ВАНЯ АНДОНОВА ОТ БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД: НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА НАС! НИТО ОТ ИЗТОК, НИТО ОТ ЗАПАД! В НАШИТЕ РЪЦЕ Е СПАСЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА
21.03.2023 1465 Прегледи

ВАНЯ АНДОНОВА ОТ БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД: НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА НАС! НИТО ОТ ИЗТОК, НИТО ОТ ЗАПАД! В НАШИТЕ РЪЦЕ Е СПАСЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА

Ваня Андонова – кандидат за народен представител от МИР Бургас и Сливен

На 43 г.,омъжена с три деца, магистър по икономика и мениджмънт на туризма, действащ общински съветник към Общински съвет Приморско.

 

❓️Г-жо Андонова, на тези избори сте кандитат за народен представител от два многомандатни избирателни района. Бургас и Сливен. Какво ви провокира да вземете това решение?

В това няма нищо изненадващо. От 2018 съм активно в обществения живот на община Приморско. Често вземам отношение по въпроси, касаещи националните политики в страната. Никога не ме е притеснявал факта да изричам моите разбирания на глас, от гледна точка на човек, който създава добавена стойност с работата си.

Имам каузи, които единствено чрез законово наложената политическата система мога да реализирам.

Отделно смятам, че моето поколение е моста, който трябва да преведе странната ни през кризите. Бяхме възпитавани в една по различна ценностна система. И заедно с опита, който натрупахме през активния си трудов живот и промените, които претърпяхме можем с общи усилия да го направим.

Днес имаме точно такава криза, криза в ценностната система.

Защо и Сливен?! А кой бяга от корените си?!

Родена към в Сливен, и там съм завършила средното си образование. След него завърших Стопанска Академия Свищов. През това време родителите ми се установиха в Приморско и така до днес.

Контактите с приятели и близки за всичките тези години никога не са били преустановени, напротив много внимателно съм следяла всички икономически и политически процеси в Сливен. Участието ми в листата на Български възход от Сливен е естествена част от моето развитие и пътя, който съм поела. Тук съм, за да подкрепя водачът на листата Георги Балабанов, всички колеги от Български Възход Сливен и заедно да развиваме структурите в областта.

 

❓️Български възход е нова партия, с какво е по различна от останалите партии?

В политическото ни пространство осезаемо липсват диалог, консенсус и ценностна система. Лидерът на Български възход ген. Стефан Янев е политикът, който притежава тези качества, и не случайно за кратко време успя да събере голям актив членове и симпатизанти след себе си. Държавник и човек, който в цялата си съзнателна кариера е работил за държавата.

Той пръв дефинира националния интерес като опорна точка във всяка политика.

От Български възход поставяме в център всеки български гражданин и най-важната структурна единица за обществото – семейството. Без здрава семейна единица нямаме държава.

Днес повече от всякога имаме нужда от обединяваща личност. Ген. Стефан Янев е единствения български политик, който може да го направи. Да обедини всички партии около национолните ни приоритети. И лично за себе си съм убедена, че ще изиграе ключова роля при управлението на всички кризи.

 

❓️Как виждате процесите с кризите? Имате ли варианти за излизане от тях и как Български възход може да повлияе на тези процеси?

Знаете ли, от както се помня сме все в кризи, но последните години се получи някакво израждане и кризите се натрупаха една върху друга. Днес имаме дълбока политическа, социална криза и криза в сигурността. Като криза в сигурността може да бъде дефинирана в различните сектори, гарантиращи нормалния живот на българските граждани.

Хората по естествен начин поискаха промяна на модела, който ни управляваше 12 години. Но този процес роди една друга „промяна“, която се оказа бутафория и опит да краде електорат и партийни идеологии. В детайли няма да навлизам.

Но е факт, че това размести пластовете на цялото политическо пространство, което се оказа пагубно, заради световните процеси, които се отразиха пряко на всички нас.

От Български възход ясно заявяваме. Днес не е време да се делим на партии и принадлеждности. Има време за тясно партийни идеологии, в едно по спокойно време.

Повратностите в държавата и истинската промяна ще настъпи едва тогава, когато си променим начина на мислене, а именно преди партията е държавата. Мисля, че българските полици до скоро не бяха узрели за този модел, но силно се надявам това да се случи след 02.04.2023г. И да покажат национално отговорно поведение.

Нека да е ясно на всички. На никой не му пука за нас и народа ни! Нито от изток, нито от запад! В нашите ръце е спасението на държавата. Само обединени можем да преминем през всички катаклизми на новото време.

По малко обслужване на чужди интереси, повече на българските граждани.

 

Гласувайте с номер 15 в интегралната бюлетина, с преференция 110

 

Предишна СОНЯ КЕЛЕВЕДЖИЕВА ОГЛАВИ СЛИВЕНСКИЯ ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ СРЕЩУ ИЗУЧАВАНЕТО НА "ТРЕТИ ПОЛ" В УЧИЛИЩЕ
Следваща ТЕАТРАЛНА ПРЕМИЕРА С МНОГО СМЯХ В НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АСОЦИАЦИЯТА ПО ВИК ПРОВЕДЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩОТО СЪБРАНИЕ

Под председателството на областния управител на област Сливен инж. Маринчо Христов днес се проведе редовно присъствено заседание на Общото събрание на Асоциация по ВиК на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване

Новини Сливен

НОВ 4-ЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ ОТВАРЯ ВРАТИ В СЛИВЕН

Новият хотел „Monte Vedetta” отваря врати в Сливен на 01.02.2019 г.  4-звездният хотел е с идеална локация – близо до чистия въздух на планината и нейните туристически маршрути, но и

Новини Сливен

ЕДИН УРОК ПО РОДОЛЮБИЕ В СЛИВЕН

Родината се явява най-силният спойващ елемент на едно общество. А когато нашето общество е сплотено, то е силно. Когато сме силни  като народ, сме силни като отделни единици. Когато сме