ВАНДАЛСКИ АКТ СРЕЩУ БИЛБОРД НА БСП В СЛИВЕН
март 16, 2021 888 Прегледи

ВАНДАЛСКИ АКТ СРЕЩУ БИЛБОРД НА БСП В СЛИВЕН

Вандали унищожиха билборд на БСП в Сливен в нощта срещу 16 март. По този повод ви предлагаме позицията на председателя на социалистите в общината Атанас Делибалтов.

На това място, което виждате, трябваше да има платно с номера и логото на БСП, във връзка с предстоящите парламентарни избори. През изминалата нощ, платното беше отстранено от неизвестни „доброжелатели“. Искам да отправя призив към всички политически сили, техните членове и симпатизанти, да се въздържат от подобни действия, които много силно напомнят за времената Дочоолу и Гочоолу от блестящото произведение на Алеко Константинов „Бай Ганьо прави избори“.

Атанас Делибалтов

Председател на Общински съвет на БСП – Сливен

Предишна ОТ АПРИЛ ЗАПОЧВА КЛАСИРАНЕТО НА ДЕЦАТА В ПЪРВА ВЪЗРАСТОВА ГРУПА В ДЕТСКИ ГРАДИНИ
Следваща ОДМВР - СЛИВЕН: 486 НАРУШЕНИЯ НА ЗДвП ЗА ЕДНА СЕДМИЦА ПРИ ОПЕРАЦИЯ ROADPOL

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЧАСТНИ СЛИВЕНСКИ АГЕНЦИИ ДАВАЛИ ПОДКУПИ ЗА ПОГРЕБЕНИЯ

Заявявам го неофициално, но се знае, че частни агенции дават подкупи за погребения в Сливен. Това обяви сензационно Георги Киров, управител на общинската погребална агенция в града под Сините камъни.

Новини Сливен

РЕГИСТРИРАНО Е ОГНИЩЕ НА COVID-19 В ЗАТВОРА

Четири лишени от свобода жени и служител в затвора в Сливен са диагностицирани с COVID-19, съобщиха от Областния кризисен щаб. Лишените от свобода, положителни за заболяването,  са изолирани на място. Медицинската грижа

Новини Сливен

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ИЗПРАТИ ПРАВО НА ОТГОВОР ЗА СТАТИЯ, В КОЯТО НЕ Е СПОМЕНАТО ИМЕТО МУ

Уважаеми читатели, на 6 март в 17:02 часа получихме e-mail от Женита Стайкова от Областна администрация – Сливен. В него областният управител на Сливен Чавдар Божурски ни изпраща право на