ВЕЛИКДЕНСКИ ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ КОСТА КАРАНАШЕВ
април 15, 2023 476 Прегледи

ВЕЛИКДЕНСКИ ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ КОСТА КАРАНАШЕВ

Уважаеми жители на община Котел,

Скъпи съграждани,

Пожеланието, което днес отправям към вас, е светлият Великден да бъде ден на единение и обновление. Ден на радост, ден на мир и спокойствие.

В нашата община дните около светлото Христово възкресение винаги са били свързвани със съхраняването на традициите. Затова и ние като час от Христовата църква се готвим да посрещнем Празникът на празниците с подобаващите религиозни и общностни обреди.

За мен винаги е било удоволствие да видя общината, която бях призван да ръководя, гостоприемна, очакваща своите гости от близо и далеч. Гости, които благодарение на жителите на Котел и околните населени места, усещат топлината и радостта на празниците.

В този ден, който Господ сътвори, за да се възрадваме и възвеселим в Него, отправям радостен поздрав и топла прегръдка към жителите на община Котел и всички гости, които заедно с нас ще посрещнат този тъй светъл ден.

Нека пасхалната радост да укрепне вярата и надеждата ни, любовта към Бога и ближния! Нека днес се помолим за мир, благоденствие, душевно и телесно здраве, и по-добро бъдеще за нас и нашите деца!

От мое име и от името на общинската администрация отправям към вас най-сърдечни пожелания за светли празнични дни на вас и семействата ви!

 

КОСТА КАРАНАШЕВ,

Кмет на Община Котел

Предишна ДНЕС Е ВЕЛИКА СЪБОТА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МОМЧИЛ ПАНТЕЛЕЕВ ЩЕ ПОЕМЕ РЪКОВОДСТВОТО НА КОМИСИЯТА ЗА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ

Момчил Пантелеев от Гражданско сдружение „Свети Георги Победоносец“ ще поеме ръководството на комисията за конфликт на интереси в общинския съвет на Сливен. Това довериха пред Sliveninfo съветници от различни партии.

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ИЗПЪЛНЯВА УСПЕШНО ПРОЕКТА ЗА ДВАТА СОЦИАЛНИ ЦЕНТЪРА В БИВШЕТО НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ „ХАДЖИ ДИМИТЪР“

Изпълнението на дейностите в двата разкрити центъра в бившето начално училище „Хаджи Димитър“ обсъдиха днес социални експерти от Община Сливен и представители на Дирекция „Социално подпомагане“. Единият център е за обществена подкрепа, а другият

Новини Сливен

СПОРТНИТЕ КЛУБОВЕ В СЛИВЕН МОГАТ ДА КАНДИДАТСТВАТ ЗА ФИНАНСИРАНЕ ЗА СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА ДО 15 ЯНУАРИ

Община Сливен напомня на Спортните клубове, развиващи дейност на територията на общината, че срокът за подаване на документи за финансово подпомагане за 2018 г. е 15.01.2018 г. Спортни клубове, изпуснали