ВАНЯ ПРОДАНОВА – СТЕФАНОВА НОВОТО И ИНТЕРЕСНО ЛИЦЕ В ПОЛИТИКАТА
юли 21, 2021 2848 Прегледи

ВАНЯ ПРОДАНОВА – СТЕФАНОВА НОВОТО И ИНТЕРЕСНО ЛИЦЕ В ПОЛИТИКАТА

Въпреки че листата на “Изправи се! Мутри вън!” не реализира мандат в Сливен, то тя направи 6,37%, което е втори резултат на коалицията в цяла България. Изпреварва ги единствено област Кюстендил с 6,51%, откъдето е и емблемата на коалицията Мая Манолова.

Изключителен интерес се наблюдаваше и към инж. технолог Ваня Проданова, който не бе водач на листата, но показа най-добър преференциален резултат извън участниците в спечелилите мандат партии и коалиции.

В обръщението си към гласоподавателите, Ваня Проданова благодари за подкрепата и ясно посочи своите бъдещи цели, към които ще се стреми и в чиято полза ще работи:

„Скъпи приятели,

Благодаря Ви за подкрепата! Благодаря, че не останахте безразлични, а изразихте своята гражданска позиция! Благодаря, че подкрепихте с вота си общата ни кауза децата ни да се хранят по-здравословно в учебните заведения, да растат здрави, за да имат бъдещето, което заслужават! Вашата подкрепа ме изпълва с радост и ме мотивира да продължаваме заедно да градим едно по-светло бъдеще за нашите деца. Нека всички заедно, учители, родители, специалисти да възпитаме поколение на здрави, успешни и мотивирани българи!

Благодаря за подкрепата от името на всички кандидати за народни представители на „Изправи се! Мутри вън!“ от област Сливен!“.

 

 

Предишна УЧЕНИЧКА ОТ НОВА ЗАГОРА СТАНА ПЪРВА В КОНКУРСА ЗА ЕСЕ, ПОСВЕТЕН НА ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ
Следваща АРЕСТ ЗА ДРОГИРАН ШОФЬОР НА БМВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ПО ПОВОД 22 СЕПТЕМВРИ – ДЕН НА НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ

Скъпи съграждани, На днешния ден отбелязваме едно от най-знаковите събития в нашата история – обявяването на Независимостта на България. Пътят за постигането й е дълъг, осеян е с трудности, но

Новини Сливен

1171 НАРУШЕНИЯ НА ЗДвП СА КОНСТАТИРАНИ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА В СЛИВЕНСКО

През изминалата седмица на територията на ОДМВР-Сливен са проведени специализирани операции по контрол и пътната безопасност, разпредени от главния секретар на МВР, директора на ОДМВР-Сливен и в рамките на националните

Новини Сливен

БЕЗПЛАТЕН СПЕКТАКЪЛ ЗА ДЕЦАТА НА ПЪРВИ ЮНИ

По повод Международния ден на детето – 1 юни, Община Сливен и Държавният куклен театър ще зарадват децата със спектакъла „Вълшебно пътешествие“. Началният час е 11 часа. Съгласно заповедта на