ВАНЯ ПРОДАНОВА – СТЕФАНОВА НОВОТО И ИНТЕРЕСНО ЛИЦЕ В ПОЛИТИКАТА
юли 21, 2021 3875 Прегледи

ВАНЯ ПРОДАНОВА – СТЕФАНОВА НОВОТО И ИНТЕРЕСНО ЛИЦЕ В ПОЛИТИКАТА

Въпреки че листата на “Изправи се! Мутри вън!” не реализира мандат в Сливен, то тя направи 6,37%, което е втори резултат на коалицията в цяла България. Изпреварва ги единствено област Кюстендил с 6,51%, откъдето е и емблемата на коалицията Мая Манолова.

Изключителен интерес се наблюдаваше и към инж. технолог Ваня Проданова, който не бе водач на листата, но показа най-добър преференциален резултат извън участниците в спечелилите мандат партии и коалиции.

В обръщението си към гласоподавателите, Ваня Проданова благодари за подкрепата и ясно посочи своите бъдещи цели, към които ще се стреми и в чиято полза ще работи:

„Скъпи приятели,

Благодаря Ви за подкрепата! Благодаря, че не останахте безразлични, а изразихте своята гражданска позиция! Благодаря, че подкрепихте с вота си общата ни кауза децата ни да се хранят по-здравословно в учебните заведения, да растат здрави, за да имат бъдещето, което заслужават! Вашата подкрепа ме изпълва с радост и ме мотивира да продължаваме заедно да градим едно по-светло бъдеще за нашите деца. Нека всички заедно, учители, родители, специалисти да възпитаме поколение на здрави, успешни и мотивирани българи!

Благодаря за подкрепата от името на всички кандидати за народни представители на „Изправи се! Мутри вън!“ от област Сливен!“.

 

 

Предишна УЧЕНИЧКА ОТ НОВА ЗАГОРА СТАНА ПЪРВА В КОНКУРСА ЗА ЕСЕ, ПОСВЕТЕН НА ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ
Следваща АРЕСТ ЗА ДРОГИРАН ШОФЬОР НА БМВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРОТЕСТНАТА ВЪЛНА СТИГНА И СЛИВЕН

Десетки протестираха снощи в Сливен с искане за оставка на правителството и съдебна реформа за по-добър живот. Проявата бе организирана в социалните мрежи и официално нямаше разрешение от Община Сливен.

Новини Сливен

БИЗНЕСМЕН ОГЛАВИ ПАРТИЯТА НА СТЕФАН ЯНЕВ В СЛИВЕН

Бизнесменът Димитър Балъкчиев ще представлява партия „Български възход“ в Област Сливен, научи Sliveninfo. Партията бе учредена в неделя в столицата. Димитър Балъкчиев участва в учредяването заедно с група граждани на

Новини Сливен

ЗА ЕДНАТА СВОБОДА

Помните ли леля Пепи? Бившата чистачка от ПМГ „Добри Чинтулов”, която учениците наградиха със спа-почивка. Миналата есен Sliveninfo публикува тази информация, която стигна до националните телевизии. Седмица по-късно, леля Пепи