ВАНЯ ПРОДАНОВА – СТЕФАНОВА НОВОТО И ИНТЕРЕСНО ЛИЦЕ В ПОЛИТИКАТА
юли 21, 2021 3532 Прегледи

ВАНЯ ПРОДАНОВА – СТЕФАНОВА НОВОТО И ИНТЕРЕСНО ЛИЦЕ В ПОЛИТИКАТА

Въпреки че листата на “Изправи се! Мутри вън!” не реализира мандат в Сливен, то тя направи 6,37%, което е втори резултат на коалицията в цяла България. Изпреварва ги единствено област Кюстендил с 6,51%, откъдето е и емблемата на коалицията Мая Манолова.

Изключителен интерес се наблюдаваше и към инж. технолог Ваня Проданова, който не бе водач на листата, но показа най-добър преференциален резултат извън участниците в спечелилите мандат партии и коалиции.

В обръщението си към гласоподавателите, Ваня Проданова благодари за подкрепата и ясно посочи своите бъдещи цели, към които ще се стреми и в чиято полза ще работи:

„Скъпи приятели,

Благодаря Ви за подкрепата! Благодаря, че не останахте безразлични, а изразихте своята гражданска позиция! Благодаря, че подкрепихте с вота си общата ни кауза децата ни да се хранят по-здравословно в учебните заведения, да растат здрави, за да имат бъдещето, което заслужават! Вашата подкрепа ме изпълва с радост и ме мотивира да продължаваме заедно да градим едно по-светло бъдеще за нашите деца. Нека всички заедно, учители, родители, специалисти да възпитаме поколение на здрави, успешни и мотивирани българи!

Благодаря за подкрепата от името на всички кандидати за народни представители на „Изправи се! Мутри вън!“ от област Сливен!“.

 

 

Предишна УЧЕНИЧКА ОТ НОВА ЗАГОРА СТАНА ПЪРВА В КОНКУРСА ЗА ЕСЕ, ПОСВЕТЕН НА ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ
Следваща АРЕСТ ЗА ДРОГИРАН ШОФЬОР НА БМВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪЩА НА ПЕНСИОНЕРКА ИЗГОРЯ ПРИ ПОЖАР

На 11 ноември, около 13,30 часа, в села Червенаково е възникнал пожар в къща,  собственост 69-годишна жена от село Юлиево, община Мъглиж.  Произшествието е ликвидирано в 16,00 часа от два

Новини Сливен

ОДМВР – СЛИВЕН: БЛИЗО 1000 НАРУШЕНИЯ НА ЗДвП СА УСТАНОВЕНИ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА В ОБЛАСТТА

От 04  до 10 март  на територията на ОДМВР-Сливен са проведени специализирани операции по контрол и пътна безопасност, разпоредени от ГДНП, главния секретар на МВР и директора на ОДМВР-Сливен старши

Новини Сливен

ЗАПОЧВА ПОДГОТОВКАТА ЗА НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС „ЦВЕТЕН КАМЕРТОН“

И тази година градът под Сините камъни ще бъде домакин на Националния фестивал „Цветен камертон“. На работна среща днес в Общината беше обсъдена организацията и подготовката, свързани с конкурса. Традиционно