пожеланието, което днес отправям към вас, е светлият Великден да бъде ден на единение и обновление. Ден на радост, ден на мир и спокойствие.

В нашата община дните около светлото Христово възкресение винаги са били свързвани със съхраняването на традициите. Затова и ние като час от Христовата църква се готвим да посрещнем Празникът на празниците с подобаващите религиозни и общностни обреди.

За мен винаги е било удоволствие да видя общината, която бях призван да ръководя, гостоприемна, очакваща своите гости от близо и далеч. Гости, които благодарение на жителите на Котел и околните населени места, усещат топлината и радостта на празниците.

В този ден, който Господ сътвори, за да се възрадваме и възвеселим в Него, отправям радостен поздрав и топла прегръдка към жителите на община Котел и всички гости, които заедно с нас ще посрещнат този тъй светъл ден.

Нека пасхалната радост да укрепне вярата и надеждата ни, любовта към Бога и ближния! Нека днес се помолим за мир, благоденствие, душевно и телесно здраве, и по-добро бъдеще за нас и нашите деца!

От мое име и от името на общинската администрация отправям към вас най-сърдечни пожелания за светли празнични дни на вас и семействата ви!

 

КОСТА КАРАНАШЕВ,

Кмет на Община Котел

Предишна ДНЕС Е ВЕЛИКА СЪБОТА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВЕСЕЛИНА СЕДЛАРСКА ПОЛУЧИ ОТЛИЧИЕ ЗА ПРИНОС В РАЗВИТИЕТО НА КУЛТУРАТА И ОБЩЕСТВЕНИЯ ЖИВОТ НА СЛИВЕН

Журналистът и писател Веселина Седларска получи Значка на Община Сливен за дългогодишната й дейност и принос в развитието на културата и обществения живот на Сливен. Отличието й бе връчено от

Новини Сливен

50-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН ЗА КРАЖБА ОТ ЛЕК АВТОМОБИЛ

Криминалисти от РУ-Сливен задържаха 50-годишен мъж за кражба на вещи от лек автомобил. Престъплението е извършено за времето от 29 юни до 1 юли, заявено е на 2 юли. След

Новини Сливен

ОБЩИНА КОТЕЛ ОБЯВЯВА ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС ЗА КРАТЪК РАЗКАЗ

Община Котел обявява литературен конкурс за кратък разказ във връзка със Световния ден на книгата – 23 април. Желаещите да участват в конкурса могат да пишат своите изложения по една