ВАНГЕЛ С. ОТ СЛИВЕН ВЛИЗА В ЗАТВОРА ЗА 22 МЕСЕЦА ЗАРАДИ РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ
април 18, 2019 1990 Прегледи

ВАНГЕЛ С. ОТ СЛИВЕН ВЛИЗА В ЗАТВОРА ЗА 22 МЕСЕЦА ЗАРАДИ РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ

По внесен обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът наложи ефективно наказание от 22 месеца „лишаване от свобода“ спрямо Вангел С. Той е признал вината си за това, че на 15.11.2018 г. в условията на продължавано престъпление, на път, находящ се в землището на с. Крушаре, обл. Сливен, на път, находящ се в землището на с. Чокоба, обл. Сливен; в местността „Адата“, находяща се в землището на с. Ковачите, общ. Сливен, в недвижим имот в същата местност и в лек автомобил, без надлежно разрешително държал с цел разпространение метамфетамин (на стойност близо 15 лева) и коноп (на стойност над 25 000 лева) и масло от хашиш (на стойност близо 100 лева) – престъпление по чл.354а, ал.1, изр.1, предл.4, вр. чл.26, ал.1 от НК.

Наказанието трябва да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затвор. На Вангел С. е наложена и „глоба“ в размер от 4 500 лева.

Споразумението, което е одобрено от Окръжен съд – Сливен, има силата на влязла в законова сила осъдителна присъда.

 

Предишна ЕВРОПЕЙСКАТА ШАМПИОНКА ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА РАДОСЛАВА МАВРОДИЕВА БЕ УДОСТОЕНА СЪС ЗВАНИЕТО "ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА СЛИВЕН"
Следваща НАПУСНИ НИ ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТНИК о.р. подполковник СТАНИМИР САВОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗДРАВНИЯТ МИНИСТЪР ЧАКАЛ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БИВШАТА БЕЛОДРОБНА БОЛНИЦА В СЛИВЕН

Депутатът от НФСБ в групата на „Обединени патриоти“ Петър Петров сезира здравния министър Кирил Ананиев за безстопанствена болница, превърнала се в свърталище на клошари и наркомани, и източник на зарази.

Новини Сливен

ЕХО ОТ ПРОЕКТА „ДЕЦАТА – ГРАМОТНИ КУПУВАЧИ НА ХРАНА“

На 25 април ученически състав от 3 „д” клас при СУ „Константин Константинов”, с ръководител Татяна Дейчева, представи спектакъла „Защо децата не ядат сладко?” в залата на училището. Публиката бе

Новини Сливен

ВЪВ „ВИК“ – СЛИВЕН ПОЛУЧИХА СПЕЦИАЛНО РАБОТНО ОБЛЕКЛО И ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА ЗА ПРЪВ ПЪТ ОТ ГОДИНИ НАСАМ

Работното облекло, обувки и лични предпазни средства, доставени по проекта на „ВиК“ – Сливен „Подобряване качеството на работните места“, вече са раздадени на служителите на дружеството в Сливен, Нова Загора,

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

5 × 2 =